Ay aynen dizim çok zorluyor beni spor yaparken, sol dizim. Sanırım kilodan ama inşallah zayıfladığımda bu problemim kalmamış olurHaziranın 6 başladım diyete 1 haftadır düzenli spor ekledim az yiyorum çok hareket etmeye çalışıyorum çocuk ev is klasik bahaneler 102 kilodan 93 indim aslında dizde problemim olmasa sporun dibine vuracagim ama diz ağrısı engel gün aşırı yürüyüş yapıyorum
Haziranın 6 başladım diyete 1 haftadır düzenli spor ekledim az yiyorum çok hareket etmeye çalışıyorum çocuk ev is klasik bahaneler 102 kilodan 93 indim aslında dizde problemim olmasa sporun dibine vuracagim ama diz ağrısı engel gün aşırı yürüyüş yapıyorum
Merbaba tebrik ederim. Çok güzel kilo vermişsin. Senin başladığın yerdeyim bende şu an, 100le başladım. 95im şimdi. Hikayeni anlattığın bi yer var mı acaba?
Geçmişi okuyamadım kızlaaar.
_AYNURA_ ablaa -200 çıktım nasıl bir şey ben anlamadım ama pazar günü +1 kiloyken 4 günde 1200 gram vermiş olmak garip geldi bana iki üç kez çıktım tartıya .. geçen cumaya göre -200 olmuşum ama yarın + olmayacağım en azından :)
Haziranın 6 başladım diyete 1 haftadır düzenli spor ekledim az yiyorum çok hareket etmeye çalışıyorum çocuk ev is klasik bahaneler 102 kilodan 93 indim aslında dizde problemim olmasa sporun dibine vuracagim ama diz ağrısı engel gün aşırı yürüyüş yapıyorum
Her düşen kiloda daha iyi oluyorum sende zayifladikca daha iyi olursun canım bide Bandaj takıyorum benimde sol diz problem soldiz yan bağ koptu amaliyattan kaçıyorumAy aynen dizim çok zorluyor beni spor yaparken, sol dizim. Sanırım kilodan ama inşallah zayıfladığımda bu problemim kalmamış olur
Saolasın aebencim her şerde bi hayır vardır elbetHayirli sabahlar ...
Dun binamizİn iftari vardiya sonrasindada oturuldu sabahladik . Hic bukadar uykun geldigini hatirlamiyorumsabah ezanini bekledikce uzadiiiiii
Allah'ın Gücüne gitmesinde ramazanda hiç çekemem misafir...arkadaşıma 1 hafta önce gelmiş misafir arefe günü gideceklermiş..dün aradı Kafayı yemiş kızcağız..,Oruç Oruç kahvaltı yemek yapıyor onlara,kadın iftara yarım saat kala hadi yürüyüş yapalım diyormuş !
Gecmis olsun arkadasim orucla yada sicakla alakali sanirim ki bende ayni durumdayim bayramda olmam geeekiyodurdu bu sabah igeenc bi agri ve sonuç erken adetKızlar telden alıntı yapamadım hepinize çok çok teşekkür ederim. Şimdi daha iyiyim normal adet ağrısına döndü şükür .Akşam hastanelik agriyordu resmen. Normalde geç adet olurum şimdi çok erken oldu. Hayırlısı
Evet ablam,çok dua ediyorum kalbi bize isinsin diye olmuyor
Bize eziyet ediyor resmen ama disariya öyle değil
Beni de alın hastalara. Dün gece üstüm açık kalmıs gece cok serindi herhalde. Mide bagırsak ne varsa üsüttm. Sabahtan beri nane çayıyla yakın iliski halindeyizGeçmiş olsunn nasıl bir takım olduk hepimiz hastayız..
Ne güzel...ben de öyle koruyorum işte..1 2 alıp veriyorum...şu an bekarken bile olmadığım kilodayım...kocam izin verse bi 2-3kiloda verirdim ama çok zayıf istemiyo o...Aldim biraz ama bilerek yakismadi o kadari 65 67 tam güzel oldu ramazanda 1 2 kilo + var gibi sıkıntı degil
Evet cabuk mezun olmustum sen bize katildiginda sen ne yaptin koruma nasil gidiyor
Canım ne olmuş sana?kaçırmışım akşam yazınca...kendine iyi bak tatlı kuşum...Kızlar telden alıntı yapamadım hepinize çok çok teşekkür ederim. Şimdi daha iyiyim normal adet ağrısına döndü şükür .Akşam hastanelik agriyordu resmen. Normalde geç adet olurum şimdi çok erken oldu. Hayırlısı
Acaba bi casus var mı takımdaBeni de alın hastalara. Dün gece üstüm açık kalmıs gece cok serindi herhalde. Mide bagırsak ne varsa üsüttm. Sabahtan beri nane çayıyla yakın iliski halindeyiz
Bence de bi kadının mutlu olması için hayatında illa da bi erkek gerekmiyo...hele de o erkek mutlu edemiyosa hiç yer olmamalı...Benim babamda ayn seninki gibiydi
Sanki niye ben evlendim niye Çocuklarım oldu bu hayat benim Hayatım olmamalı dercesine ne anneme ne bize hiç yakın olmadı
Ne yapıyorsa zoraki burnumuzdan getirerek Başımıza kakarak yaptı
En sonunda ailecek karar aldık ve boşandılar
Biz aile olarak anne kardeşler torunlar mutluyuz
Babama ne mi oldu
Yanlız
Her hafta evlatlarını arar halini hatrını soran babacan bi adam oldu
Demekki yokluğumuzu ona hatırlatmamız gerekiyormuş
Hiç üzülme canım babanı değiştirmeye çalışma
Bekleme bişey
Kabul etmelisin
Bugün iyi iki gün kötü olur
Anne baba kavga eder barışır
Evlat olarak kin gütme sakın
1 hafta dan erken adet oldum canım akşam 12 ye kadar acildeydik şükür şimdi daha iyi gibiyimCanım ne olmuş sana?kaçırmışım akşam yazınca...kendine iyi bak tatlı kuşum...
Allah şifa versin Fatmacım1 hafta dan erken adet oldum canım akşam 12 ye kadar acildeydik şükür şimdi daha iyi gibiyim
Geçmiş olsun ya çok kötü olmuş inşallah bulurlarEttik polis geldi
Yan binanın kamerasına bakacaklar yarın
Sağol canım şükür iyiyim şimdiAllah şifa versin Fatmacım
Kemal sunalın dediği gibi dikkat edelim aramızda casuslar olabilirAcaba bi casus var mı takımda
Bugün duymak istedigim en ihtiyacım olan cümle. Güzel tesadüfBence de bi kadının mutlu olması için hayatında illa da bi erkek gerekmiyo...hele de o erkek mutlu edemiyosa hiç yer olmamalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?