Helva yenmez mi hiiiiç,afiyet olsun kankam :)merhaba hanımlar, ilk iftarı yapan benim her halde
sahur 00:30 da
yumurta yulaf kepeği lor peyniri ile omlet
peynir
domates
salatalık
gece uyandım (02:00 da) ezan okunmamıştı süt içeyim dedim, ama yanında hiç canım istemezken pide arası helva yedim
iftar
güveç
cacık
Sahurun biraz çok geldi bana Rabişim..Dün gece karnım kazındısüper bir atıştırmalık yaptı kendime Eki Görüntüle 1578607
Sahur
1 dilim çok tahıllı ekmek
Haşlanmış yumurta
10 tane badem
Koca bir kase tarçınlı yoğurt
Domates,salatalık,yeşil çay
İftar
1 kase sebze çorbası
1/2 tabak kabak yemeği
Salata,2 bardak ayran
Su 3 litreyi bulur
Çok sıcak çoooook
ÖylemiSahurun biraz çok geldi bana Rabişim..
Merhaba..nasilsiniz???menhmi vereyim...
sahur :cay,1siyah ekmek,recel,hurma.1litre su
iftar:yogurt corbasi,2siyah ekmek,salata,4dilim patlican,1domates kizartmasi..cay,hurma,mjniminnacik kek....
calisicam suda iciyim...
ne ise simdilik bu kadar
Helva yenmez mi hiiiiç,afiyet olsun kankam :)
1az oyle oldu....ama kucuk yedim vallaKeklere dönüş yapmışız
Elde yapılan irmikli mi oluyor o güzel aslında ama diğerlerini sevmiyorum pek bana tadı çok tuhaf geliyor
Aynuram Üzümün bebeği sadece anne sütü aldığı için isterse hiç tutmayıp kaza edebilir...Nasıl oluyo ki o üzümüm?adet hariç tutmamaya izin var mı ki bitanem?
1az oyle oldu....ama kucuk yedim valla
Yok markette satılanlar varya çok severim o Yüzden hiç almam eve :)Keklere dönüş yapmışız
Elde yapılan irmikli mi oluyor o güzel aslında ama diğerlerini sevmiyorum pek bana tadı çok tuhaf geliyor
Kız Aydan şimdilik bu kadar derken daha yerim mi demek istiyosunMerhaba..nasilsiniz???menhmi vereyim...
sahur :cay,1siyah ekmek,recel,hurma.1litre su
iftar:yogurt corbasi,2siyah ekmek,salata,4dilim patlican,1domates kizartmasi..cay,hurma,mjniminnacik kek....
calisicam suda iciyim...
ne ise simdilik bu kadar
Anammmm ....yarin gelsede canimiz kurtulsa....cuma ghnlerinden neden bu kadar tirsiyoruzkiiiiYarın görücezKonuştuğuma bakma yarın en büyük çürük ben olucam bu şişlik gitmezse
Anammmm ....yarin gelsede canimiz kurtulsa....cuma ghnlerinden neden bu kadar tirsiyoruzkiiii
Yok valla yiyipde icmekde istemiyorum..,bilmiyorum niyeeee canim sikiliyor...belki uyurum diye dedim simdilik bu kadarKız Aydan şimdilik bu kadar derken daha yerim mi demek istiyosun
Evet kuzum bademi akşam ara öğün yapabilirsin..,bana çok geldi yani,senin menün benim için 2 Seçenek aslında...ya yoğurt yiyorum yada yumurta..Öylemi
Kiyamam ben sanaBütün hafta yaptığım kaçamaklar tartıda bana sırıtıyorda ondan ... Kilo vermek istiyorum yerimde saymak değil
Güneş'in kızları kim Aydanım?Kizlar....gunesin kizlari maraqlidi...
Kiyamam ben sana
Keşke bugün lapa Yapsaydın Aslım..Bütün hafta yaptığım kaçamaklar tartıda bana sırıtıyorda ondan ... Kilo vermek istiyorum yerimde saymak değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?