İnsallah hulyam .. Sumeyva tasindigi icin gelemiyor bellide munuya ne oldu aceba o aktifti kk daKaçaklar Takımı'na girerler Aebenim..hiçbir mazeret yazmadılar inşallah bi sıkıntıları yoktur...
Zeynep'i izne ayır o zaman Dediğin gibi..
Son durumlardan sonra zaten izne ayırıncada iki kez düşünmek gerek.bence kurallar neyse o...gelecek hafta da gelmezlerse diskalifiye.. kendileri de bilirler bunu..İnsallah hulyam .. Sumeyva tasindigi icin gelemiyor bellide munuya ne oldu aceba o aktifti kk da
Herne durum Olursa olsun 5 dk da olsa biryerden girip haber vermeliler bence burasi bir
sorumluluk . Diskalifiye etsen bi turlu izinli yazsan bi turlu ..
İzinli yazinca gelmezlerse takimda ebedi yer kapliycaklar
hulyam bunuda umutmamak
Lazim.
Bizim bacimi . Konyalimmi ?Fatma etkileniyorum Yazmış Aebenim canı çekmesin diye özelden yaz dedim :)
Bu haftada bence bekle aynuraSon durumlardan sonra zaten izne ayırıncada iki kez düşünmek gerek.bence kurallar neyse o...gelecek hafta da gelmezlerse diskalifiye.. kendileri de bilirler bunu..
Bacı olan..öbürü de küçük bacı :)Bizim bacimi . Konyalimmi ?
Tamamm
Sen de mi kararım yaaa...ne yapcaz ne etcez biz sizin bu inmeyen karınlatla yarın..Ohh bitirdim sayfaları hacen hangi ara bu kadar muhabbet maşallahiftar yapmaya 15 dk kala yengem geldi bizim oralarda öyle söylerler regli gitti güzelim oruç offfff 1 borç daha
Menü gelir
1 haşlama yumurta
1 lokma ekmek
Az peynir
İftar
Karniyarik 2 tane etsin az yağlı az tuzlu
1 kase mercimek çorbası
1 dilim karpuz
2 lt su yarım saat yürüyüş
Karnım çooook sis öf ne diyecem ben yarin kaptan sopa geliyohissediyorum inme bu göbek yarına
Başaklar bi işte sebat etmekte başarılılae değil mi Hülya ablam, acaba yay burcu diyet konusunda nelere dikkat etmeli, hiç bilgin var mı?Sen başaksın toparlarsın kendini :)
Yayları pek bilmiyorum diyet konusunda ..benim babacım yaydı...Ortası yoktur yay burcunun...ya hep ya hiç..Başaklar bi işte sebat etmekte başarılılae değil mi Hülya ablam, acaba yay burcu diyet konusunda nelere dikkat etmeli, hiç bilgin var mı?
evet canım inşallah bu son baslamamız ve bitirmemiz olur çünkü hayatım yalnızca baslamakla geçti bitilşi göremedim[/QUOTE
İşşteeee bu benim alanımmmm aslım sen beni dinle bak :) geçen sene arabamız olmamasına rağmen annemle gaziantep,şanlıurfa ve kahramanmaraş turu yaptık inanılmaz eğlendik eminimki sizinki daha kolay geçer ulaşım açısındanBir şey sorucam kızlar biliyorum çoğunuz farklı bölgelerde kalıyorsunuz ama daha önce arabayla batı turu yapan var mı izmire doğru gitmeyi düşünüyoruz da bayram da abim al plan yap dedi yoksa tatile çıkamıcamAma zormuş baya nerde dursak nerde kalsak pek anlamadım
Ama baksana aile var işin içinde ne edem beeen :) hem kaçaklar listesi olarak esneğizHey kaçaklar grubuuuu yok öyle kilo bildirmeyeni listeye almamak.o zaman bu ne disiplin anlamadımperigunlugu
@masmavi @mirjam @koza16 da listeye dahillll...yok öyle şey...herkes mesuliyetini bilecekkk...nirde benim sopammmm.?
Abla buldugum her zeminde tartılınca annem ve babam tartılmayı yasakladı dönene kadarYoksa tartıyı bozucam biraz daha zorlarsam annem sopayla kovalıyacak benii Yoksa + dahi olsam ki geçen hafta öyleydiim bildirimlerimii aksatmıyorum
Aaaa ne artısı ne diyorsunnnSopa mıı hahayyy yok tatlım sen git asillerine göster o sopanı bize işlemezZaten artıdayım offf
Ben görünmüyor muyum?14 kullanici 1 ziyaretci
9 unuz goruluyo 5 kisi gizemli ha 1ri hulya
Cıkk . Gizemli hatunsunBen görünmüyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?