Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende oruç ve sıcaktan herhalde normalde hareketli biriyim hiç yerimden kalkasım gelmiyor yarın şöyle bir evi baştan sona silip süpürüp birde sporumu yapip sonucu bildireyim diyorum çünkü eskiden bukadar dikkat edince daha hızlı veriyordum

sabah bakarım artı olursa akşam yeniden tartılırım ama geceyi yoğurt ile kapatmayı düşünüyorum, birde kendimi çok şiş hissediyorum, ödem çok var gibi ne yapsam, evde maydanozda kalmadı içeyim,
sarayca canım ödemin en iyi ilacı su biliyorsun çivi çıviyı sökker

gayet güzel menün, kilo vermedim diye hiç demoralize etme kendini, belki bu kiloda uzun süredir duruyorsan vücut kendini savunmaya geçmiştir, haftaya çorap söküğü gibi gidecek kiloların ben inanıyorum

ben akşam çocukları uyutunca spor yapmaya çalışıyorum, birazdan kalkıp yapsam iyi olacak,

Ablam çok güzel menüler cikartiyorsun sende fistik gibi olacaksın

sevgili takımım acizane bir durumu belirteyim eski arkadaşlar keklerden poğacalardan bahsedince benim gibi çok yiyen biri sizi örnek almaktan korkuyorum hamur işleri ve tatlılar benim en zayıf olduğum konulardan biri nebileyim biraz dikkatmi etsek yoksa cıss yaptım diye geçiştirsekmi amacım eleştirmek veya kırmak değil lütfen beni yanlış anlamayın kendi acizliğim sevgiler selamlar

Konuş ablam konuş...çok haklısın...hele bi de o keki yiyen kaptanın yengesi...delirmemek elde deyil vallaha...

Tamam abla yazmam bir daha özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…