Sağol canım genede :)Ben saçımı hiç boyamadım ama üzülme kuzum en kötü kapatırsın saçına yakın bir tonla kızlar yardımcı olurlar sana benim pek bildim yok
Canım, net paketim yok, iş yerindeki odamda şimdilik bilgisayar yok, evdeki net de arızalıydı. :/ O yüzden bildirim yapamıyordum. Genel olarak sıkıntılı menülerim yani çok aşırı olmasa da minik kaçamaklarım oluyor malesef.
Bildirimleri ne zaman yapıyoruz?
Rezene Çayı var mı onu içsen..
Sağol canım çok yardımcı oldun ciddenCanım ben o ombre uğruna az yakmadım saçlarımıKüllü tonlar turunculukları alıyor. İlk boyadığında çabuk akabilir. Sabırla ikinciyi beklemen lazım. Sıkma canını.
saraycam iyi geceler öptümkızlar kaçaklardan bir ben mi sporumu yapıyorum,
hepinize hayırlı geceler
Kız Yaso Lafı da koymuş bakSlm aeben bacım bitek sen merak etmişsin evet nobetteyim çok yoğun bir gündü üstüne iftar sonrası otistik bir çoçuk kolunu cama vurmuş oluk oluk kan akıyor durmuyor 2saat onla uğraştık geldim geçmişi okumaya çalışıyordum.
Slm aeben bacım bitek sen merak etmişsin evet nobetteyim çok yoğun bir gündü üstüne iftar sonrası otistik bir çoçuk kolunu cama vurmuş oluk oluk kan akıyor durmuyor 2saat onla uğraştık geldim geçmişi okumaya çalışıyordum.
Canım rofle yi kuaforler yapıyor o da çok pahalı ablam o kadar uyardı ama saçlarım bayagi açılmıştı tutar sandım neyse bakicam artik bir çaresine Sağol tatlım :)O uc boyalari zaten sari yapmiyoki besivem helede sac rengin cok koyuysakiziminkinide boyadik bakir rengi oldu . Ben uc boyasina röfle seti alip uclarina yapmayi daha mantikli buluyorum . Diger sari boyalar saci acmadan zaten sari olmuyor
canım kolay gelsin, işin vardır diye yazmamıştım, yoksa merak etmez miyim
Pideden değildir o kuzum mideni üşütmüş olmayasın?İyi geceler kizlar bugün midem felaket kötüydü daha yeni kendine gelebildi sanırım tansiyonum falan çıktı kulağımda ugultu vardı midem bulanip durdu felakettim cidden
Kahvaltı: peynir salatalık 2 tane az yağda yumurtalı ekmek 2 bardak çay zeytin domates
Öğlen: meyve tabağı
Aksam 1 tane kır pidesi zeytinyağlı fasulye 1 bardak ayran
Ara ogun: 1 küçük kase çekirdek
Sanirim pide yedim diye bunyem bana ceza falan verdi zor toparladim kendimi2 litre su spor yok
Slm aeben bacım bitek sen merak etmişsin evet nobetteyim çok yoğun bir gündü üstüne iftar sonrası otistik bir çoçuk kolunu cama vurmuş oluk oluk kan akıyor durmuyor 2saat onla uğraştık geldim geçmişi okumaya çalışıyordum.
Besiven rofle setide var boyalar gibi satilan ,onu uclarina kullana bilirsinCanım rofle yi kuaforler yapıyor o da çok pahalı ablam o kadar uyardı ama saçlarım bayagi açılmıştı tutar sandım neyse bakicam artik bir çaresine Sağol tatlım :)
Bu haftada Kaçakların sonu benden olacak hissediyorumAaaa ne artısı ne diyorsunnn
Bugün çok şükür bende yaptımkızlar kaçaklardan bir ben mi sporumu yapıyorum,
hepinize hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?