Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Abla buldugum her zeminde tartılınca annem ve babam tartılmayı yasakladı dönene kadar Yoksa tartıyı bozucam biraz daha zorlarsam annem sopayla kovalıyacak benii Yoksa + dahi olsam ki geçen hafta öyleydiim bildirimlerimii aksatmıyorum

sizin yaşadığınız durumu tam kestiremiyorum ama ne olursa olsun onlar büyüklerimiz atsak atamayız satsak satamayız eğer bu durumla yaşamaya mecbursak kendi çözümümüzü kendimiz bulmalıyız en güzeli bence karşılık vermeden sessiz kalmak gibii geliyor bana ama elbette dayağa karşıyım aykızım bu durumda sizlerin durumunada üzülüyorum kimbilir zihninizde ne gibi derin yaralar açıyor yarın öbürgün hayırlısıyla evlenip yuvadan uçarsınız annenin durumuna daha çok üzüldüm arkasında destek olanda yokmuş bir ömür yaşamaya mecbur kadıncağız anneciğinin ellerinden öpüyorum Allah sizlere bu durum karşısında sabırlar versin babanızıda ıslah etsin inşallah
Dualarımda bizzat yer vericem sizlere inşallah kimin duası kabul olur bilinmez bu durum karşısında yapılabikecek en güzel şey bence sabırlı olmak ve dua etmek siz gençlerin kıldığı namaz ve ettiği dua bizimkinden daha makbuldür Allah katında diye biliyorum seninde dediğin gibi yaradan yardır elbet yapılan duaları geri çevirmez.

Kıızlar, biliyorsunuz ama belki görmeyen olmuştur kimse eksik kalmasın diye bir daha yazacağım kusuruma bakmayın. 30 gün boyunca spor yapıcaz bayramdan sonra biliyorsunuz şu an liste 29 kişi oldu ne kadar çoook o kadar iyi çünkü illaki fire vericez sonu getirenler her zaman daha az olacak bu yüzden eğer aklına takılmış ama karar verememiş olanlarınız varsa bence bunu bir değerlendirin :) Oylama yaptık ama çoğunluk şu an Jillian istiyor ve büyük ihtimal Jillian yapacağız ama listede olup kilosu 100ün üstünde olan ya da Jillianı çok zor bulup ben yapamam Leslie ile size eşlik ederim diyenler de oldu bende tabii ki kabul ettim. Amaç başkalarının da spor yapmasını teşvik etmekse yapmam gereken bu zaten. Asıl hedefim tabiiki 30 gün Jillianı tamamlayıp daha önce kaptanımız yaptığı gibi bir önce sonrası farkları ortaya çıkarmak başkalarına da bu konuda yardımcı olmak. Tabiiki de birazda buradaki kilo verme sürecimi hızlandırmak Offff yazdıkça yazıyorum aamaan işte hepinizi bekliyorum görmeyen duymayan kalmasın diye yazdım sonra bana niye dimedin olmasın

Tatil plani yapmak evet zor helede bizim
gibi son hafta gederken ayarlama yapanlara ... Daim kalmayacaksaniz daha zor helede bayramda ...bir cok yer dolu ama gunu birlik bulabilirsiniz
ufak yerler diye tahmin ediyorum .
Otel tavsiyeside , ben tesetturlu oldugundan cok secenegimiz olmuyor malesef . Diger otelleride cok bilmiyorum .

En iyi tur karavan

Sopa mıı hahayyy yok tatlım sen git asillerine göster o sopanı bize işlemez Zaten artıdayım offf

Üzgünüm bu konuya katılmıyorum. Herkesin görüşü farklı tabii. Ben çocukken haliyle hep sessiz kaldım hep haksız taraftım ben de çok ciddi yaralara sebep oldu. Bu yaşa geldim hala sorunlar yaşıyorum kendimle ilgili uzun bir yardım bile aldım.
Katlanmak çözüm değil! Susmak da çözüm değil. Hiç kimsenin hiç kimseye bu en yakınınız bile olsa elindeki hayattan bazı şeyleri almaya hakkı yok Allah'ın bana verdiği bu hayatta benim mutluluğumu huzurumu hiç nedensiz benden çalmaya hakkı yok. Ben şunu gördüm şunu bildim ne kadar susarsam ne kadar içime atarsam o kadar zarar görürüm, eğer biri bana zarar veriyorsa benim ona dur demeye hakkım var eğer durmuyorsa da canını yakıcak olsam hatta o da canımdan bir parça olduğu için benim de canım yanıcak olsa bile bu savaşı ömrüm boyunca veririm. Ha sor ne kazanırsın diye hiçbir şey o asla vazgeçmez benim kazandığım kendime olan özgüvenim kendime olan saygım olur :) Anne baba olmak demek çocuklarını devlet yönetir gibi yönetmek anlamına gelmiyor maalesef çocuklar sevgiyle büyür başka bir şeyle değil. Bu benim düşüncem tabiiki herkesin yaşadığına gördüğüne saygı duyarım.

