Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eğer oruçsan yarın iftardan önce 6ya dek yapabilirsin değilsen sabahta yapabilirsin

menum
Sahur.1yumurta. Lor peyniri 3zeytin salatalık domates 2kaşık yoğurt
İftar.hastanede yenilecek yemek yoktu çok sinirlendim arkadaşım yemeğe çağırdı çok yakında oturuyor ona gittim
Bir kase tarhana çorbası salata ve duper ekşili somon balığı yedim 2lt su spor yok bugün

Kız Yaso Lafı da koymuş bak nöbetteyken okuyorum ama yazamıyorum diyorsun ya...Eeeeee bügünde nöbettesin diye sormadık yaneeee :)

canım kolay gelsin, işin vardır diye yazmamıştım, yoksa merak etmez miyim

O uc boyalari zaten sari yapmiyoki besivem helede sac rengin cok koyuysa kiziminkinide boyadik bakir rengi oldu . Ben uc boyasina röfle seti alip uclarina yapmayi daha mantikli buluyorum . Diger sari boyalar saci acmadan zaten sari olmuyor
Canım rofle yi kuaforler yapıyor o da çok pahalı ablam o kadar uyardı ama saçlarım bayagi açılmıştı tutar sandım neyse bakicam artik bir çaresine Sağol tatlım :)

İyi geceler kizlar bugün midem felaket kötüydü daha yeni kendine gelebildi sanırım tansiyonum falan çıktı kulağımda ugultu vardı midem bulanip durdu felakettim cidden
Kahvaltı: peynir salatalık 2 tane az yağda yumurtalı ekmek 2 bardak çay zeytin domates
Öğlen: meyve tabağı
Aksam 1 tane kır pidesi zeytinyağlı fasulye 1 bardak ayran
Ara ogun: 1 küçük kase çekirdek
Sanirim pide yedim diye bunyem bana ceza falan verdi zor toparladim kendimi 2 litre su spor yok

Pideden değildir o kuzum mideni üşütmüş olmayasın?

Menümü yazayım
gece hastaneden gelince kötü oldum eşimle sahur yedik
2 kaşık makarna
1 kepçe yeşil mercimekli erişte çorbası

Gündüz canım bir şey istemedi
12 gibi uyandım 1 kase haşlanmış vişne yedim

iftar
1 tabak yumurtalı fasulye
2 kaşık tavuk sote
avuç içi kadar ev yapımı yufka
bol salata

bugün yürüyüş yapamadım, hala çok sancım var delirmek üzereydim tüm gün

Su 3 litre olmuştur

Yazık yavrum yaaa
Dikişmi attılar
Ben hiç dayanamıyorum çocuklara
Bide böyle Engelli olunca
Ağlamaklı oldum resmen
Allah ailesine sabır versin
Yavruyada şifa
Amin

Son düzenleme:
Canım rofle yi kuaforler yapıyor o da çok pahalı ablam o kadar uyardı ama saçlarım bayagi açılmıştı tutar sandım neyse bakicam artik bir çaresine Sağol tatlım :)
Besiven rofle setide var boyalar gibi satilan ,onu uclarina kullana bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…