Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen kaçaklarda misin yani hedeFin de kilo vermek mı var .ben orda da değilim sanirim
Evet ben kaçaklardayım çünkü hala 55 olamadım ,geçen hafta 55.9 u gördüm ama hoppp geri aldım bu hafta. Sen mezun oldun canım daha ne diye giriceksin, ben bile geçen hafta mezun olaydım diye düşünüyorum Kaçakların yüzdesini düşüreceğim.

Ya ben hergün bu vakitler kendime bi söz veriyorum.akşam çok yemiycem hafif geçiricem diye...ama iftar olunca tozutuyorum işte ne yapayım...dün gece uyurken tartıldım tam 2.6 kilo fazla çıktım,oo kadar yiyip içtikten sonra...şimdi de diyorum bu gün akşamı hafif geçirmeye çalışıcam...

Selinim benim ilk fırsatda seni listeye ekleyip te mezun edelim...bi karnen olsun dimi ama...

bende sabah sabah felaket tellalcısı gibi yazdım gerçi sozlerim acıdır ama kalbim yumşaktır bazıları anlamasada. Hepinize kolay gelsin ........

Yok olur mu öyle şey doğrusunu söyledin benim geçmesinden kastım zaten sürekli bunu hissederek yaşamıyım dikkat ediyim unutayım böyle bir şey olduğunu ağrım olmasa aklıma bile gelmez çünkü

hayırlı sabahlar herkese
Yarın cuma ve ben tartıya çıkmaya korkuyorum iki gündür karnım şiş sanki altı aylık hamileyim adetliyken çok şişiyorum ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…