Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cansınız siz ya, yazı deyip geçmemek lazım, insanı iyi de hissettiriyor kötü de.. İnşaAllah canım. Ben azimliyim gerçekten ama senin kilon az, o yüzden zorlanmıştır kilo vermen canım benim
Valla bence idealsin Aynuram maşallah, sen de kilo al diyenleri boşver :)
asfarovski çok az geliyorsun güzelim... HIRSIZI neredeyse tüm gün buradaydın ama artık göremiyorum seni hiç...
HIRSIZI ben ilk geldiğimde ne güzel sık sık yazıyordun hakkaten. Şimdi yoğun musun acaba

aeben ablam üzülme, haftaya verirsin sen onları,
Antepia27 sakın azmini kaybetme eminim sen çok hızlı vereceksin
Feraceli güzel yüzlüm bu hafta böyle olsun, izinli say kendini diyetten. Haftaya sporlarımızı ihmal etmeyiz biraz da az yeriz inşallah oldu bitti
yasom7272 ablacım maşallah sana ya idolümsün
Yumurtalı köfte ablam ne kadar vermiş göremedim ama kızına da ona da maşallah
Ve sarayca hülya diğer kilosunu veren vermeyen tüm arkadaşlar sevgilerimi yolluyorum size ve hayırlı geceler diliyorum. Ben debbie yle spor yapıcam şimdi

Ah tişikkür idirim Adet öncesi ve adet gelen müthiş tatlı isteğinide yendim mi bnden iyisi yok şimdilik iradem kontürol altında

Nereyye gidiosuj kuzumm bende gorusmek cok isterim

İyi geceler kizlar bugün bütün gün disardaydim kim ne verdi ne yaptı hiç bakamadım benim telefondan da zor bakılıyor geçmişe umarım herkes eksilerdedir bu hafta kuzucuklarim
Menü bildirimim
Kahvalti: bugün canım pek bişey istemedi kahvaltida bende çorba içtim yoğurt çorbası 2 kase
Oglen: 1 tabak zeytinyağlı fasulye
Aksam: fırında patates ve birazcık salcali makarna salata
Ara ogun: 1 top dondurma şekersiz kahve birazcık ta çekirdek
spor olarak 1 saat kesintisiz bisiklet ve 2 litre su

slm kızlar önce menümü vereyim dün fazla iltifat aldım galiba şımardım hepinize ayrı ayrı teşk ederim takım herzamanki gibi müthiş ilk 3te olmasakta bana göre 1.yiz.
sahur: 1yumurta 1 parça peynir 2 zeytin 3 4 parça patetes kızartması 4parmak kadar pide domates salatalık
iftar : mercimek çorbası güveç ayran salata 2 parça kavun
2.5 lt su olacak inş saraycamla 4km yürüdük

asfarovski çok az geliyorsun güzelim... HIRSIZI neredeyse tüm gün buradaydın ama artık göremiyorum seni hiç...

aman da aman kaptanım bizi merak mı edermiş canım okuyorum ama yazana kadar başka işim çıkıyor. malum herkes gündüz geliyor ama ben ramazanda gece çalıştığım için gündüz uyuyorum o sebeple yani

bi de erken adet görmek beni fazlaca bunalttı. motivasyon falan kalmadı. bugün ciddi ciddi düşünür oldum listeden çıkmayı. ama güzel birşey de oldu. 2 senedir giyemediğim trençkotum ve pantolonum (ikisi de 42 beden) bugün hiç sıkmadan oldu üzerime. eşim bile beğendi o derece yani

besivecim akşama kadar süper akşam korbonhidrata dayamışım güzelim be öğlen yesen makarnayı tabi ölçülü iyiymiş ama akşam hem patetes makarna dikkat et akşam sebze ye güzelim ve yoğurt tüketmemişsin.

fatmacım ben çok yoğundum sana dönemedim bende bugün nöbetten geldim 2.5 kadar uyumuşum 3gündür nerdeyse 1 saat uykuyla geziyodum senide merak ettim yazmamışsın şimdi nasılsın keyfin nasıl?

