Abla buldugum her zeminde tartılınca annem ve babam tartılmayı yasakladı dönene kadarHey kaçaklar grubuuuu yok öyle kilo bildirmeyeni listeye almamak.o zaman bu ne disiplin anlamadım @perigunlugu
@masmavimirjam koza16 da listeye dahillll...yok öyle şey...herkes mesuliyetini bilecekkk... nirde benim sopammmm.?
sizin yaşadığınız durumu tam kestiremiyorum ama ne olursa olsun onlar büyüklerimiz atsak atamayız satsak satamayız eğer bu durumla yaşamaya mecbursak kendi çözümümüzü kendimiz bulmalıyız en güzeli bence karşılık vermeden sessiz kalmak gibii geliyor bana ama elbette dayağa karşıyım aykızım bu durumda sizlerin durumunada üzülüyorum kimbilir zihninizde ne gibi derin yaralar açıyor yarın öbürgün hayırlısıyla evlenip yuvadan uçarsınız annenin durumuna daha çok üzüldüm arkasında destek olanda yokmuş bir ömür yaşamaya mecbur kadıncağız anneciğinin ellerinden öpüyorum Allah sizlere bu durum karşısında sabırlar versin babanızıda ıslah etsin inşallahAslında Aynura cevabı Habinar vermiş ben saygıya çok değer veren biriyim sınırlarım aşılıyorsa o zaman öfkemi de belli ederim haksızlığa boyun eğmem, evdekiler tipik Karadenizli olarak babadır sözü geçer mantığıyla yaklaşıyorlar ve alışılmış bir durum bu herkes böyle aile de kimse doğru olmadığıı zaman cesaret edip de ona sen yanlışsın diyemiyorlar ben diyorum hiç de acımam bunun saygısızlık olduğunu düşünüyorlar ama değil benim sınırımı geçiyorlar ben de onlara durun diyorum durmuyorlar sonra benden saygı görmediklerinde sinirleniyorlar. Bana saygı duymayan insanlara niye saygı duyayım ?
Onların anlayışı belli ben evin en küçüğüyüm söylediğim şeyler doğru olamaz daha çok ufağım 2o yaşına geldiğimin farkında bile değiller biliyorum çok da büyük değilim ama kendi kararlarımı vericek doğrularımı seçicek yaştayım. Onlara sorsan hepsinin kendi bir doğrusu var ama başka herkes bunlara uymak zorunda uymazsa da zorla ydurmaya çalışıyorlar ben bunu yapamıyorum çok ağır geliyor
Tatil plani yapmak evet zor helede bizimBir şey sorucam kızlar biliyorum çoğunuz farklı bölgelerde kalıyorsunuz ama daha önce arabayla batı turu yapan var mı izmire doğru gitmeyi düşünüyoruz da bayram da abim al plan yap dedi yoksa tatile çıkamıcamAma zormuş baya nerde dursak nerde kalsak pek anlamadım
Hey kaçaklar grubuuuu yok öyle kilo bildirmeyeni listeye almamak.o zaman bu ne disiplin anlamadım @perigunlugu
@masmavimirjam koza16 da listeye dahillll...yok öyle şey...herkes mesuliyetini bilecekkk... nirde benim sopammmm.?
sizin yaşadığınız durumu tam kestiremiyorum ama ne olursa olsun onlar büyüklerimiz atsak atamayız satsak satamayız eğer bu durumla yaşamaya mecbursak kendi çözümümüzü kendimiz bulmalıyız en güzeli bence karşılık vermeden sessiz kalmak gibii geliyor bana ama elbette dayağa karşıyım aykızım bu durumda sizlerin durumunada üzülüyorum kimbilir zihninizde ne gibi derin yaralar açıyor yarın öbürgün hayırlısıyla evlenip yuvadan uçarsınız annenin durumuna daha çok üzüldüm arkasında destek olanda yokmuş bir ömür yaşamaya mecbur kadıncağız anneciğinin ellerinden öpüyorum Allah sizlere bu durum karşısında sabırlar versin babanızıda ıslah etsin inşallah
Dualarımda bizzat yer vericem sizlere inşallah kimin duası kabul olur bilinmez bu durum karşısında yapılabikecek en güzel şey bence sabırlı olmak ve dua etmek siz gençlerin kıldığı namaz ve ettiği dua bizimkinden daha makbuldür Allah katında diye biliyorum seninde dediğin gibi yaradan yardır elbet yapılan duaları geri çevirmez.
