Sana da geçmiş olsun. Takım olarak dökülüyoruz deseneBende sabahtan beri yataktayom halsiz,fersiz hava çoook sıcak ateşiim çıktı oyyy oyy iftarı yapsakta kendimize gelsek
Aslımm o gün kurusu kayısı benim midemde yanma yapıyordu ve çok acıktiriyordu bıraktım.Bende de aynı sorun var, gün kurusu baya işe yarıyor dene bence ben kuru kayısıdan nefret ettiğim için hem daha rahat yiyorum
AynenSana da geçmiş olsun. Takım olarak dökülüyoruz desene
Aslımm o gün kurusu kayısı benim midemde yanma yapıyordu ve çok acıktiriyordu bıraktım.
Yeterince lifli gıda almıyor musun diyecem ama yok menülerin iyi genelde. Cok sıkıntılı ya. Son çare form çaylarını deneyebilirsn ama dikkatli kullan canım. Bagırsaktaki yararlı bakterileri azaltıyor fazla kullanımı.Hmm ben de öyle bişi olmadı ya, hem benim kabızlık problemim için bir şey yapmam gerekiyor kendi haline bırakırsam tuvaltete çıkamıyorum napıyım
Oyyy.Orucluysan bugun yada yarin bu vakitlerde tartil yaz, degilsen sabah esmer guzelim benim.
Tutcam Aynuram inşallah, bazen böyle izin veriyorum kendime,Allah izin vermiş yani, çok sıcak burası, bayram temizliği yapıyorum bi de, sütüm azaldı sankiYarın oruç tutmayacaksan eyer saat 6dan sonra bi şey yeme bugün...
Anacın napıyo bi gelip selam bile vermiyor kaç gündür?Aslımm o gün kurusu kayısı benim midemde yanma yapıyordu ve çok acıktiriyordu bıraktım.
Yeterince lifli gıda almıyor musun diyecem ama yok menülerin iyi genelde. Cok sıkıntılı ya. Son çare form çaylarını deneyebilirsn ama dikkatli kullan canım. Bagırsaktaki yararlı bakterileri azaltıyor fazla kullanımı.
merhaba hanımlar, ilk iftarı yapan benim her halde
sahur 00:30 da
yumurta yulaf kepeği lor peyniri ile omlet
peynir
domates
salatalık
gece uyandım (02:00 da) ezan okunmamıştı süt içeyim dedim, ama yanında hiç canım istemezken pide arası helva yedim
iftar
güveç
cacık
Bugünkü mesaj sınırımı uzuuuuun mesajlarımla doldurdum bence Menümü verip susabilirim
Sabah:2 Gün Kurusu
2 Domates
Beyaz Peynir
5 Zeytin
1 Dilim Çavdar Ekmeği
Öğle: - Okulda yediğim için seçme gibi bir durumum olmadı yine de çıkan tulumba tatlısını yemedim tabi
3 Adet Kadınbudu Köfte
Çoban Salata
2-3 Kaşık Barbunya
Ara: Activia
Akşam:
5 Kaşık Taze Fasulye
4 Kaşık Yoğurt
Su : 1.5 şu an ama 2 lt olur
Spor yapınca akşam yazarım
Dün gece karnım kazındısüper bir atıştırmalık yaptı kendime Eki Görüntüle 1578607
Sahur
1 dilim çok tahıllı ekmek
Haşlanmış yumurta
10 tane badem
Koca bir kase tarçınlı yoğurt
Domates,salatalık,yeşil çay
İftar
1 kase sebze çorbası
1/2 tabak kabak yemeği
Salata,2 bardak ayran
Su 3 litreyi bulur
Çok sıcak çoooook
Yarın 6ya yapa bilirsen yarın yapamazsan bugen iftardan önce mavişim..Aynuram, menülerimi netim olmadığı için yazamıyordum. Nete giremiyordum yani. Bildirimleri ne zaman yapacağız?? Bu akşam iftardan önce mi?
Nasıl oluyo ki o üzümüm?adet hariç tutmamaya izin var mı ki bitanem?Tutcam Aynuram inşallah, bazen böyle izin veriyorum kendime,Allah izin vermiş yani, çok sıcak burası, bayram temizliği yapıyorum bi de, sütüm azaldı sanki
Biliyorum canım ama karnım çok kazındı en sağlıklı olanını seçtim zaten :)Havuç dimi onlar ? Yediğin saate dikkat et kuzum şeker oranından dolayı dikkatli tüketilmesi gerektiğini söylüyorlar yani gün içinde bişi olmazda gece yazınca bir söyleyeyim dedim :)
Biliyorum canım ama karnım çok kazındı en sağlıklı olanını seçtim zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?