Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya suveyma ve munukediyi ne yapcaz yaa?baronlarım siz söyleyin...suveymayı izne ayırırım da munukedi?

Bu gün aklıma ne geldi abla biliyormusun?inşallah bi gün sen baküye gelirsin görüşürüz...benim oraya gelmem çok zor ama sen kocanla gelirsin belki..geldin mi hiç buraya?
İnsallah aynuram . Esim sık geliyor ama is icin . Bide cok pahali sizim oralar bi ucak bileti 1.500 tl ..
Aklimdasin zaten gelince sana ugruycam insallah .
Aa bak baklava yapip getirem diycemde sizin gumrukde onada el koyarlar

Burdanda yazayim zor degil . Resmini cektim simdi az bisi kalmisti yarin ekleyim ve yazayim altina olurmu .
Simdi cok musait degilim esim guze guzel bakiyo .
Fatma etkileniyorum Yazmış Aebenim canı çekmesin diye özelden yaz dedim :)

Iyi Akşamlar şimdi her çocuk özeldir isimli filmi izleyeceğiz Disleksi si olan bir çocuğun hikayesi 3 saat izlemeye başlamadan menü bildirimimi yapayım
Sahur
Melemen Çay 1 dl tb ekmeği
10 kiraz
Iftar
Yarım kase yahni
Yarım kase sebze kokteyli
1 kase yoğurt içinde 3 Kaşık mantı
2 hurma

Ara
Filtre kahve
Su 3 litreyi bulur sahura kadar

Ya suveyma ve munukediyi ne yapcaz yaa?baronlarım siz söyleyin...suveymayı izne ayırırım da munukedi?
Yarında gelmezlerse ikisini de izne ayır bence...sonuçta liste bekleyenler var..Geldiklerinde açıklamalarına göre hareket edersin Aynuram..​

Kurallar nedir aynura 3 hafta gelmeyen diskalifiye . 2 hafta oldu dimi ??
Boyle dayanamayip gelmeyeni izne ayiriyorsun sonrada takimin sayisi 35 oluyo .
Bu haftada gelmezlerse bildirimde bulunmadi yaz bence haftayada gelmezlerse o zaman dusunursun .

İnsallah aynuram . Esim sık geliyor ama is icin . Bide cok pahali sizim oralar bi ucak bileti 1.500 tl ..
Aklimdasin zaten gelince sana ugruycam insallah .
Aa bak baklava yapip getirem diycemde sizin gumrukde onada el koyarlar
Yarın kocam kitaplar için dini kurumlara gidecek...dua ediyorum en kısa zamanda elime ulaşsınlar diye...kv olmasa yemin ederim gel bende kal derim ,otel falan vermezsin ama kv asla bilmemeli,çok anlayışsızdır bu konuda sağolsun

Bu haftada gelmezlerse bildirimde bulunmadi yaz bence haftayada gelmezlerse o zaman dusunursun .
Kaçaklar Takımı'na girerler Aebenim..hiçbir mazeret yazmadılar inşallah bi sıkıntıları yoktur...

Haftaya gelmezlerse direk diskalifiye...evet ben onları düşünüp de izne ayırıyorum zaten. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…