gece çalışmak kadar iğrenç bişey yoktur iyi bilirim gerçi sen hergece gittiğin için daha zor oldu ama moralini bozmak yerine bence motive ol vermediysen haftaya verecen demekki acele yok listeden çıkmak yok herkes için geçerli bide gizli yediklerinizde kilo aldırır unutmayın :)))) porsiyonlarınızı ve yediklerinizi gözden geçirin yeniden . bende veremeiyorum 2 haftadır 500 500 verdim bu hafta hızlandı ama haftaya belki 300 gr verecem bilmiyomki moral bozmak yok. mesela rabişim sırf meyveden kilo veremiyor ve sürekli depresyon takılıyo moralinizi yüksek tutun lütfen sürekli aklınızda kilo olursa veremessiniz. ne çok konuştum gene aman allahımmmmmmşükür ablam buna da. çok ağrım var hatta şimdi de başım çatlıyor. bünye iyice tükendi gece ayakta olmaktan. geceyi ve gündüzü yaradan rabbimin hikmeti. sen düzeni değiştirmeye kalkınca cezasını çekiyorsun
ama onun dışında moralim bozuk kilo veremedim ama
Buradaki sorun verememek değil bence, istediğini elde etmek için yeterince mücadele etmemek. Yani kendim için konuşayım kilo veremediğime değil elimden geleni yapmadığıma üzülüyorum
bende genel manada tembellik var tembelin tekiyim pisimGönderdimmm...ayy 3 gündür gündüzleri zorlanıyorum havalardan...Oğlanın odasına girip klimayı açıyorum kitap okuyorum.,.yemek yapasım bile gelmiyor...ama ben gece insanıyım Yasom...derim hep,akşamları DÜNYAYI temizle deseler temizlerim o derece
Ben senin çok titiz olduğunu düşünüyorum Yasom..bende genel manada tembellik var tembelin tekiyim pisimrabiş annesinden bikere şikatçi olmuştu rabiş bana gelse beni hergün döver ellam.
3 kilo vermiş Sultan'ın :)Yahu bu gece nolmuş size. Çeneler düşmüş. G3cmisi okumaya korktum
Menümü bildirip vira bismillah deyip başlayacam okumaya.
Kahvaltı:
2 dilim karpuz
Öğlen:
1 elma
Canım bisey istemedi
Akşam:
Zeytinyağlı fasulye
1 kase yogurt
Su: 3 litre
Spor:
2 saat yürüyüs. Kac gündür istesigim gibi yürüyemiyordum. Acısını çıkardm. O arada Emine Sulyanın bilsirimini unutmusum
hayrişim aneneni ve seni kutlarımYahu bu gece nolmuş size. Çeneler düşmüş. G3cmisi okumaya korktum
Menümü bildirip vira bismillah deyip başlayacam okumaya.
Kahvaltı:
2 dilim karpuz
Öğlen:
1 elma
Canım bisey istemedi
Akşam:
Zeytinyağlı fasulye
1 kase yogurt
Su: 3 litre
Spor:
2 saat yürüyüs. Kac gündür istesigim gibi yürüyemiyordum. Acısını çıkardm. O arada Emine Sulyanın bilsirimini unutmusum
Sorma hic. Bugün evde bi keyifli bi havalı :) buraya girmeden önce de 2 kilo vermisti. Evde şarkılar söylüyordu canını yidiğim3 kilo vermiş Sultan'ın :)
benmiiiiiiiiiii nayn naynnnnn pis az bileBen senin çok titiz olduğunu düşünüyorum Yasom..
Tesekkür ederim ablam. Anamın şimdidem gözü var yerimde. Ne zaman mezun olacaksın saltanat gibi anadan kıza gecmiyor bu bu liste diyorduhayrişim aneneni ve seni kutlarım
Boga burcundan titiz cikmaz yavvvbenmiiiiiiiiiii nayn naynnnnn pis az bileçöp evde yaşıyom şuan kaç gündür evi süpürmemişim.
Bende varımGrubun yoğurt canavarı benim bi tek galiba aa bide hülya ablam var
aynen aynen sadece dağınıklığı sevmem onun dışında pis az bile keyif adamıyız bizzzzzBoga burcundan titiz cikmaz yavvv
Tesekkür ederim ablam. Anamın şimdidem gözü var yerimde. Ne zaman mezun olacaksın saltanat gibi anadan kıza gecmiyor bu bu liste diyordu
Aaa 29 Temmuzda mı benim doğum günümzayıflayacam canım 29 temmuzda düğün var şimdiden hayırlı olsun melek gibi olacan eminim
Onu da düsündü. Beni alsınlar birinci yaparım onları tek başıma falan dedi. Aynura bi düsünsün benceo her hafta 3 kilo versin basimiz ustune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?