Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vampirellam gecmis olsun ...simdi iyimisin ????

Aksamlar cokmu yukleniyoruz hep miğdeleriniz agrimiz . Hepinize gecmis olsun ..
Evetttt ben miydeme resmen işgence ediyorum...yiyip yiyip kilo almamanın keyfini sürüyorum ablam...o yüzden çok yiyorum ya

Aldim biraz ama bilerek yakismadi o kadari 65 67 tam güzel oldu ramazanda 1 2 kilo + var gibi sıkıntı degil

Evet cabuk mezun olmustum sen bize katildiginda sen ne yaptin koruma nasil gidiyor

Kaç kilodan bu kiloya indin canım bide neler yaptın neler yapmadın paylasirmisin
Merhaba canim 2007 den beri ara ara buralatdayim daha oncede 97 den 70 lere inmiştim 6. Takimda hepsini geri aldim kucuktum o zamanlar
97/ 63 bu sefer koruyacagim inş. 72 ye kadar 7. Takimda verdim klasik diyet ve bol sporla mezun olduktan sonra facede dukan gruplarina dadandim canim cekti eskiden hayal otesi bir hedefdi 75 kilo 72 olunca doyamadim vermeye dedim bi dukan patlatayim tam olsun

Eski. Bir vejeteryan olarak cok zorlandim ama azmedince oluyor

Sen nasil bir yol izliyorsun hedefin kaç

Geçmiş olsunn nasıl bir takım olduk hepimiz hastayız..

Merbaba tebrik ederim. Çok güzel kilo vermişsin. Senin başladığın yerdeyim bende şu an, 100le başladım. 95im şimdi. Hikayeni anlattığın bi yer var mı acaba?

Geçmişi okuyamadım kızlaaar.
_AYNURA_ ablaa -200 çıktım nasıl bir şey ben anlamadım ama pazar günü +1 kiloyken 4 günde 1200 gram vermiş olmak garip geldi bana iki üç kez çıktım tartıya .. geçen cumaya göre -200 olmuşum ama yarın + olmayacağım en azından :)

Haziranın 6 başladım diyete 1 haftadır düzenli spor ekledim az yiyorum çok hareket etmeye çalışıyorum çocuk ev is klasik bahaneler 102 kilodan 93 indim aslında dizde problemim olmasa sporun dibine vuracagim ama diz ağrısı engel gün aşırı yürüyüş yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…