Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu sefer ümitliyim çünkü sizler varsınız eşim artık bana inanmıyor yapamassın dıye ve maalesef hep haklı çiktı akapunktura götürdü ameliyata kararverdiğimde ciddi maddi para gerekiyordu hazırladı lakin olmadı inşallah bu sefer o bile şaşıracak

burada bir çok başarı hikayesi var, senin onlardan ne eksiğin var, vereceksin öncelikle bunu kendine inandır, eşinde zamanla görecek ve oda en az senin kadar mutlu olacak!

Genelde kendim acarim ama bu safer hazirdi hulyam fakat nasil yaptiysam hazir yufka oldugunu ben soyleyince anladilar
Birgun baklavami yemege beklerim hepinizi

ellerine sağlık aebenim, haftaya kırşehire gideceğiz, ablam ankara da, uğramıycam ama yolum hep düşer oraya, bir gün tanışmak nasip olur Allah nasip ederse..

ama sakın 90 lara indiğinde kendini beğenim bırakma, sana 69 çok yakışacak

Al benden de o kadar abla.benim ki de hergün tatlı aldığı yetmiyormuş gibi bide niye yemiyorsunuz sadece ben yiyorum dedi bende alma zaten ben rejimdeyim dedim oda "o neymiş cumhuriyet rejimi falan mi "dedi benimki de inanmıyo zayıflıyacağıma ama ben de senin gibi bu sefer olacak diyorum yavaş yavaş da olsa olacak

ama sakın 90 lara indiğinde kendini beğenim bırakma, sana 69 çok yakışacak
ben bırakmamaya çalışacağim sizde beni bırakmayın özellikle okul döneminde öğretmenler odasına gelen pastalar velilerimimin gönderdikleri pastalar börekler inşallah o zamana kadar gerçelten hayır demeyi öğrenirim

Hayır demeyi öyrenmelisin ablaaa...yoksa abla falan dinlemem sopamdan nasibini alırsın haaa...

evet canım inşallah bu son baslamamız ve bitirmemiz olur çünkü hayatım yalnızca baslamakla geçti bitilşi göremedim

sabah bakarım artı olursa akşam yeniden tartılırım ama geceyi yoğurt ile kapatmayı düşünüyorum, birde kendimi çok şiş hissediyorum, ödem çok var gibi ne yapsam, evde maydanozda kalmadı içeyim,
Rezene Çayı var mı onu içsen..

Genelde kendim acarim ama bu safer hazirdi hulyam fakat nasil yaptiysam hazir yufka oldugunu ben soyleyince anladilar
Baklava mı Şu hayatta hayır diyemeyeceğim tek seydir kendisi. İstedgim kiloya gelince çıkıp catlayana kadar baklava yiyecem. Söz verdim kendime

Ben bugün menü bildirdim mi ya sayfalar arasında bulamadım. Bu yasta bunamaya başladım. İşim çok zor benim çok

Nasıl yaptığını bana özelden atsana Aebenim,deneyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…