Karavan yaaa benim hayalim o alıcam bir tane gezicem tüm ülkeyii yatıcak yerinde var ohh mis

Hayrisim insan ne kadar verdigini az cok tahmin eder .
Ortalama bi rakam belirle . Su kaybi kilo degildir .
Evet iste 700 olarak tahmin ediyorum ben hedefim de oydu zaten. İki günde cok farketmez. Toparlanınca su kaybı hoop geri gelecek. Yanıltıcı oluyor.

Bugünkü mesaj sınırımı uzuuuuun mesajlarımla doldurdum bence Menümü verip susabilirim

Sabah:2 Gün Kurusu
2 Domates
Beyaz Peynir
5 Zeytin
1 Dilim Çavdar Ekmeği

Öğle: - Okulda yediğim için seçme gibi bir durumum olmadı yine de çıkan tulumba tatlısını yemedim tabi
3 Adet Kadınbudu Köfte
Çoban Salata
2-3 Kaşık Barbunya

Ara: Activia

Akşam:
5 Kaşık Taze Fasulye
4 Kaşık Yoğurt

Su : 1.5 şu an ama 2 lt olur
Spor yapınca akşam yazarım

Fistiklarim hayat ilerleyip sizlerinde sizin yasinizda evlatleriniz oldugunda inanin bugunki gibi dusunmuyceksiniz .
..İstisnalar haric tabi

Olmaması taraftarıyım çünkü bana öyle diyorlar sen sakın anne olma yazık o çocuğa
Zor iş ya ben kabul ediyorum baba olmak değil de anne olmak çok zor hem anne hem baba oluyorlar çünkü

Canım, net paketim yok, iş yerindeki odamda şimdilik bilgisayar yok, evdeki net de arızalıydı. :/ O yüzden bildirim yapamıyordum. Genel olarak sıkıntılı menülerim yani çok aşırı olmasa da minik kaçamaklarım oluyor malesef.

Bildirimleri ne zaman yapıyoruz?

Fistiklarim hayat ilerleyip sizlerinde sizin yasinizda evlatleriniz oldugunda inanin bugunki gibi dusunmuyceksiniz .
..İstisnalar haric tabi
bende tam bunu yazıcaktım ablacım anne olmadan önce bu konuya bakış açım belki farklı olabilirdi ama insan biraz uzaklaşınca ailesinden fikride değişiyor zikride hayat nelerle karşılaşacağımız belli olmaz Rabbim hayırlı evlatlar o hayırlı evlatlarada hayırlı anne ve baba olabilmeyi nasip etsin inşallah sevgi herşeyin ilacı...

Aynuram, menülerimi netim olmadığı için yazamıyordum. Nete giremiyordum yani. Bildirimleri ne zaman yapacağız?? Bu akşam iftardan önce mi?

ben senden bi tik ondeyim unutuyon bunu

Perinin dedigi meryem ve mavişte yok ..
burdayiiiimmmm kac gundur gelemedim cok yogundum gercekten izine giden arkadaslar, aile, siginmaci muslumanlar, musluman olan hollandali arkadaslar, imam ve ailesi kim varsa arka arkaya yemege cagirdik kac gundur inan cok yogundum bugun kendime izin verdim yarin yine misafirim var

Evet iste 700 olarak tahmin ediyorum ben hedefim de oydu zaten. İki günde cok farketmez. Toparlanınca su kaybı hoop geri gelecek. Yanıltıcı oluyor.
Hayrişim geçmiş olsun kuzum.,o kilo kayıpların sudan,Hastalığı'n geçince geri gelecek..benim öyle oldu ya geçen hafta..giden geri geldi sonra..

Allah kabul etsin meryemcim ....

Aynuram, menülerimi netim olmadığı için yazamıyordum. Nete giremiyordum yani. Bildirimleri ne zaman yapacağız?? Bu akşam iftardan önce mi?

Yarın akşam girememe gibi bir durumun varsa ve oruçluysan bu akşam iftardan önce ,
oruçlu değilsen yarın sabah yine oruçlusun ama yarın akşam girerim diyorsan yarın akşam 6 gibi bildirim yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…