Tatil plani yapmak evet zor helede bizim
gibi son hafta gederken ayarlama yapanlara... Daim kalmayacaksaniz daha zor helede bayramda ...bir cok yer dolu ama gunu birlik bulabilirsiniz
ufak yerler diye tahmin ediyorum .
Otel tavsiyeside , ben tesetturlu oldugundan cok secenegimiz olmuyor malesef. Diger otelleride cok bilmiyorum .
En iyi tur karavan
Dogru soze ne denirHey kaçaklar grubuuuu yok öyle kilo bildirmeyeni listeye almamak.o zaman bu ne disiplin anlamadım @perigunlugu
@masmavimirjam koza16 da listeye dahillll...yok öyle şey...herkes mesuliyetini bilecekkk... nirde benim
sopammmm.?
Evet iste 700 olarak tahmin ediyorum ben hedefim de oydu zaten. İki günde cok farketmez. Toparlanınca su kaybı hoop geri gelecek. Yanıltıcı oluyor.Hayrisim insan ne kadar verdigini az cok tahmin eder .
Ortalama bi rakam belirle . Su kaybi kilo degildir.
Fistiklarim hayat ilerleyip sizlerinde sizin yasinizda evlatleriniz oldugunda inanin bugunki gibi dusunmuyceksiniz.
..İstisnalar haric tabi
Canım, net paketim yok, iş yerindeki odamda şimdilik bilgisayar yok, evdeki net de arızalıydı. :/ O yüzden bildirim yapamıyordum. Genel olarak sıkıntılı menülerim yani çok aşırı olmasa da minik kaçamaklarım oluyor malesef.***7. TAKIM KAÇAKLAR LİSTESİ İFTİHARLA SUNAR...***
aeben (67,2///%)
daydream15 (73,7///%)
_SARAYCA_ (64,7///%)
Masmavi_ (64///%)
mirjam (70,9///%)
firuzeew (69///%)
ay__060 (90,4///%)
uzum328 (95,7///%)
fatmanurkaya (132,5///%)
engineer333 (81,8///%)
perigunlugu (67,7///%)
selinanya (55,9///%)
koza16 (62,6///%) tartısı bozuk :)
yumurtalikofte(123///)
Kaçaklar Listesi Ortalaması: %
Masmavi_ , mirjam nerelerdesiniz kızlar sizleri göremedim. Gerçi geçmişte okuyamadığım kısımlarda da olabilirsiniz :)
bende tam bunu yazıcaktım ablacım anne olmadan önce bu konuya bakış açım belki farklı olabilirdi ama insan biraz uzaklaşınca ailesinden fikride değişiyor zikride hayat nelerle karşılaşacağımız belli olmaz Rabbim hayırlı evlatlar o hayırlı evlatlarada hayırlı anne ve baba olabilmeyi nasip etsin inşallah sevgi herşeyin ilacı...Fistiklarim hayat ilerleyip sizlerinde sizin yasinizda evlatleriniz oldugunda inanin bugunki gibi dusunmuyceksiniz.
..İstisnalar haric tabi
Evet ya nerde bu kız?Allahım yaa ben de tel.u elime aldım firuzeyi sormaya...
Aynuram, menülerimi netim olmadığı için yazamıyordum. Nete giremiyordum yani. Bildirimleri ne zaman yapacağız?? Bu akşam iftardan önce mi?Hey kaçaklar grubuuuu yok öyle kilo bildirmeyeni listeye almamak.o zaman bu ne disiplin anlamadım @perigunlugu
burdayiiiimmmmben senden bi tik ondeyim unutuyon bunu
Perinin dedigi meryem ve mavişte yok ..
Hayrişim geçmiş olsun kuzum.,o kilo kayıpların sudan,Hastalığı'n geçince geri gelecek..benim öyle oldu ya geçen hafta..giden geri geldi sonra..Evet iste 700 olarak tahmin ediyorum ben hedefim de oydu zaten. İki günde cok farketmez. Toparlanınca su kaybı hoop geri gelecek. Yanıltıcı oluyor.
Allah kabul etsin meryemcim ....burdayiiiimmmmkac gundur gelemedim cok yogundum gercekten izine giden arkadaslar, aile, siginmaci muslumanlar, musluman olan hollandali arkadaslar, imam ve ailesi kim varsa arka arkaya yemege cagirdik kac gundur inan cok yogundum bugun kendime izin verdim yarin yine misafirim var
Aynuram, menülerimi netim olmadığı için yazamıyordum. Nete giremiyordum yani. Bildirimleri ne zaman yapacağız?? Bu akşam iftardan önce mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?