Inşallah yakalanırda malınızı geri alırsınız yoksa hırsızlara ceza meza vermiyorlar düzgünSaolasın kamera görüntülerinde Hırsız gözüküyormuş
Inşallah tespit ederler
Inşallah yakalanırda malınızı geri alırsınız yoksa hırsızlara ceza meza vermiyorlar düzgün
Bu gun tarti gunumukiii!??
Ben de korktum bi an takvime baktım. Aklımı aldı peri günlügü
Annem defalarca akdi o kararı ama onun destekçisi yok annem tek basina kaldi ailesine söyledi onlar vazgecirdi cekeceksin diyorlar ama evin içini bilmiyorlar hergun hergun ağlar mi bir kadimBenim babamda ayn seninki gibiydi
Sanki niye ben evlendim niye Çocuklarım oldu bu hayat benim Hayatım olmamalı dercesine ne anneme ne bize hiç yakın olmadı
Ne yapıyorsa zoraki burnumuzdan getirerek Başımıza kakarak yaptı
En sonunda ailecek karar aldık ve boşandılar
Biz aile olarak anne kardeşler torunlar mutluyuz
Babama ne mi oldu
Yanlız
Her hafta evlatlarını arar halini hatrını soran babacan bi adam oldu
Demekki yokluğumuzu ona hatırlatmamız gerekiyormuş
Hiç üzülme canım babanı değiştirmeye çalışma
Bekleme bişey
Kabul etmelisin
Bugün iyi iki gün kötü olur
Anne baba kavga eder barışır
Evlat olarak kin gütme sakın
canım aile içi huzursuzluk çok zor hepimiz zaman zaman yaşiyoruz ALLAH annene sabır versin bence sizin gibi evlatlarının olması hüznünü azaltıyordrAnnem defalarca akdi o kararı ama onun destekçisi yok annem tek basina kaldi ailesine söyledi onlar vazgecirdi cekeceksin diyorlar ama evin içini bilmiyorlar hergun hergun ağlar mi bir kadim
Babaya tabiki kin güdülmez ama bize yaptiklarini bir ben bilirim herşey anlatilmiyor abla
Aminn ablacımcanım aile içi huzursuzluk çok zor hepimiz zaman zaman yaşiyoruz ALLAH annene sabır versin bence sizin gibi evlatlarının olması hüznünü azaltıyordr
Böyle bir durumda ne denir bilmiyorum yağmur um Allah sabrınizi arttırsin. Dışardan konuşmak kolay oluyor ancak çeken bilir. Rabbim hakkınızda hayırlısı ni versinAnnem defalarca akdi o kararı ama onun destekçisi yok annem tek basina kaldi ailesine söyledi onlar vazgecirdi cekeceksin diyorlar ama evin içini bilmiyorlar hergun hergun ağlar mi bir kadim
Babaya tabiki kin güdülmez ama bize yaptiklarini bir ben bilirim herşey anlatilmiyor abla
Bedişim hosgeldin kacak seni ...Gunaydin arkadaslar geciyodum ugradim
Bu takimin eski uyesiyim
Birkacgun sonra gorursun arti cikip cikmadiginiEvetttt ben miydeme resmen işgence ediyorum...yiyip yiyip kilo almamanın keyfini sürüyorum ablam...o yüzden çok yiyorum ya
Bedis sen bendende once gelmistin dimi 6. Takima..? Benim giris 2008 di ...elif ve nazli daha sonra gelmisti dimi ?Merhaba canim 2007 den beri ara ara buralatdayim daha oncede 97 den 70 lere inmiştim 6. Takimda hepsini geri aldim kucuktum o zamanlar
97/ 63 bu sefer koruyacagim inş. 72 ye kadar 7. Takimda verdim klasik diyet ve bol sporla mezun olduktan sonra facede dukan gruplarina dadandim canim cekti eskiden hayal otesi
bir hedefdi 75 kilo 72 olunca doyamadim vermeye dedim bi dukan patlatayim tam olsun
Eski. Bir vejeteryan olarak cok zorlandim ama azmedince oluyor
Sen nasil bir yol izliyorsun hedefin kaç
Evet canim tum binayi cagiriyoruz 18 daire . Ama herkes gelmiyor iste kimi tatilde kimi oruclu olmuyor vs . 25 kisi vardik . Evet canim imece usulu ben baklava yapmistimSaolasın aebencim her şerde bi hayır vardır elbet
Bu arada ne güzel ya tüm Komşular iftarmı yaptınız hep birlikte imrendim vallahi
Yemekler imece usülümü oluyor nerde yapıyorsunuz kalabalıkmı binanız
Hayrisim gecmis olsun balimBeni de alın hastalara. Dün gece üstüm açık kalmıs gece cok serindi herhalde. Mide bagırsak ne varsa üsüttm. Sabahtan beri nane çayıyla yakın iliski halindeyiz
Bencede , kaptana bak bide patlayana kadar yiyorum diyo , takim ne yapsin o vakitSana sopa lazim
Sagol ablacım. Hastalıklarımıza ragmen yine başarıyoruz, istikrarlıyız. Hepimizi çok seviyorumHayrisim gecmis olsun balim
Takimi okuyan ajanlarimiza gun dogdutöbe ya rabbim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?