Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaaa kozanın artılarından kurtuldunuz böylecee çakallar

Yalnız değilsiniz kızlar özellikle ergenlik dönemimi ailemden özellikle babamdan nefret ederek geçirdim. 18li yaşları geçince nefretim gitti ama pek de görmek istemiyorum aynı evde iki yabancı gibiyiz. Sevgi göstermiyorlar sanki ben dünyaya gelmek istedim madem çocuk yaptın ihtiyacı olanı vericeksin hadi onu vermedin bari hayatıma karışma ama onu da beceremiyorlar. Benim en büyük hayalim bir evimin olması bu yüzden çok sıkıldım artık sabretmekten başka çaremiz yok çok takılmamak lazım bunlara çünkü her an gözümüzün önünde ben düşününce çıldırıyorum sakin kalmak lazım

+ ım yoktu bi kereem bu haftaa

Şu an tok karnına sabahki aç karnına halimden daha az çıkıyorum nasıl oluyor bu şimdi anlamıyorum yaa

Çok güzel olmuş Allah daim etsin
Eskilerdeki gibi şimdi komşuluk mu kaldı

Dikkat etmedim spor da yapmadım diyordun haniii valla ben sen öyle dedin diye öyle söyledim
Haklısıın aslıcım takılıyorum sanaa Ama tartı gününden 2 gün sonra 1 hafta erken regl oldum onun şişkinliği vardı sanırım Pazartesii evimde tartılınca yazarıım yinee

Sabah:
Biraz patates kızartması (çok az)
1 sb portakal suyu

Öğle:
Karpuz
Biraz peynir
1 dl tb ekmeği

Akşam:
4 köfte
1 kase tavuk çorbası
Yoğurt

17 de akşam yemeğimi yemiş olacağımAkşama 1 tane mısır yiyeceğim bu aradaaa :)

Su: 2,5 lt
Spor: Leslie 1 mile
Jillian level 1
10 sn plank
6 leg rasie
15 mekik

ne güzel ya, hiç bitmesin, her sene devam etsin,

Haklısıın aslıcım takılıyorum sanaa Ama tartı gününden 2 gün sonra 1 hafta erken regl oldum onun şişkinliği vardı sanırım Pazartesii evimde tartılınca yazarıım yinee

Takipteyim Of şaka bi yana benim artılar baya ağır gidiyor yarına hayırlısı diyorum

En önemlisi canım önemsemeyin
Erkekler hep aynı mantıkta
SAYGI duyup sesini çıkaramazsın oda benden korkuyo sindiriyorum zannediyor
O sana SAYGI duyuyormuda sen ona duyacaksın
Biz önemsemeyince o bizi önemsemeye başladı
Biz saymayınca o bizi saymaya başladı
Hayat bu malesef herkes anlamaz bu dediklerimi
Yaşayan bilir canım

Senin dediğinin olması için herkesin aynı şeyi yapması lazım mesela bizim ailede bir tek ben yapıyorum bunu umurlarında değil çünkü geri kalan herkes her şey normalmiş gibi davranıyor hatta normal geliyor onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…