Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ohh bitirdim sayfaları hacen hangi ara bu kadar muhabbet maşallah iftar yapmaya 15 dk kala yengem geldi bizim oralarda öyle söylerler regli gitti güzelim oruç offfff 1 borç daha
Menü gelir
1 haşlama yumurta
1 lokma ekmek
Az peynir
İftar
Karniyarik 2 tane etsin az yağlı az tuzlu
1 kase mercimek çorbası
1 dilim karpuz
2 lt su yarım saat yürüyüş
Karnım çooook sis öf ne diyecem ben yarin kaptan sopa geliyo hissediyorum inme bu göbek yarına

Kaçaklar Takımı'na girerler Aebenim..hiçbir mazeret yazmadılar inşallah bi sıkıntıları yoktur...
İnsallah hulyam .. Sumeyva tasindigi icin gelemiyor bellide munuya ne oldu aceba o aktifti kk da
Herne durum Olursa olsun 5 dk da olsa biryerden girip haber vermeliler bence burasi bir
sorumluluk . Diskalifiye etsen bi turlu izinli yazsan bi turlu ..
İzinli yazinca gelmezlerse takimda ebedi yer kapliycaklar
hulyam bunuda umutmamak
Lazim .

Son durumlardan sonra zaten izne ayırıncada iki kez düşünmek gerek.bence kurallar neyse o...gelecek hafta da gelmezlerse diskalifiye.. kendileri de bilirler bunu..

Sadece 2hafta daha liste baya zorlanacak...kızlarda buradan ümitsiz konuşuyo...offf

Sen de mi kararım yaaa...ne yapcaz ne etcez biz sizin bu inmeyen karınlatla yarın..

Başaklar bi işte sebat etmekte başarılılae değil mi Hülya ablam, acaba yay burcu diyet konusunda nelere dikkat etmeli, hiç bilgin var mı?
Yayları pek bilmiyorum diyet konusunda ..benim babacım yaydı...Ortası yoktur yay burcunun...ya hep ya hiç..

İşşteeee bu benim alanımmmm aslım sen beni dinle bak :) geçen sene arabamız olmamasına rağmen annemle gaziantep,şanlıurfa ve kahramanmaraş turu yaptık inanılmaz eğlendik eminimki sizinki daha kolay geçer ulaşım açısından aklında belli bir yer var mı yada düşündüğün bir güzergah bir özellik falan. mesela denize mi girmek istersen turistik olsun mu
Ama baksana aile var işin içinde ne edem beeen :) hem kaçaklar listesi olarak esneğiz

Sopa mıı hahayyy yok tatlım sen git asillerine göster o sopanı bize işlemez Zaten artıdayım offf
Aaaa ne artısı ne diyorsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…