Haklısın da Aynuram kaçaklar listesinde güzel kilo veren ve listeyi bekleyen ve verecek kilosu çok adaylar var..bayramdan sonra rekabet artacak takımlararasında..
arkadşlar haftaya kilo bildiriyoruz değilmi 2 hafta kuralı biz kaçaklara pek etki etmez herhalde haftaya cumartesi bizde mersine yazlığa gidiyoruz intrnet olmadıği halde sırf grubumdan kopmayayim diye ya vın aldıracağim veya intervnet paketi mersinde oturduğum yerde çok terliyorum birde yürüyüşle falan bayaği iyi gider inşaallah
Teşekkürler canlaaaaar :)
saraycam yinede kendime haksızlık etmşyeyim sizinle tanişmadan önce ramazanı şerifin ilk haftası 3 kilo vermiştim ramazanı şerifteki baslangiç kilom 137.7 idi bugün çok şükür 131.8 imaynen öyle , gayet iyi kilo veren arkadaşlar var maşallah
Cuma bayram olduğu için listeler hazırlanmayacak Fatmacım,,,sen yinede yapılacak gibi düşün,,,ayrıca bugün az verdim diye üzülmüştün ya aklıma bişey geldi sonra..mesela 700 gram mı verdin evde o ağırlıkta birşeyi domates olur patates olur...eline al ve bu hafta vücudumdan bunu atıp kurtuldum de..gözünle o Ağırlığı görmek bile seni motive eder emin ol :)arkadşlar haftaya kilo bildiriyoruz değilmi 2 hafta kuralı biz kaçaklara pek etki etmez herhalde haftaya cumartesi bizde mersine yazlığa gidiyoruz intrnet olmadıği halde sırf grubumdan kopmayayim diye ya vın aldıracağim veya intervnet paketi mersinde oturduğum yerde çok terliyorum birde yürüyüşle falan bayaği iyi gider inşaallah
Ne bileyim ya dün etraflıca konuşsaydık belki bu gün ayrırdıım.bayramdan sonra patıatırdık bombaları...neyse vardır bunda da bi hayır...Haklısın da Aynuram kaçaklar listesinde güzel kilo veren ve listeyi bekleyen ve verecek kilosu çok adaylar var..bayramdan sonra rekabet artacak takımlararasında..
Ayy buldun mu ablamı?hadi size iyi yürüyüşler...kızlar biz yürüyüşe cıkıyoruzyasom7272
çok güzel fikir saraycam deneyeceğim inşallahCuma bayram olduğu için listeler hazırlanmayacak Fatmacım,,,sen yinede yapılacak gibi düşün,,,ayrıca bugün az verdim diye üzülmüştün ya aklıma bişey geldi sonra..mesela 700 gram mı verdin evde o ağırlıkta birşeyi domates olur patates olur...eline al ve bu hafta vücudumdan bunu atıp kurtuldum de..gözünle o Ağırlığı görmek bile seni motive eder emin ol :)
asil arkadşlarıda tebrik ederim aynura canım sen kacaklarlamı girseydin yarişa yanlızca latife yapiyorum4.olmuşuz kızlar... @psikohayris bireyselde 2.sin fıstık...
iyi yürüyüşler canımkızlar biz yürüyüşe cıkıyoruzyasom7272
Abla ben zati bi bu hafta bi gelecek hafta listedeyim sonra yokum,hem buradan da bi müddetlik izne çıkıcam...beni aratmayacak arkadaşlar yetiştirdim deeermişimasil arkadşlarıda tebrik ederim aynura canım sen kacaklarlamı girseydin yarişa yanlızca latife yapiyorum
pisikohayriş senide kutlarım canım4.olmuşuz kızlar... @psikohayris bireyselde 2.sin fıstık...
canım sana içimiz çok ısınmıştı kendi adıma üzüldüm daha sopa yiycektikAbla ben zati bi bu hafta bi gelecek hafta listedeyim sonra yokum,hem buradan da bi müddetlik izne çıkıcam...beni aratmayacak arkadaşlar yetiştirdim deeermişim
Fikir benim ama olsun Saraycam da katılır sanırım :)çok güzel fikir saraycam deneyeceğim inşallah
Tatil yapıp dönecek Fatmacım...o sopalar geri gelecek yanicanım sana içimiz çok ısınmıştı kendi adıma üzüldüm daha sopa yiycektik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?