Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende de aynı sorun var, gün kurusu baya işe yarıyor dene bence ben kuru kayısıdan nefret ettiğim için hem daha rahat yiyorum
Aslımm o gün kurusu kayısı benim midemde yanma yapıyordu ve çok acıktiriyordu bıraktım.

Aslımm o gün kurusu kayısı benim midemde yanma yapıyordu ve çok acıktiriyordu bıraktım.

Hmm ben de öyle bişi olmadı ya, hem benim kabızlık problemim için bir şey yapmam gerekiyor kendi haline bırakırsam tuvaltete çıkamıyorum napıyım

Hmm ben de öyle bişi olmadı ya, hem benim kabızlık problemim için bir şey yapmam gerekiyor kendi haline bırakırsam tuvaltete çıkamıyorum napıyım
Yeterince lifli gıda almıyor musun diyecem ama yok menülerin iyi genelde. Cok sıkıntılı ya. Son çare form çaylarını deneyebilirsn ama dikkatli kullan canım. Bagırsaktaki yararlı bakterileri azaltıyor fazla kullanımı.

Yarın oruç tutmayacaksan eyer saat 6dan sonra bi şey yeme bugün...
Tutcam Aynuram inşallah, bazen böyle izin veriyorum kendime,Allah izin vermiş yani, çok sıcak burası, bayram temizliği yapıyorum bi de, sütüm azaldı sanki

Buraya geldiğimde düzenli kullandım açıkçası ben de işe yaramıyor artık, ben de sevmiyorum sürekli fazla bişiler yaparak zorlamayı ama doktor düzenli olarak yapmak zorundasın vucudun alışınca ihtiyacı kalmaz dedi ben de deniyorum işte bakıcam ama zaten yedikten sonra yarım saat bekliyorum mide ağrısı falan yaparsa bırakırım ya da azaltırım belki

merhaba hanımlar, ilk iftarı yapan benim her halde

sahur 00:30 da
yumurta yulaf kepeği lor peyniri ile omlet
peynir
domates
salatalık

gece uyandım (02:00 da) ezan okunmamıştı süt içeyim dedim, ama yanında hiç canım istemezken pide arası helva yedim

iftar
güveç
cacık

Ay pideyle helva yeniir mi gerçi ben helva yiyemiyorum sorun orada ya

2.4 lt su oldu
3 mil Leslie yaptım + 10 dk Jillian nolurr artılar gidiin gidiiin

Dün gece karnım kazındı süper bir atıştırmalık yaptı kendime
Sahur
1 dilim çok tahıllı ekmek
Haşlanmış yumurta
10 tane badem
Koca bir kase tarçınlı yoğurt
Domates,salatalık,yeşil çay
İftar
1 kase sebze çorbası
1/2 tabak kabak yemeği
Salata,2 bardak ayran
Su 3 litreyi bulur
Çok sıcak çoooook

Havuç dimi onlar ? Yediğin saate dikkat et kuzum şeker oranından dolayı dikkatli tüketilmesi gerektiğini söylüyorlar yani gün içinde bişi olmazda gece yazınca bir söyleyeyim dedim :)

Havuç dimi onlar ? Yediğin saate dikkat et kuzum şeker oranından dolayı dikkatli tüketilmesi gerektiğini söylüyorlar yani gün içinde bişi olmazda gece yazınca bir söyleyeyim dedim :)
Biliyorum canım ama karnım çok kazındı en sağlıklı olanını seçtim zaten :)

Şimdilik bildirim yapmayan kızlara ikiye bölündü ekledim yarın duruma göre değiştiririz.

***7.TAKIM 421.ETAP***

yasom7272(69.6///)
suveyma(66.9///)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
HIRSIZI(74///)
habinar(77.5///)
Asli_95(62.8///)
munukedi(68.7///)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
karar77(88///)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
psikohayris(66.7///)
feraceli(80///)
asfarovski(72.1///)
besive(74.4///)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
mor vampir(60.5///)
_incitanesi_(62.6///)
ksrays(69.5///)
Ahu060812(88///)

7. TAKIM ORTALAMASI:

Merhaba..nasilsiniz???menhmi vereyim...
sahur :cay,1siyah ekmek,recel,hurma.1litre su
iftar:yogurt corbasi,2siyah ekmek,salata,4dilim patlican,1domates kizartmasi..cay,hurma,mjniminnacik kek....
calisicam suda iciyim...
ne ise simdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…