Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay aynen dizim çok zorluyor beni spor yaparken, sol dizim. Sanırım kilodan ama inşallah zayıfladığımda bu problemim kalmamış olur

Merbaba tebrik ederim. Çok güzel kilo vermişsin. Senin başladığın yerdeyim bende şu an, 100le başladım. 95im şimdi. Hikayeni anlattığın bi yer var mı acaba?

Unutmusum buraları alintiyi beceremedim galiba
Önce kilo veren arkadasimi tebrik ediyorum

Karar77 dizini acitmayacak spora yönel bende mekik falan cekemem mesela belim sirtim fena olur yururdum bisiklee binerdim çocukla hayat zor bende yok vakit bol kilo vermede ozel menun sporin kendine zaman ayirmak gerekiyor ama basarirsin eminim

Üzüm mezunlarin hikayesini paylasmasi zorunluydu sanki o zamanlarsa ben yazdimmi hic hatirlamiyorum ki başlamak bitirmenin yarisı 13 yasimdan beri diyetciyim yuzlerce kez basladigimi sandim ama kendimi kandirmisim şimdi dönüp bakiyorum yazık etmisim yıllarıma emeklerime ... y

Ay aynen dizim çok zorluyor beni spor yaparken, sol dizim. Sanırım kilodan ama inşallah zayıfladığımda bu problemim kalmamış olur
Her düşen kiloda daha iyi oluyorum sende zayifladikca daha iyi olursun canım bide Bandaj takıyorum benimde sol diz problem soldiz yan bağ koptu amaliyattan kaçıyorum

Habinar sizede gecmis olsun canim cana gelene kadar mala gelsin ne edecen sadakaniz olsun ...
Hayirli sabahlar ...

Dun binamizİn iftari vardiya sonrasindada oturuldu sabahladik . Hic bukadar uykun geldigini hatirlamiyorum sabah ezanini bekledikce uzadiiiiii
Saolasın aebencim her şerde bi hayır vardır elbet
Bu arada ne güzel ya tüm Komşular iftarmı yaptınız hep birlikte imrendim vallahi
Yemekler imece usülümü oluyor nerde yapıyorsunuz kalabalıkmı binanız

Düşüncesiz insanın hali başka oluyo işte
Bi benim içim dışım bir deyip patavatsızca azına geleni söyleyen insana gıcık olurum
Bide Yüzsüz Yüzsüz seni aptal yerine koyan düşüncesiz insana
Benden uzak Allah'a yakın olsun bunlar

Geçmişi okuyamadım internet sorunum var yazıp çıkıcam şuanlık.
perigunlugu Abla köyde tartıma birşey oldu. evin içi böyle zemin düz degıl sanırım o yüzden tartı 10-15 kilo farklı gösteriyor. Bozulmamıştır inşallah. O yüzden yarın bildirim yapamayacagım maalesef. Bu haftalık benii mazur görün

Gecmis olsun arkadasim orucla yada sicakla alakali sanirim ki bende ayni durumdayim bayramda olmam geeekiyodurdu bu sabah igeenc bi agri ve sonuç erken adet

Evet ablam,çok dua ediyorum kalbi bize isinsin diye olmuyor
Bize eziyet ediyor resmen ama disariya öyle değil

Benim babamda ayn seninki gibiydi
Sanki niye ben evlendim niye Çocuklarım oldu bu hayat benim Hayatım olmamalı dercesine ne anneme ne bize hiç yakın olmadı
Ne yapıyorsa zoraki burnumuzdan getirerek Başımıza kakarak yaptı
En sonunda ailecek karar aldık ve boşandılar
Biz aile olarak anne kardeşler torunlar mutluyuz
Babama ne mi oldu
Yanlız
Her hafta evlatlarını arar halini hatrını soran babacan bi adam oldu
Demekki yokluğumuzu ona hatırlatmamız gerekiyormuş
Hiç üzülme canım babanı değiştirmeye çalışma
Bekleme bişey
Kabul etmelisin
Bugün iyi iki gün kötü olur
Anne baba kavga eder barışır
Evlat olarak kin gütme sakın

Geçmiş olsunn nasıl bir takım olduk hepimiz hastayız..
Beni de alın hastalara. Dün gece üstüm açık kalmıs gece cok serindi herhalde. Mide bagırsak ne varsa üsüttm. Sabahtan beri nane çayıyla yakın iliski halindeyiz

Aldim biraz ama bilerek yakismadi o kadari 65 67 tam güzel oldu ramazanda 1 2 kilo + var gibi sıkıntı degil

Evet cabuk mezun olmustum sen bize katildiginda sen ne yaptin koruma nasil gidiyor
Ne güzel...ben de öyle koruyorum işte..1 2 alıp veriyorum...şu an bekarken bile olmadığım kilodayım...kocam izin verse bi 2-3kiloda verirdim ama çok zayıf istemiyo o...

Canım ne olmuş sana?kaçırmışım akşam yazınca...kendine iyi bak tatlı kuşum...

Bence de bi kadının mutlu olması için hayatında illa da bi erkek gerekmiyo...hele de o erkek mutlu edemiyosa hiç yer olmamalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…