menümü vereyim. oruç değilim ama resmen oruç menüsü

sahur
1 kepçe çorba
1 haşlanmış yumurta
peynir zeytin domates
2 tane minicik peynirli yufka böreği (çeyrek yufka gelmez ikisi toplam)

gündüz su içtim sadece canım birşey istemedi

akşam
avuç içi kadar bazlama gibi ekmek (suriye ekmeği)
1 tatlı kaşığı humus
ve bolca fırında kızarmış (kendi yağında pişen suriye usulü) tavuk derisiz ama zaten hiç sevmem eşim bayıla bayıla yedi derilerini
evet görüldüğü üzere bugün iftarı eşim hazırladı yani aldı

su 3 litre oluyor

spor değil ama çarşıda baya tempolu 1,5 saat yürüyüş hem de topuklu ile

Grubun yoğurt canavarı benim bi tek galiba aa bide hülya ablam var

Yine enerji patlaması yaşıyorum, Kalktım mutfağın dolaplarını sildim acayip terledim nasıl nemli bi hava var..,amaaa şikayet yok buna da şükür :) spor yapayım bari şimdi,daha 3,5 saat var yatmama...
kontesim enerjinin çeyreğini bana yollasana gülüm ya resmen dökülüyom ev almış başını gidiyo mutfak bulaşıkları bile toparlammaışım daha namaz kılmamışım yaşlılık beni bayağı zorluyor dermişim

fatmacım ben çok yoğundum sana dönemedim bende bugün nöbetten geldim 2.5 kadar uyumuşum 3gündür nerdeyse 1 saat uykuyla geziyodum senide merak ettim yazmamışsın şimdi nasılsın keyfin nasıl?

şükür ablam buna da. çok ağrım var hatta şimdi de başım çatlıyor. bünye iyice tükendi gece ayakta olmaktan. geceyi ve gündüzü yaradan rabbimin hikmeti. sen düzeni değiştirmeye kalkınca cezasını çekiyorsun

ama onun dışında moralim bozuk kilo veremedim ama

üzümcüğüm bu gün bende seni merak ettim yorumların için çok teşekkürler
canım bu tür şeyler benim okadar çok başima geldiki aseni çok iyi anlıyorumbenden büyükler bile teyze diyor küçük oğlumla çıksak torunmu diyorlar bunları aşmamiz istikamet üzere ilerlememiz lazım kimse için değil kendimiz ve sağliğimiz için bu iyiliği kendimize yapmammız gerek benim büyük oğlüm anne sen kaç sene daha bu yüklerle yaşayacaksın diyor bende hammal olmaktan hem yoruldum hem sıkıldım sağlikla inşallah kurtulacağia senin yaşın dahada genç bu ndan soraki yıllarını kurtar bari canim sevgiler

abla malum bizim hormonlar özgür takılıyor. ne bulursa etkileniyor benim ev de öyle. iftardan sonra işe kadar 1 saatim var o arada uyumuşum makinayı bile boşaltmadım. heryer saç oldu evde. eşimin saçları da uzun ve evde bağlamıyor benimkini de bağlatmıyor. inşallah haftaya çalışmayacağız 8 gün tatil o zaman bayram temizliğine girişeceğim ben de. ilk defa bu evimde bayram göreceğim.

Gönderdimmm...ayy 3 gündür gündüzleri zorlanıyorum havalardan...Oğlanın odasına girip klimayı açıyorum kitap okuyorum.,.yemek yapasım bile gelmiyor...ama ben gece insanıyım Yasom...derim hep,akşamları DÜNYAYI temizle deseler temizlerim o derece

Ben geldim menumu vereyim
Sahur oruç olmadığım halde kalktım babama ayıp olur diye az peynir attım ağzıma 1 lokma ekmek su
Gün içersinde kiraz ve su içtim
İftar saç kavurma salata çorba
Su 2 -3lt arası
Yarım saat kumda yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…