Evetttt ben miydeme resmen işgence ediyorum...yiyip yiyip kilo almamanın keyfini sürüyorum ablam...o yüzden çok yiyorum yaVampirellam gecmis olsun ...simdi iyimisin ????
Aksamlar cokmu yukleniyoruz hep miğdeleriniz agrimiz . Hepinize gecmis olsun ..
Ayyyu hoş geldin canımmmm...nasılsın?ne yapıyon?Gunaydin arkadaslar geciyodum ugradim
Bu takimin eski uyesiyim
Evettt...damla kızımın ismiydi...Aynura damlamisin sen ?
İyiyim çok şükür aybalam hayırsız ben bi bakayım dedim neler yapiyosunuz diyeAyyyu hoş geldin canımmmm...nasılsın?ne yapıyon?
Ohoo sen beni 72 ile mezun ettin ben 63 e kadar indim sizden sonraKızlar kütahya takımımızın mezunu...hatta benim ilk mezunum...müthiş şekilde kilo vermişti...
İyi yaptındın.kilon ne durumda kız?almadın dimi?İyiyim çok şükür aybalam hayırsız ben bi bakayım dedim neler yapiyosunuz diye
Hadddi canım...öyle mi?afferim sana...ben seni çok tanıyamamıştım o zaman.bi kaç haftaya mezun olmuştun...Ohoo sen beni 72 ile mezun ettin ben 63 e kadar indim sizden sonra
Kaç kilodan bu kiloya indin canım bide neler yaptın neler yapmadın paylasirmisinOhoo sen beni 72 ile mezun ettin ben 63 e kadar indim sizden sonra
Doğru ablam ikisi konuşur tartisirken hic konuşmam ama bize de öyle davranıyor sonra kendini soyutluyor evdenAykizim ana ve babalarinzin arasinda olan olaylar sizi etkilemesim yavrum
Bugun kotuysek yarin iyiler hallederler aralarinda
Merhaba canim 2007 den beri ara ara buralatdayim daha oncede 97 den 70 lere inmiştim 6. Takimda hepsini geri aldim kucuktum o zamanlarKaç kilodan bu kiloya indin canım bide neler yaptın neler yapmadın paylasirmisin
vampirelallam geçmiş olsun valla kaç gündür herkeste aynı şikayet bende gaz sancısı çektim 3gün çok kötüydüm geçmiş olsun yeniden nane kekik kaynat iç mideye iyi gelir.
Geçmiş olsunn nasıl bir takım olduk hepimiz hastayız..Kızlar bana biseyler oluyor ama hayırlısı. Gündüz geç uyudum uyandım ayiptir söylemesi ishal olmuşum ortada birşey yokken. Ben onun ağrısı sandım karın ağrısıni sonra 5 km kadar yürüdüm eve gelince felaket bir ağrı başladı. İftara 5 dk kala adet olmuşum daha en az bir hafta varken. Yemekten hemen sonra acile gittik açıklama yapmadı sağ olsunlar!!! Yeni geldik eve
Merbaba tebrik ederim. Çok güzel kilo vermişsin. Senin başladığın yerdeyim bende şu an, 100le başladım. 95im şimdi. Hikayeni anlattığın bi yer var mı acaba?Merhaba canim 2007 den beri ara ara buralatdayim daha oncede 97 den 70 lere inmiştim 6. Takimda hepsini geri aldim kucuktum o zamanlar
97/ 63 bu sefer koruyacagim inş. 72 ye kadar 7. Takimda verdim klasik diyet ve bol sporla mezun olduktan sonra facede dukan gruplarina dadandim canim cekti eskiden hayal otesi bir hedefdi 75 kilo 72 olunca doyamadim vermeye dedim bi dukan patlatayim tam olsun
Eski. Bir vejeteryan olarak cok zorlandim ama azmedince oluyor
Sen nasil bir yol izliyorsun hedefin kaç
Haziranın 6 başladım diyete 1 haftadır düzenli spor ekledim az yiyorum çok hareket etmeye çalışıyorum çocuk ev is klasik bahaneler 102 kilodan 93 indim aslında dizde problemim olmasa sporun dibine vuracagim ama diz ağrısı engel gün aşırı yürüyüş yapıyorumMerhaba canim 2007 den beri ara ara buralatdayim daha oncede 97 den 70 lere inmiştim 6. Takimda hepsini geri aldim kucuktum o zamanlar
97/ 63 bu sefer koruyacagim inş. 72 ye kadar 7. Takimda verdim klasik diyet ve bol sporla mezun olduktan sonra facede dukan gruplarina dadandim canim cekti eskiden hayal otesi bir hedefdi 75 kilo 72 olunca doyamadim vermeye dedim bi dukan patlatayim tam olsun
Eski. Bir vejeteryan olarak cok zorlandim ama azmedince oluyor
Sen nasil bir yol izliyorsun hedefin kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?