Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkesin işi var herhalde ben ancak bu saatte oğlanı uyutunca müsait oluyorum bende gidiym bari herkese hayırlı geceler gecenin ilerleyen saatlerinde bakarım hayırlı sahurlar

İnşaAllah benim de bu günlerim gelir Selincim, moralim çok bozuk. Bu akşam yemeğe dışarı çıktık arkadaşlarla. Yeni tanıştığım biri de vardı. Benden 1, 1.5 yaş büyük ama minyon ve zayıf bi hatun. Güzel de.. Yaşımın ondan küçğk olduğunu söylediğim halde, sonrasında bi ara sana abla diyeyim mi dedi. Bende küçüğüm ben senden dedim. Doğum tarihimi söylemek zorunda bıraktı. Aslında yaşımı göstermediğimi söylerler. Ama bazen de çok büyük sanıyorlar

Menümü verip kendimi ütülerin arasında kaybetmek istiyorum..
Sahur karpuz sayılır, gece en son onu yedim 2 gibi

İftar;
Yarım kase mercimek ç.
2 kaşık bulgur
2 köfte kadar tandır
Salata, ayran, 2 lokma pide

Ellerine sağlık ablam

Tabiki de gelecek, bak sen benden daha hırslısın ben marttan beri 6 kilo verdim anca. kilo insanı yaşından büyük gösteriyor hiç üzülme gün gelecek, kimse yaşını tahmin dahi edemeyecek takii vazgeçmeyip hedefine ulaşana kadar. İnaniyorum ben hepimizi istediğimiz kilolarda mezun olacağız, hiç üzülme moralini bozma doğum sonrası hepimizde kilo oluyor. Allah'ın verdiği bir can için kilo almışız çok mu, veririz evelallah

Menü:

Sahur: göbek salata( 2 yemek kaşıgı lor+1 salatalık+1 domates+1 k.biber)+1 dlm tam bugdy ekmeği

İftar: 1 kase mahluta çorbası+2 ymk kasıgı barbunya+salata+yogurtlu semizotu salatası

Ve bi dilim cıss

Su: yine 2lt bulurum, geçer belki.

Şiştim ya çok fena gazım var 2 gündür Gidip leslie yapayım azcık

Ne takıyon canım sen onları,boş veeer...bu gün kvnin arkadaşlarından biri beni görüp ki haftada en az bi kere görür bana nasıl da o kadar eti attın gitti dedi,yanında bi kız kilolumuydu diye sordu,kadında evet çokkkk güzel kiloluydu demez miii? ben de neee güzelmi?diye sordum o da evet sana kilo vermek hiç yakışmadı dedi,ki bunu benim kilolu halimi gören herkes der...genel olarak ta tombullar der bir az kilo al diye

yumurtalikofte ablam süpersin maşallah.
Antepia27 ablacım üzülme bu hafta 700 gr haftaya 1,5 kg. Bazen hiç. Bu hafta ne yedin bir aklından geçir bakalım belki kilo vermeni yavaşlatacak birşey yemişsindir ondandır. Masum gibi görünen şeyler çok etkileyebiliyor. Herşey mükemmelse bile kilo bu gitmek isteyince gidiyor, istemeyince sinir ediyor. Ama öyle ya da böyle gidiyor, merak etme hepsi teker teker gidicek çıtır olucaz inşallah

İyi geceler kizlar ...
Disardaydim Buyuk kizimla . İftardada disardaydim . Yarinve sonraki gunde davetliyiz . Sahuru meyveyle yapayim en iyisi ...

Hepinizi tebrik ederim
Takimda 4. Olmus kilo bildirmeyenlere ragmen hemde ....
Aynuram eger telin varsa sumeyvada bi mesaj kecebilirdi . Telini almadimi acep ?

Yasemin bacim seni ayrica tebrik ederim
Hayrisim ve anasida fark atmislar bravo

Kacaklar sizleride tebrik ederim asillere toz yutturmussunuz .

Ge en hafta bireyselde 1. Olanlar bu hafta husran yarattik galiba tekrar kusuruma bakmayin .

Bilmiyorum abla.ben numaramı verdim sende bulunsun dedim,sıkıntılı zamanlarında ulaşırsın,malum taşınma falan ama ses yok...

Bilmiyorum abla.ben numaramı verdim sende bulunsun dedim,sıkıntılı zamanlarında ulaşırsın,malum taşınma falan ama ses yok...
Yapacak bisi yok aynuram liste bekleyen hatunlara haksizlik . TakimaDa haksizlik, o sabitler olmasaydi dereceye girebilirdik

Eger gelmezlerse ilk hazirlanacak Listede geregini yaparsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…