Kaldirdim özür dilerim ben bilmiyor diye atmistim pardon abla
Ben fatma ablanin mesajini görmeden atmstim resmi a ma kaldirdim hemen
vallaha benden başka ablalarım da size sopa salladığında acayip mutlu oluyorum yaaaa...
canım sen işe gidiyorsun birde az yiyerek oruç tutuyorsun küçük çoçuklarda var işn gerçekten zor tebrik ederim azminiben akşam çocukları uyutunca spor yapmaya çalışıyorum, birazdan kalkıp yapsam iyi olacak,
canım kaptanım çook teşekkürler desteğin için iyiki varsınKonuş ablam konuş...çok haklısın...hele bi de o keki yiyen kaptanın yengesi...delirmemek elde deyil vallaha...
doğru söylüyorsun, takımda cıs yapan olunca, bende yiyeyim diyorum, en iyisi sadece cıs yazılsın, kötü örnek olmayalımsevgili takımım acizane bir durumu belirteyim eski arkadaşlar keklerden poğacalardan bahsedince benim gibi çok yiyen biri sizi örnek almaktan korkuyorum hamur işleri ve tatlılar benim en zayıf olduğum konulardan biri nebileyim biraz dikkatmi etsek yoksa cıss yaptım diye geçiştirsekmi amacım eleştirmek veya kırmak değil lütfen beni yanlış anlamayın kendi acizliğim sevgiler selamlar
canım sen işe gidiyorsun birde az yiyerek oruç tutuyorsun küçük çoçuklarda var işn gerçekten zor tebrik ederim azmini
canım çoook güzel görünüyor çoook teşekkürler anlayışın içinKız kaldır şunu fatma abla kesicek seni..
Gelir gelmez tartildim eksideyim hala biraz değişiklik olmuş tabi ama
canım bu halinlede eminimm sevenlerini hem şaşırtıp hemde sevindireceksin annemde sürekli benim için üzülür dua eder daha küçük çocukların var diye inşallah bende annemi sevindiririmdoğru söylüyorsun, takımda cıs yapan olunca, bende yiyeyim diyorum, en iyisi sadece cıs yazılsın, kötü örnek olmayalım
iş yerinde daha rahatım, dinleniyorum 2 saat kestiriyorum , birde haftaya memlekete gideceğiz, en son 80 küsürlerde gördüler beni, şimdi verebildiğim kadar vermek istiyorum, aslında hedefim 62 leri görmekti ama bakalım haftaya neler olacak
canım bu halinlede eminimm sevenlerini hem şaşırtıp hemde sevindireceksin annemde sürekli benim için üzülür dua eder daha küçük çocukların var diye inşallah bende annemi sevindiririm
Tamam ablam söz yüzünü kara cikartmamay kız haftaya senden iyi bir sonuç bekliyorum ona göre, cıs görmeyeyim menün de
inşallah canım yolum uzun pes etmek en büyük korkularımdaninşallah sevindireceksin,
canım kırılmadın demi bana sana değil genel söyledimKaldirdim özür dilerim ben bilmiyor diye atmistim pardon abla
Yok kuzu ya bende işe yaramıyor, bu ara biraz üzüntü, stres onlarda şaşırdı ortasını bulamadıkBende de aynı sorun var, gün kurusu baya işe yarıyor dene bence ben kuru kayısıdan nefret ettiğim için hem daha rahat yiyorum
Ben iftarı yaptım hala gelemedim kendime, birde sinir geldi bana ki ağladım ağlıycamBende sabahtan beri yataktayom halsiz,fersiz hava çoook sıcak ateşiim çıktı oyyy oyy iftarı yapsakta kendimize gelsek
sevgili takımım acizane bir durumu belirteyim eski arkadaşlar keklerden poğacalardan bahsedince benim gibi çok yiyen biri sizi örnek almaktan korkuyorum hamur işleri ve tatlılar benim en zayıf olduğum konulardan biri nebileyim biraz dikkatmi etsek yoksa cıss yaptım diye geçiştirsekmi amacım eleştirmek veya kırmak değil lütfen beni yanlış anlamayın kendi acizliğim sevgiler selamlar
pes edersen misliyle geri alırsın, sakın bu hatayı yapma lütfen! haftada 1-2 öğün ödül ver kendine, uzun dediğin yol en fazla 2 sene, zaten miden küçülecek, yeme alışkanlığın değişecek, hareket etme alışkanlığı kazanacaksın bu sürede,inşallah canım yolum uzun pes etmek en büyük korkularımdan
Yok abla doğru söyledin zatencanım kırılmadın demi bana sana değil genel söyledim
Evet kuzum bademi akşam ara öğün yapabilirsin..,bana çok geldi yani,senin menün benim için 2 Seçenek aslında...ya yoğurt yiyorum yada yumurta..
Hayırdır canım neden?Yok kuzu ya bende işe yaramıyor, bu ara biraz üzüntü, stres onlarda şaşırdı ortasını bulamadık
Ben iftarı yaptım hala gelemedim kendime, birde sinir geldi bana ki ağladım ağlıycam
Evet ablam ya doğru diyorsun, nefis bu sevmesen bile canın çekiyor. En iyisi yazmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?