Yarın akşam girememe gibi bir durumun varsa ve oruçluysan bu akşam iftardan önce ,
oruçlu değilsen yarın sabah yine oruçlusun ama yarın akşam girerim diyorsan yarın akşam 6 gibi bildirim yapabilirsin.
Tamamdır. Teşekkür ederim. :)Yarın akşam girememe gibi bir durumun varsa ve oruçluysan bu akşam iftardan önce ,
oruçlu değilsen yarın sabah yine oruçlusun ama yarın akşam girerim diyorsan yarın akşam 6 gibi bildirim yapabilirsin.
Senide görcizzzzOlmaması taraftarıyım çünkü bana öyle diyorlar sen sakın anne olma yazık o çocuğa
Zor iş ya ben kabul ediyorum baba olmak değil de anne olmak çok zor hem anne hem baba oluyorlar çünkü
Orucluysan bugun yada yarin bu vakitlerde tartil yaz, degilsen sabah esmer guzelim benimTamamdır. Teşekkür ederim. :)
Senide görcizzzz
Evet analik zor hem cocuklari hemde esi hemde onlarin birbiri aralarindaki iliskiyi analarsagliyor . İp ustunde yuruyoruz bir nevi..
Ama babalarinda isi zor asil sorumluluk onlarda . Bir ailenin yukunu tasimak kolay degil kizlar biz bayanlar olarak bunu tahmin edemiyoruz..
sagol ablam ben davetlere gidemiyorum oglum aksam 7de uyuyor iftar 10u gece oluyor oyuzden gidemiyorum bende misafir almaya calisiyorum bol bolAllah kabul etsin meryemcim ....
yasemin ablamin kv si nasil oldu?Yasemin nobettemisin bacim bugun hic asagidada gormedim seni ????
Nobetlerde son gunlerde gidemedi sanirim ... Durum bildigimiz gibi meryemcim Allah yardimcisi olsunyasemin ablamin kv si nasil oldu?
amiinn..Nobetlerde son gunlerde gidemedi sanirim ... Durum bildigimiz gibi meryemcim Allah yardimcisi olsun.
Bilmiyordum ablam böyle olacağını neyse hayırlısı artık en azından sinirim geçti evde terör estirdim resmenKuzum daha dusuk yapali fazla olmadigindan bunyende bu gibi durumlar olabilir ...
Hayirlisi olsun.
alemsin haaBilmiyordum ablam böyle olacağını neyse hayırlısı artık en azından sinirim geçti evde terör estirdim resmen
3 gündür gene wcye cıkamıyorum haliyle azalma değil artma oluyor, birde çok halsizim hala
ee kızlar napaysunuz bakam, anamm nazar değiyor bize küçüğümüzden büyümüğüze hastayız
Bende sabahtan beri yataktayom halsiz,fersiz hava çoook sıcak ateşiim çıktı oyyy oyy iftarı yapsakta kendimize gelsek3 gündür gene wcye cıkamıyorum haliyle azalma değil artma oluyor, birde çok halsizim hala
ee kızlar napaysunuz bakam, anamm nazar değiyor bize küçüğümüzden büyümüğüze hastayız
İyi günler kızlar ya ben bugun loreal ombre yaptım ama saçlarımın ucu sarımsı değil turuncu oldu hiç güzel olmad.. kullu tonlar turuncuyu giderir diye bişey okudum bu konuda bilgisi olan var mı suan çok mutsuzum
Su falan ama tartıda 65 i görünce 10 kez inip çıktım deli gibiHayrişim geçmiş olsun kuzum.,o kilo kayıpların sudan,Hastalığı'n geçince geri gelecek..benim öyle oldu ya geçen hafta..giden geri geldi sonra..
Canım ben o ombre uğruna az yakmadım saçlarımıİyi günler kızlar ya ben bugun loreal ombre yaptım ama saçlarımın ucu sarımsı değil turuncu oldu hiç güzel olmad.. kullu tonlar turuncuyu giderir diye bişey okudum bu konuda bilgisi olan var mı suan çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?