Cansınız siz ya, yazı deyip geçmemek lazım, insanı iyi de hissettiriyor kötü de.. İnşaAllah canım. Ben azimliyim gerçekten ama senin kilon az, o yüzden zorlanmıştır kilo vermen canım benimEllerine sağlık ablam
Tabiki de gelecek, bak sen benden daha hırslısın ben marttan beri 6 kilo verdim anca. kilo insanı yaşından büyük gösteriyor hiç üzülme gün gelecek, kimse yaşını tahmin dahi edemeyecek takii vazgeçmeyip hedefine ulaşana kadar. İnaniyorum ben hepimizi istediğimiz kilolarda mezun olacağız, hiç üzülme moralini bozma doğum sonrası hepimizde kilo oluyor. Allah'ın verdiği bir can için kilo almışız çok mu, veririz evelallah
Valla bence idealsin Aynuram maşallah, sen de kilo al diyenleri boşver :)Ne takıyon canım sen onları,boş veeer...bu gün kvnin arkadaşlarından biri beni görüp ki haftada en az bi kere görür bana nasıl da o kadar eti attın gitti dedi,yanında bi kız kilolumuydu diye sordu,kadında evet çokkkk güzel kiloluydu demez miii?ben de neee güzelmi?diye sordum o da evet sana kilo vermek hiç yakışmadı dedi,ki bunu benim kilolu halimi gören herkes der...genel olarak ta tombullar der bir az kilo al diye
asfarovski çok az geliyorsun güzelim... HIRSIZI neredeyse tüm gün buradaydın ama artık göremiyorum seni hiç...
Ah tişikkür idirimaeben ablam üzülme, haftaya verirsin sen onları,
Antepia27 sakın azmini kaybetme eminim sen çok hızlı vereceksin
Feraceli güzel yüzlüm bu hafta böyle olsun, izinli say kendini diyetten. Haftaya sporlarımızı ihmal etmeyiz biraz da az yeriz inşallah oldu bitti
yasom7272 ablacım maşallah sana ya idolümsün
Yumurtalı köfte ablam ne kadar vermiş göremedim ama kızına da ona da maşallah
Ve sarayca hülya diğer kilosunu veren vermeyen tüm arkadaşlar sevgilerimi yolluyorum size ve hayırlı geceler diliyorum. Ben debbie yle spor yapıcam şimdi
Nereyye gidiosuj kuzumm bende gorusmek cok isterimkankam süpersin maşallah, benimde akşam bildirimimle 3,5 kg gitmiş gözüküyor, hedef 5 kg idi haftaya belki 1,5 kg veririm, verilmeyecek bir kilo değil ne dersin?
canım haftaya burdayım sonra ayrılıyorum, uğrarsan 5 dk da olsa görüşelim, seni görmek isterim
verirsin sen, bu haftadan sonra biraz daha sıkı tutarsın, olur biter
Antepia27 canım sende çok iyi vermişsin, 700 gr az değil, haftaya daha iyi sonuç alıursın, hem ramazanda kilo verebilmek bile büyük başarı bence
asfarovski çok az geliyorsun güzelim... HIRSIZI neredeyse tüm gün buradaydın ama artık göremiyorum seni hiç...
