hülyacim bütün takım çok yatdımcı oldu ama seninle sarayca bir baska güzel fikirlerini bizimle hep paylaş canımFikir benim ama olsun Saraycam da katılır sanırım :)
iyi ozaman ALLAH birliğimizi daim etsinTatil yapıp dönecek Fatmacım...o sopalar geri gelecek yani
Böyle durumlarda kıskanmak iyidir,hırslandırır :)diyet günlüklerinde bir arkadsla aynı kilodaydık şimdi o125 olmuş acıcık kıskandım mı ne
evvvet hedef 125Böyle durumlarda kıskanmak iyidir,hırslandırır :)
İnşaAllah benim de bu günlerim gelir Selincim, moralim çok bozuk. Bu akşam yemeğe dışarı çıktık arkadaşlarla. Yeni tanıştığım biri de vardı. Benden 1, 1.5 yaş büyük ama minyon ve zayıf bi hatun. Güzel de.. Yaşımın ondan küçğk olduğunu söylediğim halde, sonrasında bi ara sana abla diyeyim mi dedi. Bende küçüğüm ben senden dedim. Doğum tarihimi söylemek zorunda bıraktı. Aslında yaşımı göstermediğimi söylerler. Ama bazen de çok büyük sanıyorlarGüzel güzel kilo vermişiz yine, sabitler artılarda nazar boncugu napalım hep gitsin istiyoruz ama gitmiyor.
@koza16 fıstıgım dert etme problem yok, olsun varsın bildirimde bulunmadı yazsın. Yada tartısı bozuk annesi almış elinden yazalımHaftaya dönüşün muhteşem olur.
Ayy akşam akşam bende yine fırça yedim bizimkilerdenyeter artıkmış, kemiklerim batıyormuş, külahları değişecekmişiz Çokta fifi çokta tınnn
İzne çıkıcam ablam,gitmiyorum bi yere...neredeyse 1yıldır kaptanım ve tel.a bağlı yaşıyorum,1az tel.u kendimden uzak tutmaya çalışıcam...canım sana içimiz çok ısınmıştı kendi adıma üzüldüm daha sopa yiycektik
E ben boşuna demiyorum ya benim kaptan olduğuma bakmayın,bu takımı yöneten yeraltı baronlarım var...hülyacim bütün takım çok yatdımcı oldu ama seninle sarayca bir baska güzel fikirlerini bizimle hep paylaş canım
Ellerine sağlık ablam@perigunlugu
Selinanya kızlar listeyi şöyle yaptım, yardım olsun size :) gelen olursa tekrar düzenlersiniz
bu hafta galip kaçaklar :)
***KAÇAKLAR LİSTESİ***
aeben (67,2/67,8/-0,6/%-0,89)
daydream15 (73,7/72,7/0,7/%0,95)
_SARAYCA_ (64,7/64/0.7/%1,08)
Masmavi_ (64/62,5/1,5/%2,34)
mirjam (70,9///%)bildirimde bulunmadı
firuzeew (69/68.3/0,7/%1,01)
ay__060 (90,4/89,2/1,2/%1,33)
uzum328 (95,7/95/0,7/%0,73)
fatmanurkaya (132,5/131,8/0,7/%0,53)
engineer333 (81,8/81/0.8/%0.97)
perigunlugu (67,7/67.4/0,3/%0,44)
selinanya (55,9/56,2/-0,3/%-0,53)
koza16 (62,6///%) Bildirimde bulunmadı
yumurtalikofte(123/120/3/%2,43)
_AYNURA_ (63,2/62,4/0,8/%1,26)
ortalama %0,78 :)
İnşaAllah benim de bu günlerim gelir Selincim, moralim çok bozuk. Bu akşam yemeğe dışarı çıktık arkadaşlarla. Yeni tanıştığım biri de vardı. Benden 1, 1.5 yaş büyük ama minyon ve zayıf bi hatun. Güzel de.. Yaşımın ondan küçğk olduğunu söylediğim halde, sonrasında bi ara sana abla diyeyim mi dedi. Bende küçüğüm ben senden dedim. Doğum tarihimi söylemek zorunda bıraktı. Aslında yaşımı göstermediğimi söylerler. Ama bazen de çok büyük sanıyorlar
Ne takıyon canım sen onları,boş veeer...bu gün kvnin arkadaşlarından biri beni görüp ki haftada en az bi kere görür bana nasıl da o kadar eti attın gitti dedi,yanında bi kız kilolumuydu diye sordu,kadında evet çokkkk güzel kiloluydu demez miii?İnşaAllah benim de bu günlerim gelir Selincim, moralim çok bozuk. Bu akşam yemeğe dışarı çıktık arkadaşlarla. Yeni tanıştığım biri de vardı. Benden 1, 1.5 yaş büyük ama minyon ve zayıf bi hatun. Güzel de.. Yaşımın ondan küçğk olduğunu söylediğim halde, sonrasında bi ara sana abla diyeyim mi dedi. Bende küçüğüm ben senden dedim. Doğum tarihimi söylemek zorunda bıraktı. Aslında yaşımı göstermediğimi söylerler. Ama bazen de çok büyük sanıyorlar
Bilmiyorum abla.ben numaramı verdim sende bulunsun dedim,sıkıntılı zamanlarında ulaşırsın,malum taşınma falan ama ses yok...İyi geceler kizlar ...
Disardaydim Buyuk kizimla . İftardada disardaydim . Yarinve sonraki gunde davetliyiz . Sahuru meyveyle yapayim en iyisi...
Hepinizi tebrik ederim
Takimda 4. Olmus kilo bildirmeyenlere ragmen hemde ....
Aynuram eger telin varsa sumeyvada bi mesaj kecebilirdi. Telini almadimi acep ?
Yasemin bacim seni ayrica tebrik ederim
Hayrisim ve anasida fark atmislar bravo
Kacaklar sizleride tebrik ederim asillere toz yutturmussunuz.
Ge en hafta bireyselde 1. Olanlar bu hafta husran yarattik galibatekrar kusuruma bakmayin .
Yapacak bisi yok aynuram liste bekleyen hatunlara haksizlik . TakimaDa haksizlik, o sabitler olmasaydi dereceye girebilirdikBilmiyorum abla.ben numaramı verdim sende bulunsun dedim,sıkıntılı zamanlarında ulaşırsın,malum taşınma falan ama ses yok...
Zaten mutlaka yapmalıyım ablam,kurallar öyle...Yapacak bisi yok aynuram liste bekleyen hatunlara haksizlik . TakimaDa haksizlik, o sabitler olmasaydi dereceye girebilirdik
Eger gelmezlerse ilk hazirlanacak Listede geregini yaparsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?