Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O uc boyalari zaten sari yapmiyoki besivem helede sac rengin cok koyuysa kiziminkinide boyadik bakir rengi oldu . Ben uc boyasina röfle seti alip uclarina yapmayi daha mantikli buluyorum . Diger sari boyalar saci acmadan zaten sari olmuyor

Aynuram Üzümün bebeği sadece anne sütü aldığı için isterse hiç tutmayıp kaza edebilir...
Bacım beni sormuşsun evdeyim, ramazan beni yerden yere vuruyor
Ramazan bitene kadar sadece cuma bildirim yapabilecem. Amaaa bayramı bi atlataym kimse tutamaz beni

Bacım beni sormuşsun evdeyim, ramazan beni yerden yere vuruyor
Ramazan bitene kadar sadece cuma bildirim yapabilecem. Amaaa bayramı bi atlataym kimse tutamaz beni
Hayrişte diyo anamın yüzünü göremiyoruz diye,Sıcaklar mı çok bunalttı seni..

O uc boyalari zaten sari yapmiyoki besivem helede sac rengin cok koyuysa kiziminkinide boyadik bakir rengi oldu . Ben uc boyasina röfle seti alip uclarina yapmayi daha mantikli buluyorum . Diger sari boyalar saci acmadan zaten sari olmuyor
Bacım soracaktım unuttum baklavanın yufkasını kendin mi açtın?

Ay pideyle helva yeniir mi gerçi ben helva yiyemiyorum sorun orada ya
bende pek sevmem, ama işte oldu bir kere
Helva yenmez mi hiiiiç,afiyet olsun kankam :)
sorma kankam ya, hiç yemediğim bir şeydi, neyse bundan sonra yemem sanırım
Bende yazayım menümü

Sahur:yarım kase yaz türlüsü

Iftar: bol marul salatası Peynirli,1 kase kabak yemeği

Su 1 lt içtim ,2 lt daha içeceğim..

Kahvemi içiyorum şimdi az Sütlü,şekersiz..

afiyet olsun kankam, akşam baktım kiloma artı değilim ama ekside değilim maalesef, bakalım yarın ne olacak, sabahtan tartılırım

iyi akşamlar sevgili takımım oğlanı uytup mutfağı temizleyip kahvemi aldım rahat rahat bildirim yapayım bakalım menümü beğenecekmisiniz
sahur
2dlm çav ekmeği
5 zeytin
domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
peynir
akşam
salata
ayran
patlıcan yemeği
hamsi buğlama
1dlm çavdar ekmeği
4dak 3mil yürüyüş su ölçmedim ama çok içiyorum
güzel bir akşam dileğiyle

Niye sabahtan tartılıyosun bacım akşam tartıl daha az çıkarsın..

Fatmam bundan sonra sadece beğeneceğim menülerini çünkü eleştirilecek bişey yok ,böyle devam edersen bu seneyi ikili rakamla bitirirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…