Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir şey sorucam kızlar biliyorum çoğunuz farklı bölgelerde kalıyorsunuz ama daha önce arabayla batı turu yapan var mı izmire doğru gitmeyi düşünüyoruz da bayram da abim al plan yap dedi yoksa tatile çıkamıcam Ama zormuş baya nerde dursak nerde kalsak pek anlamadım

Ben de menümü yazayım. Pek bildirilecek bisey yok ama. Uyurum falan. Aklımdayken aradan çıksın
Kahvaltı yok
Öglen:
2 erik
5-6 tane kiraz
Akşam:
Et suyuna yogurt çorbası yapmıs anacım sağolsun. Ondan 2 kepce

Ayrıca 2 fincan nane çayı ictm bugün
Su: 3 litreyi geçtim bugün. Daha da icerim
Spor: hic sanmıyorum ama belki yavas tempoda lojmanda dolaşırım aksam

teşekkürler ablam daha iyiyim
Doğru ,Rabbim YARDIMCImiz olsun

Sabredicem kuzucum başka carem yok

Ben yarın tartılacağım, bugün oruçlu değilim yarın akşam açken iyi olur inşallah a

Kız o zaman anormallik sende olmasın aslım?

Kabullenilmiş çaresizlik diye bir durum var canım
Ben çok mücadeleciyim
Asla Haksızlığa boyun eymem
Susuyorsam erteliyorumdur
Cesur olmak gerekiyor
Haksızlıkların
Normal gelmesi için benimde haksız olmam gerekiyor

Kız o zaman anormallik sende olmasın aslım?

Aslında Aynura cevabı Habinar vermiş ben saygıya çok değer veren biriyim sınırlarım aşılıyorsa o zaman öfkemi de belli ederim haksızlığa boyun eğmem, evdekiler tipik Karadenizli olarak babadır sözü geçer mantığıyla yaklaşıyorlar ve alışılmış bir durum bu herkes böyle aile de kimse doğru olmadığıı zaman cesaret edip de ona sen yanlışsın diyemiyorlar ben diyorum hiç de acımam bunun saygısızlık olduğunu düşünüyorlar ama değil benim sınırımı geçiyorlar ben de onlara durun diyorum durmuyorlar sonra benden saygı görmediklerinde sinirleniyorlar. Bana saygı duymayan insanlara niye saygı duyayım ?
Onların anlayışı belli ben evin en küçüğüyüm söylediğim şeyler doğru olamaz daha çok ufağım 2o yaşına geldiğimin farkında bile değiller biliyorum çok da büyük değilim ama kendi kararlarımı vericek doğrularımı seçicek yaştayım. Onlara sorsan hepsinin kendi bir doğrusu var ama başka herkes bunlara uymak zorunda uymazsa da zorla ydurmaya çalışıyorlar ben bunu yapamıyorum çok ağır geliyor

Hayrisim insan ne kadar verdigini az cok tahmin eder .
Ortalama bi rakam belirle . Su kaybi kilo degildir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…