Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu arada fatmanur bacım 700 gr verdim diye üzülmüş sen 700gr verdim diye sevinnnnn süper sonra 1 kilo 2 kilo ben buraya geldiğimde 60 kiloları görünce çok üzülüyodum anam ben 6lı rakamları görecemmi diye pes etmek yokkkkk yola devam . üzümcümüde üzmüşler sende 3 doğum yapta göreyim deseydin fıstık gibi hatunlarsınız çok daha güzel olacaksınız inanın yeterki pes etmeyin lütfen.

Doğru diyosun ablacim öğlen yemeği dun akşamdan kalmaydi genelde akşam yemeği taze yapılıyor evde o yüzden öyle oldu ama fırında patates ilk defa yedim kizartmadan daha güzel ve yağsız valla

kontesim burda en yaşlı benim kimseye kaptırmam ama fatmanur benden 4gün büyükmüş bende nikah büyüklüğüyle kurtardım gene en yaşlı benimmmm

Kızlar menü yazıyimm.
Sahur
mantarlı yumurta 2 3 Çatal
peynir
domates salatalık
bi dilimden az güllaç
İftar
popeyesten tavuk saçmaliklari yedimmm
Neden böyle diyorum pişman oldum.eskiden severdim çıtır bilmem ne diye .siddetle tavsiye etmiyorum yağda pişmiş iğrenç sunumla hiç hoş bi iftar olmadı
patates kızartması bi on tane kadar az ketcapla
yarım lahmacun.
Diyet kola

Kavun karpuz yedim az.

Spor Bugün yok dünden çok yormusum bedenimı.
Su eskisi gibi asla olmuyor. Töbe ramazan bitse de ..yeme üzerine kurulu saçma hayatıma yön verebilsem.ne geziliyor ne iş yapilior. Dün saat sabah 7 de yattım 1 de kalktım. Kötü örnek olmayan müslüman davranışı ....

Börulce pisiren varmi aranizda tarif verin pazardan aldim daha hic yapmadim tadinida bilmiyom İnsallah cocuklar sever :)

kontesim burda en yaşlı benim kimseye kaptırmam ama fatmanur benden 4gün büyükmüş bende nikah büyüklüğüyle kurtardım gene en yaşlı benimmmm
Nikah Büyüklüğü ne kız o zaman ben Aebenden küçüğüm ,26 Yaşında evlendim :)

Doğru diyosun ablacim öğlen yemeği dun akşamdan kalmaydi genelde akşam yemeği taze yapılıyor evde o yüzden öyle oldu ama fırında patates ilk defa yedim kizartmadan daha güzel ve yağsız valla
besivecim kızartma olmasada patetes gı değeri çok yüksek o yüzden hem makarna hem patetes olmamış canım hiç yeme anlamında yazmadım ama akşamı daha hafif ve gı değeri düşük tutatarsan kilo vermende kolay olur . ama sadece salata yoğurt demiyorum yanlış anlaşılmasın.

Börulce pisiren varmi aranizda tarif verin pazardan aldim daha hic yapmadim tadinida bilmiyom İnsallah cocuklar sever :)
Börülcenin salatasını severim ben Yemeğini değil...bol sarımsak ,sirke ve Zeytinyağı soslu...

taze fasülye gibi pişirecen bacım farklı bir tarifi yok ama egede onu haşlarsın üzürine sarımsaklı limonlu az yağ koyup üstüne dökersin turşu tatdında meze olur ama yemeği diğer yemekler gibi.

Bugün sitede benim Oğlanın Arkadaşı soğutucuya dondurmaları koymuş kapı kapı Satıyor..zil çaldı...Ata dondurma yer mi?dedi..bende dondurma ısmarlayacak sandım,teşekkür ettim.,baktım Satıyor...aldım bende 3 tane para verip...(bu arada maddi durumları iyinin bile üstünde ) sonra eşime dedim ki ben olsam al bunları bütün çocuklara dağıt derdim,acaba hangisi doğru,dedim...o çocuğun yaptığı dedi...doğru olabilir ama ben yapamam böyle birşeyi yaptıramam yani.çocuğa ticareti öğretmeye Çalışıyor o yönden doğru olabilir belki...utanırım ben ya..

İzne çıkıcam ablam,gitmiyorum bi yere...neredeyse 1yıldır kaptanım ve tel.a bağlı yaşıyorum,1az tel.u kendimden uzak tutmaya çalışıcam...

Abla telden burayı takip etmek çok zor ya yazmak falan neyse de geçmişi okumak çok zor nasıl yapıyorsun telefonunun markası ne ?

ben gittim namazımı kılayım bulaşıklarımı toparlayım sahura kadar gelirim unuttuklarım varsa afetsin beni hepinizi çok seviyorum.

Hadi bismillah daha bende kilmadim
Bacim mesaj yazmis az evvel abla bugece kadir gecesi olma ihtimali buyukmus diye ....
Geçen Karataş Hoca(ki çok beğenirim) dedi ki Yatsı namazı 4 rek'attır..ister Sünnet'i kılarsın ister ilkini 2 rekat sonunu 4 rekat Sünnet kılarsın yada kılmazsın...eğer insanlara böyle öğretilseydi Şuan namaz kılan daha çok olurdu...bence çok doğru bir tespit ,dimi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…