bu sefer ümitliyim çünkü sizler varsınız eşim artık bana inanmıyor yapamassın dıye ve maalesef hep haklı çiktı akapunktura götürdü ameliyata kararverdiğimde ciddi maddi para gerekiyordu hazırladı lakin olmadı inşallah bu sefer o bile şaşıracakpes edersen misliyle geri alırsın, sakın bu hatayı yapma lütfen! haftada 1-2 öğün ödül ver kendine, uzun dediğin yol en fazla 2 sene, zaten miden küçülecek, yeme alışkanlığın değişecek, hareket etme alışkanlığı kazanacaksın bu sürede,
hele bi 99 u görsen, gerisi çok rahat gider,
Genelde kendim acarim ama bu safer hazirdi hulyam fakat nasil yaptiysam hazir yufka oldugunu ben soyleyince anladilarBacım soracaktım unuttum baklavanın yufkasını kendin mi açtın?
burada bir çok başarı hikayesi var, senin onlardan ne eksiğin var, vereceksin öncelikle bunu kendine inandır, eşinde zamanla görecek ve oda en az senin kadar mutlu olacak!bu sefer ümitliyim çünkü sizler varsınız eşim artık bana inanmıyor yapamassın dıye ve maalesef hep haklı çiktı akapunktura götürdü ameliyata kararverdiğimde ciddi maddi para gerekiyordu hazırladı lakin olmadı inşallah bu sefer o bile şaşıracak
Genelde kendim acarim ama bu safer hazirdi hulyam fakat nasil yaptiysam hazir yufka oldugunu ben soyleyince anladilar
Birgun baklavami yemege beklerim hepinizi
Hayırdır canım neden?
bu sefer ümitliyim çünkü sizler varsınız eşim artık bana inanmıyor yapamassın dıye ve maalesef hep haklı çiktı akapunktura götürdü ameliyata kararverdiğimde ciddi maddi para gerekiyordu hazırladı lakin olmadı inşallah bu sefer o bile şaşıracak
Al benden de o kadar abla.benim ki de hergün tatlı aldığı yetmiyormuş gibi bide niye yemiyorsunuz sadece ben yiyorum dedi bende alma zaten ben rejimdeyim dedim oda "o neymiş cumhuriyet rejimi falan mi "dedi benimki de inanmıyo zayıflıyacağıma ama ben de senin gibi bu sefer olacak diyorum yavaş yavaş da olsa olacakbu sefer ümitliyim çünkü sizler varsınız eşim artık bana inanmıyor yapamassın dıye ve maalesef hep haklı çiktı akapunktura götürdü ameliyata kararverdiğimde ciddi maddi para gerekiyordu hazırladı lakin olmadı inşallah bu sefer o bile şaşıracak
Ben bombayım kaptan yarın patlayacamAyyy kalbim duracak yaaa...bi kız mı yarın bomba gibi gelicem demez ayol...herkes şikayetçi herkes şikayetçi..
ben bırakmamaya çalışacağim sizde beni bırakmayın özellikle okul döneminde öğretmenler odasına gelen pastalar velilerimimin gönderdikleri pastalar börekler inşallah o zamana kadar gerçelten hayır demeyi öğrenirimama sakın 90 lara indiğinde kendini beğenim bırakma, sana 69 çok yakışacak
Hayır demeyi öyrenmelisin ablaaa...yoksa abla falan dinlemem sopamdan nasibini alırsın haaa...ben bırakmamaya çalışacağim sizde beni bırakmayın özellikle okul döneminde öğretmenler odasına gelen pastalar velilerimimin gönderdikleri pastalar börekler inşallah o zamana kadar gerçelten hayır demeyi öğrenirim
Oh beeee...Ben bombayım kaptan yarın patlayacam
evet canım inşallah bu son baslamamız ve bitirmemiz olur çünkü hayatım yalnızca baslamakla geçti bitilşi göremedimAl benden de o kadar abla.benim ki de hergün tatlı aldığı yetmiyormuş gibi bide niye yemiyorsunuz sadece ben yiyorum dedi bende alma zaten ben rejimdeyim dedim oda "o neymiş cumhuriyet rejimi falan mi "dedi benimki de inanmıyo zayıflıyacağıma ama ben de senin gibi bu sefer olacak diyorum yavaş yavaş da olsa olacak
Rezene Çayı var mı onu içsen..sabah bakarım artı olursa akşam yeniden tartılırım ama geceyi yoğurt ile kapatmayı düşünüyorum, birde kendimi çok şiş hissediyorum, ödem çok var gibi ne yapsam, evde maydanozda kalmadı içeyim,
Baklava mıGenelde kendim acarim ama bu safer hazirdi hulyam fakat nasil yaptiysam hazir yufka oldugunu ben soyleyince anladilar
senin sopan bize gerek ben seni öğrencilerinin başarısı için uğraşan bir öğretmen gibi görüyorum ve çoook haklısın canımHayır demeyi öyrenmelisin ablaaa...yoksa abla falan dinlemem sopamdan nasibini alırsın haaa...
Nasıl yaptığını bana özelden atsana Aebenim,deneyeyim..Genelde kendim acarim ama bu safer hazirdi hulyam fakat nasil yaptiysam hazir yufka oldugunu ben soyleyince anladilar
Hangisini kendi actigimimi, hazir olanimi ?Nasıl yaptığını bana özelden atsana Aebenim,deneyeyim..
Hazır olanı kız ben bilmem yufka açmayı,eski mahallede yufkacım var kendi Açıyor ondan alıyorumHangisini kendi actigimimi, hazir olanimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?