Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gece çalışmak kadar iğrenç bişey yoktur iyi bilirim gerçi sen hergece gittiğin için daha zor oldu ama moralini bozmak yerine bence motive ol vermediysen haftaya verecen demekki acele yok listeden çıkmak yok herkes için geçerli bide gizli yediklerinizde kilo aldırır unutmayın :)))) porsiyonlarınızı ve yediklerinizi gözden geçirin yeniden . bende veremeiyorum 2 haftadır 500 500 verdim bu hafta hızlandı ama haftaya belki 300 gr verecem bilmiyomki moral bozmak yok. mesela rabişim sırf meyveden kilo veremiyor ve sürekli depresyon takılıyo moralinizi yüksek tutun lütfen sürekli aklınızda kilo olursa veremessiniz. ne çok konuştum gene aman allahımmmmmm

bende genel manada tembellik var tembelin tekiyim pisim rabiş annesinden bikere şikatçi olmuştu rabiş bana gelse beni hergün döver ellam.

Yahu bu gece nolmuş size. Çeneler düşmüş. G3cmisi okumaya korktum
Menümü bildirip vira bismillah deyip başlayacam okumaya.
Kahvaltı:
2 dilim karpuz

Öğlen:
1 elma
Canım bisey istemedi

Akşam:
Zeytinyağlı fasulye
1 kase yogurt

Su: 3 litre
Spor:
2 saat yürüyüs. Kac gündür istesigim gibi yürüyemiyordum. Acısını çıkardm. O arada Emine Sultanın bilsirimini unutmusum

Son düzenleyen: Moderatör:
3 kilo vermiş Sultan'ın :)

hayrişim aneneni ve seni kutlarım

Hulyam bizede gelsene bacim
Bugun komsuma baklava yaptim
Misafiri gelecekmis o gunki bina iftarimizda cok begenmisti . Resminide cektim iletirim sana
Bazen banada oluyor bi dolap derken bakmissin yumulmus tum dolaplari dokmusum

Yasom bacim gonul bazen istemiyor naparsin yaslada ilgisi vardir belki
Bende yeni topladim Mutfagi ..
Oglan bizle gelmedi disari . Babasida sehir disinda . Disardan soylede iftarini yap biz yokken dedim . Yok makarna yapicam dedi bana domates rebdelettirdi sonra biz disardayken ariyo anne ben iftara arkadasimi
cagiriyom oglum yemek yok disardan bari soyle dedim artik .. Yok dedi ben halledicem netden bakip domates corbasi yapmis ( hazir carba degil ) ...bide soslu makarna vs misafirini agirlamis valla

koza kiz bak sana nasil bi oglan
yetistiriyom. sen iyi dusun artik
gelinim

Son düzenleme:
Grubun yoğurt canavarı benim bi tek galiba aa bide hülya ablam var
Bende varım Yogurtsuz asla önüme koysan 1 kova yerim ekşi,tatlı farketmiyor Ayrıca güzelim yazamadım sana moral bozmak yok, bu hafta meyveyi ve bütün atıştırmalıklarını kes. Protein, sebze,süt ürünleri al bakalım birde böyle deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…