besivecim akşama kadar süper akşam korbonhidrata dayamışım güzelim be öğlen yesen makarnayı tabi ölçülü iyiymiş ama akşam hem patetes makarna dikkat et akşam sebze ye güzelim ve yoğurt tüketmemişsin.İyi geceler kizlar bugün bütün gün disardaydim kim ne verdi ne yaptı hiç bakamadım benim telefondan da zor bakılıyor geçmişe umarım herkes eksilerdedir bu hafta kuzucuklarim
Menü bildirimim
Kahvalti: bugün canım pek bişey istemedi kahvaltida bende çorba içtim yoğurt çorbası 2 kase
Oglen: 1 tabak zeytinyağlı fasulye
Aksam: fırında patates ve birazcık salcali makarnasalata
Ara ogun: 1 top dondurma şekersiz kahve birazcık ta çekirdek
spor olarak 1 saat kesintisiz bisiklet ve 2 litre su
fatmacım ben çok yoğundum sana dönemedim bende bugün nöbetten geldim 2.5 kadar uyumuşum 3gündür nerdeyse 1 saat uykuyla geziyodum senide merak ettim yazmamışsın şimdi nasılsın keyfin nasıl?aman da aman kaptanım bizi merak mı edermişcanım okuyorum ama yazana kadar başka işim çıkıyor. malum herkes gündüz geliyor ama ben ramazanda gece çalıştığım için gündüz uyuyorum o sebeple yani
bi de erken adet görmek beni fazlaca bunalttı. motivasyon falan kalmadı. bugün ciddi ciddi düşünür oldum listeden çıkmayı. ama güzel birşey de oldu. 2 senedir giyemediğim trençkotum ve pantolonum (ikisi de 42 beden) bugün hiç sıkmadan oldu üzerime. eşim bile beğendi o derece yani
Grubun yoğurt canavarı benim bi tek galiba aa bide hülya ablam varbesivecim akşama kadar süper akşam korbonhidrata dayamışım güzelim be öğlen yesen makarnayı tabi ölçülü iyiymiş ama akşam hem patetes makarna dikkat et akşam sebze ye güzelim ve yoğurt tüketmemişsin.
kontesim enerjinin çeyreğini bana yollasana gülüm ya resmen dökülüyom ev almış başını gidiyo mutfak bulaşıkları bile toparlammaışım daha namaz kılmamışım yaşlılık beni bayağı zorluyor dermişimYine enerji patlaması yaşıyorum, Kalktım mutfağın dolaplarını sildim acayip terledim nasıl nemli bi hava var..,amaaa şikayet yok buna da şükür :) spor yapayım bari şimdi,daha 3,5 saat var yatmama...
fatmacım ben çok yoğundum sana dönemedim bende bugün nöbetten geldim 2.5 kadar uyumuşum 3gündür nerdeyse 1 saat uykuyla geziyodum senide merak ettim yazmamışsın şimdi nasılsın keyfin nasıl?
üzümcüğüm bu gün bende seni merak ettim yorumların için çok teşekkürleraeben ablam üzülme, haftaya verirsin sen onları,
Antepia27 sakın azmini kaybetme eminim sen çok hızlı vereceksin
Feraceli güzel yüzlüm bu hafta böyle olsun, izinli say kendini diyetten. Haftaya sporlarımızı ihmal etmeyiz biraz da az yeriz inşallah oldu bitti
yasom7272 ablacım maşallah sana ya idolümsün
Yumurtalı köfte ablam ne kadar vermiş göremedim ama kızına da ona da maşallah
Ve sarayca hülya diğer kilosunu veren vermeyen tüm arkadaşlar sevgilerimi yolluyorum size ve hayırlı geceler diliyorum. Ben debbie yle spor yapıcam şimdi
Yoğurtsuz ve çaysız yaşayamaaaaam ,bide kitapsız bideee şiirsizGrubun yoğurt canavarı benim bi tek galiba aa bide hülya ablam var
kontesim enerjinin çeyreğini bana yollasana gülüm ya resmen dökülüyom ev almış başını gidiyo mutfak bulaşıkları bile toparlammaışım daha namaz kılmamışım yaşlılık beni bayağı zorluyor dermişim
Gönderdimmm...ayy 3 gündür gündüzleri zorlanıyorum havalardan...Oğlanın odasına girip klimayı açıyorum kitap okuyorum.,.yemek yapasım bile gelmiyor...ama ben gece insanıyım Yasom...derim hep,akşamları DÜNYAYI temizle deseler temizlerim o derecekontesim enerjinin çeyreğini bana yollasana gülüm ya resmen dökülüyom ev almış başını gidiyo mutfak bulaşıkları bile toparlammaışım daha namaz kılmamışım yaşlılık beni bayağı zorluyor dermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?