Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

doğru söylüyorsun, takımda cıs yapan olunca, bende yiyeyim diyorum, en iyisi sadece cıs yazılsın, kötü örnek olmayalım
canım sen işe gidiyorsun birde az yiyerek oruç tutuyorsun küçük çoçuklarda var işn gerçekten zor tebrik ederim azmini

iş yerinde daha rahatım, dinleniyorum 2 saat kestiriyorum, birde haftaya memlekete gideceğiz, en son 80 küsürlerde gördüler beni, şimdi verebildiğim kadar vermek istiyorum, aslında hedefim 62 leri görmekti ama bakalım haftaya neler olacak

canım bu halinlede eminimm sevenlerini hem şaşırtıp hemde sevindireceksin annemde sürekli benim için üzülür dua eder daha küçük çocukların var diye inşallah bende annemi sevindiririm

Bende de aynı sorun var, gün kurusu baya işe yarıyor dene bence ben kuru kayısıdan nefret ettiğim için hem daha rahat yiyorum
Yok kuzu ya bende işe yaramıyor, bu ara biraz üzüntü, stres onlarda şaşırdı ortasını bulamadık

Bende sabahtan beri yataktayom halsiz,fersiz hava çoook sıcak ateşiim çıktı oyyy oyy iftarı yapsakta kendimize gelsek
Ben iftarı yaptım hala gelemedim kendime, birde sinir geldi bana ki ağladım ağlıycam

Evet ablam ya doğru diyorsun, nefis bu sevmesen bile canın çekiyor. En iyisi yazmayalım

inşallah canım yolum uzun pes etmek en büyük korkularımdan
pes edersen misliyle geri alırsın, sakın bu hatayı yapma lütfen! haftada 1-2 öğün ödül ver kendine, uzun dediğin yol en fazla 2 sene, zaten miden küçülecek, yeme alışkanlığın değişecek, hareket etme alışkanlığı kazanacaksın bu sürede,

hele bi 99 u görsen, gerisi çok rahat gider,

Uzun bir aradan sonra menü veriyorum. Sahurum olmadı ya abimler bizde diye sahura kalktım ama öyle de yiyorum son 1 hafta kaldı gene tek basıma sahurumu yapıp, erkenden yatmak en iyisi olacak

Sahur: az patates kızartması+1 yumurta (tavada)+domates+salatalık+1 dlm çok tahllı ekmek+1 tatlı kasıgı kadar reçel

İftar: 1 büyük kasede yogurtlu nohut ( haşlanmış nohut, yagsız tuzsuz)+1 ymk kasıgı barbunya+salata

Su: 2 lt bulurum.

Gidip spor yapayım paslandım

Evet kuzum bademi akşam ara öğün yapabilirsin..,bana çok geldi yani,senin menün benim için 2 Seçenek aslında...ya yoğurt yiyorum yada yumurta..
Dün sahura mahsustu her zaman böyle olmaz tabiki yorumların benim için önemli hepiniz yorumlarını elimden geldiğince yerine getiriyorum

Hayırdır canım neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…