- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Evet ablacim anormal iştahın ve diğer herşeyin sebebi belli oldu. Ama ben hiç erken olmazdım normalde. Bu ay da bebek yokFatmacim sende rahatsizlanmissin canim gecmis olsun.
Allahım yaa ben de tel.u elime aldım firuzeyi sormaya...@firuzeew nerelerde goremiyorum ?
Aminn canm sagolBöyle bir durumda ne denir bilmiyorum yağmur um Allah sabrınizi arttırsin. Dışardan konuşmak kolay oluyor ancak çeken bilir. Rabbim hakkınızda hayırlısı ni versin
***7. TAKIM KAÇAKLAR LİSTESİ İFTİHARLA SUNAR...***
aeben (67,2///%)
daydream15 (73,7///%)
_SARAYCA_ (64,7///%)
Masmavi_ (64///%)
mirjam (70,9///%)
firuzeew (69///%)
ay__060 (90,4///%)
uzum328 (95,7///%)
fatmanurkaya (132,5///%)
engineer333 (81,8///%)
perigunlugu (67,7///%)
selinanya (55,9///%)
koza16 (62,6///%) tartısı bozuk :)
yumurtalikofte(123///)
Kaçaklar Listesi Ortalaması: %
@Masmavi_ , @mirjam nerelerdesiniz kızlar sizleri göremedim. Gerçi geçmişte okuyamadığım kısımlarda da olabilirsiniz :)
Annem defalarca akdi o kararı ama onun destekçisi yok annem tek basina kaldi ailesine söyledi onlar vazgecirdi cekeceksin diyorlar ama evin içini bilmiyorlar hergun hergun ağlar mi bir kadim
Babaya tabiki kin güdülmez ama bize yaptiklarini bir ben bilirim herşey anlatilmiyor abla
Birçok baba aynı sanırımBenzer bir durum bizde de var orta halli çok değil. Aslında normalde iyilerde böyle maddi konulardan çıkıyor bizde ki sorunlar. Babam herşeyi öğrenmek isteyip, hiçbirşey söylemiyor. Allah sabır versin Yağmurcum, ne yalan söyliyim babam ama ben kızdığım zaman kin beslemesemde konuşmak, görmek istemiyorum
+ ım yoktu bi kereem bu haftaayaaa kozanın artılarından kurtuldunuz böylecee çakallar
Yalnız değilsiniz kızlar özellikle ergenlik dönemimi ailemden özellikle babamdan nefret ederek geçirdim. 18li yaşları geçince nefretim gitti ama pek de görmek istemiyorum aynı evde iki yabancı gibiyiz. Sevgi göstermiyorlar sanki ben dünyaya gelmek istedim madem çocuk yaptın ihtiyacı olanı vericeksin hadi onu vermedin bari hayatıma karışma ama onu da beceremiyorlar. Benim en büyük hayalim bir evimin olması bu yüzden çok sıkıldım artık sabretmekten başka çaremiz yok çok takılmamak lazım bunlara çünkü her an gözümüzün önünde ben düşününce çıldırıyorum sakin kalmak lazım
+ ım yoktu bi kereem bu haftaa
Çok güzel olmuş Allah daim etsinEvet canim tum binayi cagiriyoruz 18 daire . Ama herkes gelmiyor iste kimi tatilde kimi oruclu olmuyor vs . 25 kisi vardik . Evet canim imece usulu ben baklava yapmistim
Binamizin arka tarafinda aciklik bir yer var gorevlimizin bolkonu gibi ama buyuk orda yapiyiruz camimizin imami aileside geliyor komsumuz zaten . Pek guzel oluyor bu yil 2. Senemiz geneleksel oldu artik..
Haklısıın aslıcım takılıyorum sanaaDikkat etmedim spor da yapmadım diyordun haniii valla ben sen öyle dedin diye öyle söyledim
Evet canim tum binayi cagiriyoruz 18 daire . Ama herkes gelmiyor iste kimi tatilde kimi oruclu olmuyor vs . 25 kisi vardik . Evet canim imece usulu ben baklava yapmistim
Binamizin arka tarafinda aciklik bir yer var gorevlimizin bolkonu gibi ama buyuk orda yapiyiruz camimizin imami aileside geliyor komsumuz zaten . Pek guzel oluyor bu yil 2. Senemiz geneleksel oldu artik..
Haklısıın aslıcım takılıyorum sanaaAma tartı gününden 2 gün sonra 1 hafta erken regl oldum onun şişkinliği vardı sanırım Pazartesii evimde tartılınca yazarıım yinee
Hadii bakalım yarıın güzel bir sonuçla geliceksiin ben inanıyoruumTakipteyimOf şaka bi yana benim artılar baya ağır gidiyor yarına hayırlısı diyorum
Hadii bakalım yarıın güzel bir sonuçla geliceksiin ben inanıyoruum
bendeHadii bakalım yarıın güzel bir sonuçla geliceksiin ben inanıyoruum
En önemlisi canım önemsemeyinay__060 seni okadar iyi anlıyorum hala yaşıyoruz malesef ama yaşlandı biz biz büyüdük kimsenin ona ihtiyacı yok bunun farkında artik ama hiç kabul etmez hatalarını zaten bizde alıştık önemsemiyoruz artık
En önemlisi canım önemsemeyin
Erkekler hep aynı mantıkta
SAYGI duyup sesini çıkaramazsın oda benden korkuyo sindiriyorum zannediyor
O sana SAYGI duyuyormuda sen ona duyacaksın
Biz önemsemeyince o bizi önemsemeye başladı
Biz saymayınca o bizi saymaya başladı
Hayat bu malesef herkes anlamaz bu dediklerimi
Yaşayan bilir canım
Geçmişi okuyamadım kii kimler hasta bilmiyorum nazaraa geldiik sanırıımBiraz zooorSancım da var çok saçma ama noluyor bünyeme anlamadım biz takımca nazara geldik galiba herkes dökülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?