Ben bugün daha iyiyim çok yoruldum ama bir yığın ütü vardı bacaklarım koptu ayakta durmakan sarma saracağız şimdi de annemleBeni de alın hastalara. Dün gece üstüm açık kalmıs gece cok serindi herhalde. Mide bagırsak ne varsa üsüttm. Sabahtan beri nane çayıyla yakın iliski halindeyiz
Ya ben hergün bu vakitler kendime bi söz veriyorum.akşam çok yemiycem hafif geçiricem diye...ama iftar olunca tozutuyorum işte ne yapayım...dün gece uyurken tartıldım tam 2.6 kilo fazla çıktım,oo kadar yiyip içtikten sonra...şimdi de diyorum bu gün akşamı hafif geçirmeye çalışıcam...
Abla valla yok düz zemin. Tartı böyle hata vermeye başladı annemlerde tartılma artık bozulcak diye tartıyı kaldırdılar
olfumu şimdi kaptanım bizide özendiriyorsunnnEvetttt ben miydeme resmen işgence ediyorum...yiyip yiyip kilo almamanın keyfini sürüyorum ablam...o yüzden çok yiyorum ya
hayırlı sabahlar herkese
Yarın cuma ve ben tartıya çıkmaya korkuyorum iki gündür karnım şiş sanki altı aylık hamileyim adetliyken çok şişiyorum ben yaaa[/QUOTE
bendee...
Tamam canım öyle yapalım o haldeAbla valla yok düz zemin. Tartı böyle hata vermeye başladı annemlerde tartılma artık bozulcak diye tartıyı kaldırdılarSen beni ekleme bu haftalık isterseen daha iyi olur.
Amaninnn yine her kes umutsuz konuşuyo...
Darisi basimizaaaaKızlar kütahya takımımızın mezunu...hatta benim ilk mezunum...müthiş şekilde kilo vermişti...
Kaçakları da iki haftadır batırıyorum offTamam canım öyle yapalım o halde
Tebrikler...Ohoo sen beni 72 ile mezun ettin ben 63 e kadar indim sizden sonra
Gecmis olsun canim1 hafta dan erken adet oldum canım akşam 12 ye kadar acildeydik şükür şimdi daha iyi gibiyim
Biz alsak simdi canimiza kesin okurdu...olfumu şimdi kaptanım bizide özendiriyorsunnn
Bu gun tarti gunumukiii!??***7. TAKIM KAÇAKLAR LİSTESİ İFTİHARLA SUNAR...***
aeben (67,2///%)
daydream15 (73,7///%)
_SARAYCA_ (64,7///%)
Masmavi_ (64///%)
mirjam (70,9///%)
firuzeew (69///%)
ay__060 (90,4///%)
uzum328 (95,7///%)
fatmanurkaya (132,5///%)
engineer333 (81,8///%)
perigunlugu (67,7///%)
selinanya (55,9///%)
koza16 (62,6///%) tartısı bozuk :)
yumurtalikofte(123///)
Kaçaklar Listesi Ortalaması: %
Masmavi_ , mirjam nerelerdesiniz kızlar sizleri göremedim. Gerçi geçmişte okuyamadığım kısımlarda da olabilirsiniz :)
Ben de korktum bi an takvime baktım. Aklımı aldı peri günlügüBu gun tarti gunumukiii!??
DimiiBiz alsak simdi canimiza kesin okurdu...
G
Geçmiş olsun ya çok kötü olmuş inşallah bulurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?