Evet ben kaçaklardayım çünkü hala 55 olamadım ,geçen hafta 55.9 u gördüm ama hoppp geri aldım bu hafta. Sen mezun oldun canım daha ne diye giriceksin, ben bile geçen hafta mezun olaydım diye düşünüyorum Kaçakların yüzdesini düşüreceğim.Sen kaçaklarda misin yani hedeFin de kilo vermek mı var .ben orda da değilim sanirim
Selinim benim ilk fırsatda seni listeye ekleyip te mezun edelim...bi karnen olsun dimi ama...Evet ben kaçaklardayım çünkü hala 55 olamadım ,geçen hafta 55.9 u gördüm ama hoppp geri aldım bu hafta. Sen mezun oldun canım daha ne diye giriceksin, ben bile geçen hafta mezun olaydım diye düşünüyorum Kaçakların yüzdesini düşüreceğim.
Ayy evet evetSelinim benim ilk fırsatda seni listeye ekleyip te mezun edelim...bi karnen olsun dimi ama...
bende sabah sabah felaket tellalcısı gibi yazdım gerçi sozlerim acıdır ama kalbim yumşaktır bazıları anlamasada. Hepinize kolay gelsin ........
Aykizim ana ve babalarinzin arasinda olan olaylar sizi etkilemesim yavrumAmin ablam,Ona canm skldi zaten ablam o alttan aldikca babam kotu davraniyor
Ne eğlenceli olur amaa uykusuzluğa değer bence dimiHayirli sabahlar ...
Dun binamizİn iftari vardiya sonrasindada oturuldu sabahladik . Hic bukadar uykun geldigini hatirlamiyorumsabah ezanini bekledikce uzadiiiiii
Yarma çorbası büyük bir kase olunca çabuk döndüm canım daha iyi menüler yapmaya çalışırımAz yemişsin ama Hülyacım...
Aynen oyle olduNe eğlenceli olur amaa uykusuzluğa değer bence dimi
Al bendende o kadarhayırlı sabahlar herkese
Yarın cuma ve ben tartıya çıkmaya korkuyorum iki gündür karnım şiş sanki altı aylık hamileyim adetliyken çok şişiyorum ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?