Sabredicem kuzucum başka carem yokBirçok baba aynı sanırımBenzer bir durum bizde de var orta halli çok değil. Aslında normalde iyilerde böyle maddi konulardan çıkıyor bizde ki sorunlar. Babam herşeyi öğrenmek isteyip, hiçbirşey söylemiyor. Allah sabır versin Yağmurcum, ne yalan söyliyim babam ama ben kızdığım zaman kin beslemesemde konuşmak, görmek istemiyorum
Ben yarın tartılacağım, bugün oruçlu değilim yarın akşam açken iyi olur inşallah a***7. TAKIM KAÇAKLAR LİSTESİ İFTİHARLA SUNAR...***
aeben (67,2///%)
daydream15 (73,7///%)
_SARAYCA_ (64,7///%)
Masmavi_ (64///%)
mirjam (70,9///%)
firuzeew (69///%)
ay__060 (90,4///%)
uzum328 (95,7///%)
fatmanurkaya (132,5///%)
engineer333 (81,8///%)
perigunlugu (67,7///%)
selinanya (55,9///%)
koza16 (62,6///%) tartısı bozuk :)
yumurtalikofte(123///)
Kaçaklar Listesi Ortalaması: %
@Masmavi_ ,mirjam nerelerdesiniz kızlar sizleri göremedim. Gerçi geçmişte okuyamadığım kısımlarda da olabilirsiniz :)
Yarın oruç tutmayacaksan eyer saat 6dan sonra bi şey yeme bugün...Ben yarın tartılacağım, bugün oruçlu değilim yarın akşam açken iyi olur inşallah a
Kız o zaman anormallik sende olmasın aslım?Senin dediğinin olması için herkesin aynı şeyi yapması lazım mesela bizim ailede bir tek ben yapıyorum bunu umurlarında değil çünkü geri kalan herkes her şey normalmiş gibi davranıyor hatta normal geliyor onlara
Senin dediğinin olması için herkesin aynı şeyi yapması lazım mesela bizim ailede bir tek ben yapıyorum bunu umurlarında değil çünkü geri kalan herkes her şey normalmiş gibi davranıyor hatta normal geliyor onlara
Kız o zaman anormallik sende olmasın aslım?
Kabullenilmiş çaresizlik diye bir durum var canım
Ben çok mücadeleciyim
Asla Haksızlığa boyun eymem
Susuyorsam erteliyorumdur
Cesur olmak gerekiyor
Haksızlıkların
Normal gelmesi için benimde haksız olmam gerekiyor
Hayrisim insan ne kadar verdigini az cok tahmin eder .Sagol ablacım. Hastalıklarımıza ragmen yine başarıyoruz, istikrarlıyız. Hepimizi çok seviyorum
Bi de bisey soracam abla. Benim bugün bağırsaklar bozuk ya. Epey kilo vermis görünüyorum. Dün - 500 deydim. Bugün 1. 200 daha gitmis görünüyor. Yarın
bildirim yaparken düne göre mi yapmalıyım sence
Bence yesin....Bencede , kaptana bak bide patlayana kadar yiyorum diyo , takim ne yapsin o vakit
Kuzum daha dusuk yapali fazla olmadigindan bunyende bu gibi durumlar olabilir ...Evet ablacim anormal iştahın ve diğer herşeyin sebebi belli oldu. Ama ben hiç erken olmazdım normalde. Bu ay da bebek yok
İncim bence aynuranin kontrolunu sana verelimBence yesin....
Allahım yaa ben de tel.u elime aldım firuzeyi sormaya...
İncim bence aynuranin kontrolunu sana verelimo nasil sana soyle boyle diyor ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?