Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yarın akşam girememe gibi bir durumun varsa ve oruçluysan bu akşam iftardan önce ,
oruçlu değilsen yarın sabah yine oruçlusun ama yarın akşam girerim diyorsan yarın akşam 6 gibi bildirim yapabilirsin.

Biraz karışık yazdım ama umarım anlatabilmişimdir

Olmaması taraftarıyım çünkü bana öyle diyorlar sen sakın anne olma yazık o çocuğa
Zor iş ya ben kabul ediyorum baba olmak değil de anne olmak çok zor hem anne hem baba oluyorlar çünkü
Senide görcizzzz
Evet analik zor hem cocuklari hemde esi hemde onlarin birbiri aralarindaki iliskiyi analarsagliyor . İp ustunde yuruyoruz bir nevi ..
Ama babalarinda isi zor asil sorumluluk onlarda . Bir ailenin yukunu tasimak kolay degil kizlar biz bayanlar olarak bunu tahmin edemiyoruz ..

Ya her şeyi anneler yapıyor üstüne konuyorlar ya yaptıkları bişi yok
İkisinin de zor olduğunun farkındayım ama kimsenin hayatı kolay değil

İyi günler kızlar ya ben bugun loreal ombre yaptım ama saçlarımın ucu sarımsı değil turuncu oldu hiç güzel olmad.. kullu tonlar turuncuyu giderir diye bişey okudum bu konuda bilgisi olan var mı suan çok mutsuzum

3 gündür gene wcye cıkamıyorum haliyle azalma değil artma oluyor, birde çok halsizim hala

ee kızlar napaysunuz bakam, anamm nazar değiyor bize küçüğümüzden büyümüğüze hastayız

3 gündür gene wcye cıkamıyorum haliyle azalma değil artma oluyor, birde çok halsizim hala

ee kızlar napaysunuz bakam, anamm nazar değiyor bize küçüğümüzden büyümüğüze hastayız

Bende de aynı sorun var, gün kurusu baya işe yarıyor dene bence ben kuru kayısıdan nefret ettiğim için hem daha rahat yiyorum

Bende sabahtan beri yataktayom halsiz,fersiz hava çoook sıcak ateşiim çıktı oyyy oyy iftarı yapsakta kendimize gelsek

Ben saçımı hiç boyamadım ama üzülme kuzum en kötü kapatırsın saçına yakın bir tonla kızlar yardımcı olurlar sana benim pek bildim yok

Canım ben o ombre uğruna az yakmadım saçlarımı Küllü tonlar turunculukları alıyor. İlk boyadığında çabuk akabilir. Sabırla ikinciyi beklemen lazım. Sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…