Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Annem defalarca akdi o kararı ama onun destekçisi yok annem tek basina kaldi ailesine söyledi onlar vazgecirdi cekeceksin diyorlar ama evin içini bilmiyorlar hergun hergun ağlar mi bir kadim
Babaya tabiki kin güdülmez ama bize yaptiklarini bir ben bilirim herşey anlatilmiyor abla

canım aile içi huzursuzluk çok zor hepimiz zaman zaman yaşiyoruz ALLAH annene sabır versin bence sizin gibi evlatlarının olması hüznünü azaltıyordr

Böyle bir durumda ne denir bilmiyorum yağmur um Allah sabrınizi arttırsin. Dışardan konuşmak kolay oluyor ancak çeken bilir. Rabbim hakkınızda hayırlısı ni versin

Bedis sen bendende once gelmistin dimi 6. Takima..? Benim giris 2008 di ...elif ve nazli daha sonra gelmisti dimi ?

Saolasın aebencim her şerde bi hayır vardır elbet
Bu arada ne güzel ya tüm Komşular iftarmı yaptınız hep birlikte imrendim vallahi
Yemekler imece usülümü oluyor nerde yapıyorsunuz kalabalıkmı binanız
Evet canim tum binayi cagiriyoruz 18 daire . Ama herkes gelmiyor iste kimi tatilde kimi oruclu olmuyor vs . 25 kisi vardik . Evet canim imece usulu ben baklava yapmistim
Binamizin arka tarafinda aciklik bir yer var gorevlimizin bolkonu gibi ama buyuk orda yapiyiruz camimizin imami aileside geliyor komsumuz zaten . Pek guzel oluyor bu yil 2. Senemiz geneleksel oldu artik ..

ay__060 seni okadar iyi anlıyorum hala yaşıyoruz malesef ama yaşlandı biz biz büyüdük kimsenin ona ihtiyacı yok bunun farkında artik ama hiç kabul etmez hatalarını zaten bizde alıştık önemsemiyoruz artık

Kizlar iyi yada kotu onlar babalariniz

Annenin duasi bazan, babaninki her daim kabul olur evladina .
Evet erkekler zor varliklar . Gucunu sevgisinden degilde baskisindan yana kullaniyor ( bircogu ) ama bu onlarin bizim babamiz oldugu gercegini degistirmez .
Unutmayin gelecegin babalarinida bizler yetistiriyoruz .

Birçok baba aynı sanırım Benzer bir durum bizde de var orta halli çok değil. Aslında normalde iyilerde böyle maddi konulardan çıkıyor bizde ki sorunlar. Babam herşeyi öğrenmek isteyip, hiçbirşey söylemiyor. Allah sabır versin Yağmurcum, ne yalan söyliyim babam ama ben kızdığım zaman kin beslemesemde konuşmak, görmek istemiyorum

Hayrisim gecmis olsun balim

Takimi okuyan ajanlarimiza gun dogdu töbe ya rabbim ..
Sagol ablacım. Hastalıklarımıza ragmen yine başarıyoruz, istikrarlıyız. Hepimizi çok seviyorum

Bi de bisey soracam abla. Benim bugün bağırsaklar bozuk ya. Epey kilo vermis görünüyorum. Dün - 500 deydim. Bugün 1. 200 daha gitmis görünüyor. Yarın bildirim yaparken düne göre mi yapmalıyım sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…