Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

arkadşlar haftaya kilo bildiriyoruz değilmi 2 hafta kuralı biz kaçaklara pek etki etmez herhalde haftaya cumartesi bizde mersine yazlığa gidiyoruz intrnet olmadıği halde sırf grubumdan kopmayayim diye ya vın aldıracağim veya intervnet paketi mersinde oturduğum yerde çok terliyorum birde yürüyüşle falan bayaği iyi gider inşaallah

bence vın iyi olur laptop ile daha rahat girersin, sen her cuma bildir bence kilonu :)

aynen öyle , gayet iyi kilo veren arkadaşlar var maşallah
saraycam yinede kendime haksızlık etmşyeyim sizinle tanişmadan önce ramazanı şerifin ilk haftası 3 kilo vermiştim ramazanı şerifteki baslangiç kilom 137.7 idi bugün çok şükür 131.8 im

Cuma bayram olduğu için listeler hazırlanmayacak Fatmacım,,,sen yinede yapılacak gibi düşün,,,ayrıca bugün az verdim diye üzülmüştün ya aklıma bişey geldi sonra..mesela 700 gram mı verdin evde o ağırlıkta birşeyi domates olur patates olur...eline al ve bu hafta vücudumdan bunu atıp kurtuldum de..gözünle o Ağırlığı görmek bile seni motive eder emin ol :)

Haklısın da Aynuram kaçaklar listesinde güzel kilo veren ve listeyi bekleyen ve verecek kilosu çok adaylar var..bayramdan sonra rekabet artacak takımlararasında..
Ne bileyim ya dün etraflıca konuşsaydık belki bu gün ayrırdıım.bayramdan sonra patıatırdık bombaları...neyse vardır bunda da bi hayır...

çok güzel fikir saraycam deneyeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…