- 28 Mayıs 2015
- 803
- 1.436
- 28
- 32
Kanal D'ye bak canim...sizjn dizilere bakiyomGüneş'in kızları kim Aydanım?
Keşke bugün lapa Yapsaydın Aslım..
Yok valllaaaa,,,ne rahatligi...ben bh gobekren kurtulmak istiyorum ama olmuyor...qr vermisim iftardan once tartildimSen bu kadar rahatsan sonuç iyi demektir
Ben dizi izlemiyorum Aydanım..,bilmiyorum o Yüzden :)Kanal D'ye bak canim...sizjn dizilere bakiyom
Sen başaksın toparlarsın kendini :)Artım baya azaldı büyük ihtimalle sabit falan çıkarım. Derdim o değil ama motivasyonumu kaybetmek sinirlerimi bozuyor ihtiyacım olmayan şeyler yemek mesela
Yok valllaaaa,,,ne rahatligi...ben bh gobekren kurtulmak istiyorum ama olmuyor...qr vermisim iftardan once tartildim
Anladim ablacim...Ben dizi izlemiyorum Aydanım..,bilmiyorum o Yüzden :)
Yaradidaaa...rengli oldum gecen hafta,o haftadan olmuyorrrr...ancak ciss yapmak istiyorumKeklerle olmaaaaaz sen dikkat etmiyorsun çok iki haftadır ramazan sana yaramadı
Yaradidaaa...rengli oldum gecen hafta,o haftadan olmuyorrrr...ancak ciss yapmak istiyorum
Azcik cissslaaaa cok cisss arasinda baaya fark var canim benim....Zaten yapıyorsun benim gibiDaha ne yapacan kız
O uc boyalari zaten sari yapmiyoki besivem helede sac rengin cok koyuysaİyi günler kızlar ya ben bugun loreal ombre yaptım ama saçlarımın ucu sarımsı değil turuncu oldu hiç güzel olmad.. kullu tonlar turuncuyu giderir diye bişey okudum bu konuda bilgisi olan var mı suan çok mutsuzum
Bacım beni sormuşsun evdeyim, ramazan beni yerden yere vuruyorAynuram Üzümün bebeği sadece anne sütü aldığı için isterse hiç tutmayıp kaza edebilir...
Hayrişte diyo anamın yüzünü göremiyoruz diye,Sıcaklar mı çok bunalttı seni..Bacım beni sormuşsun evdeyim, ramazan beni yerden yere vuruyor
Ramazan bitene kadar sadece cuma bildirim yapabilecem. Amaaa bayramı bi atlataym kimse tutamaz beni
Bacım soracaktım unuttum baklavanın yufkasını kendin mi açtın?O uc boyalari zaten sari yapmiyoki besivem helede sac rengin cok koyuysakiziminkinide boyadik bakir rengi oldu . Ben uc boyasina röfle seti alip uclarina yapmayi daha mantikli buluyorum . Diger sari boyalar saci acmadan zaten sari olmuyor
valahi sıcaktan bunaldık allah yardım etsin cümlemizeHayrişte diyo anamın yüzünü göremiyoruz diye,Sıcaklar mı çok bunalttı seni..
bende pek sevmem, ama işte oldu bir kereAy pideyle helva yeniir mi gerçi ben helva yiyemiyorum sorun orada ya
sorma kankam ya, hiç yemediğim bir şeydi, neyse bundan sonra yemem sanırımHelva yenmez mi hiiiiç,afiyet olsun kankam :)
Bende yazayım menümü
Sahur:yarım kase yaz türlüsü
Iftar: bol marul salatası Peynirli,1 kase kabak yemeği
Su 1 lt içtim ,2 lt daha içeceğim..
Kahvemi içiyorum şimdi az Sütlü,şekersiz..
Niye sabahtan tartılıyosun bacım akşam tartıl daha az çıkarsın..bende pek sevmem, ama işte oldu bir kere
sorma kankam ya, hiç yemediğim bir şeydi, neyse bundan sonra yemem sanırım
afiyet olsun kankam, akşam baktım kiloma artı değilim ama ekside değilim maalesef, bakalım yarın ne olacak, sabahtan tartılırım
Fatmam bundan sonra sadece beğeneceğim menülerini çünkü eleştirilecek bişey yok ,böyle devam edersen bu seneyi ikili rakamla bitirirsin :)iyi akşamlar sevgili takımım oğlanı uytup mutfağı temizleyip kahvemi aldım rahat rahat bildirim yapayım bakalım menümü beğenecekmisiniz
sahur
2dlm çav ekmeği
5 zeytin
domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
peynir
akşam
salata
ayran
patlıcan yemeği
hamsi buğlama
1dlm çavdar ekmeği
4dak 3mil yürüyüş su ölçmedim ama çok içiyorum
güzel bir akşam dileğiyle
Amjnvalahi sıcaktan bunaldık allah yardım etsin cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?