Verdin hayrişim...hani et ssuyuna çorba içmiştin ya.Ben bugün menü bildirdim mi ya sayfalar arasında bulamadım. Bu yasta bunamaya başladım. İşim çok zor benim çok
Bu gün aklıma ne geldi abla biliyormusun?inşallah bi gün sen baküye gelirsin görüşürüz...benim oraya gelmem çok zor ama sen kocanla gelirsin belki..geldin mi hiç buraya?Hangisini kendi actigimimi, hazir olanimi ?
Burdanda yazayim zor degil . Resmini cektim simdi az bisi kalmisti yarin ekleyim ve yazayim altina olurmuHazır olanı kız ben bilmem yufka açmayı,eski mahallede yufkacım var kendi Açıyor ondan alıyorum
Ooo xeyirli geceler canımmm...men yatmağa gedirem sen geldin...Geceniz xeyir : )
Olur ara öyleBilmiyorum ki tatlım bu ara yoruldum sanırım biraz, arada bana gelir öyle ruh hali
İnsallah aynuram . Esim sık geliyor ama is icin . Bide cok pahali sizim oralar bi ucak bileti 1.500 tl ..Bu gün aklıma ne geldi abla biliyormusun?inşallah bi gün sen baküye gelirsin görüşürüz...benim oraya gelmem çok zor ama sen kocanla gelirsin belki..geldin mi hiç buraya?
Fatma etkileniyorum Yazmış Aebenim canı çekmesin diye özelden yaz dedim :)Burdanda yazayim zor degil . Resmini cektim simdi az bisi kalmisti yarin ekleyim ve yazayim altina olurmu.
Simdi cok musait degilim esim guze guzel bakiyo.
Ooo xeyirli geceler canımmm...men yatmağa gedirem sen geldin...
Ya suveyma ve munukediyi ne yapcaz yaa?baronlarım siz söyleyin...suveymayı izne ayırırım da munukedi?
Kurallar nedir aynura 3 hafta gelmeyen diskalifiye . 2 hafta oldu dimi ??Ya suveyma ve munukediyi ne yapcaz yaa?baronlarım siz söyleyin...suveymayı izne ayırırım da munukedi?
Yarın kocam kitaplar için dini kurumlara gidecek...dua ediyorum en kısa zamanda elime ulaşsınlar diye...kv olmasa yemin ederim gel bende kal derim ,otel falan vermezsin ama kv asla bilmemeli,çok anlayışsızdır bu konuda sağolsunİnsallah aynuram . Esim sık geliyor ama is icin . Bide cok pahali sizim oralar bi ucak bileti 1.500 tl ..
Aklimdasin zaten gelince sana ugruycam insallah.
Aa bak baklava yapip getirem diycemde sizin gumrukde onada el koyarlar
Kaçaklar Takımı'na girerler Aebenim..hiçbir mazeret yazmadılar inşallah bi sıkıntıları yoktur...Kurallar nedir aynura 3 hafta gelmeyen diskalifiye . 2 hafta oldu dimi ??
Boyle dayanamayip gelmeyeni izne ayiriyorsun sonrada takimin sayisi 35 oluyo.
Bu haftada gelmezlerse bildirimde bulunmadi yaz bence haftayada gelmezlerse o zaman dusunursun.
Haftaya gelmezlerse direk diskalifiye...evet ben onları düşünüp de izne ayırıyorum zaten. ..Kurallar nedir aynura 3 hafta gelmeyen diskalifiye . 2 hafta oldu dimi ??
Boyle dayanamayip gelmeyeni izne ayiriyorsun sonrada takimin sayisi 35 oluyo.
Bu haftada gelmezlerse bildirimde bulunmadi yaz bence haftayada gelmezlerse o zaman dusunursun.
Hamilelikte ve emzirirken zorlanılıyorsa izin var diye biliyorum AynuramNasıl oluyo ki o üzümüm?adet hariç tutmamaya izin var mı ki bitanem?
Zaten yeni üye almıyorsun Aynuram Şuan sabit zaten..,diskalifiye etme bence gelecekler..yarın gelmezlerse izne ayır.,Haftaya gelmezlerse direk diskalifiye...evet ben onları düşünüp de izne ayırıyorum zaten. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?