Yoğurtsuz,sütlü kahvesiz,kitapsız,şiirsiz ve kk sız olmaaaazYoğurtsuz ve çaysız yaşayamaaaaam ,bide kitapsız bideee şiirsiz
İlişkimze bir süre ara verdik onlarlaBende varımYogurtsuz asla önüme koysan 1 kova yerim ekşi,tatlı farketmiyor Ayrıca güzelim yazamadım sana moral bozmak yok, bu hafta meyveyi ve bütün atıştırmalıklarını kes. Protein, sebze,süt ürünleri al bakalım birde böyle deneyelim
Doğru diyosun ablacim öğlen yemeği dun akşamdan kalmaydi genelde akşam yemeği taze yapılıyor evde o yüzden öyle oldubesivecim akşama kadar süper akşam korbonhidrata dayamışım güzelim be öğlen yesen makarnayı tabi ölçülü iyiymiş ama akşam hem patetes makarna dikkat et akşam sebze ye güzelim ve yoğurt tüketmemişsin.
Nikah Büyüklüğü ne kız o zaman ben Aebenden küçüğüm ,26 Yaşında evlendim :)kontesim burda en yaşlı benim kimseye kaptırmam ama fatmanur benden 4gün büyükmüş bende nikah büyüklüğüyle kurtardım gene en yaşlı benimmmm
besivecim kızartma olmasada patetes gı değeri çok yüksek o yüzden hem makarna hem patetes olmamış canım hiç yeme anlamında yazmadım ama akşamı daha hafif ve gı değeri düşük tutatarsan kilo vermende kolay olur . ama sadece salata yoğurt demiyorum yanlış anlaşılmasın.Doğru diyosun ablacim öğlen yemeği dun akşamdan kalmaydi genelde akşam yemeği taze yapılıyor evde o yüzden öyle olduama fırında patates ilk defa yedim kizartmadan daha güzel ve yağsız valla
Börülcenin salatasını severim ben Yemeğini değil...bol sarımsak ,sirke ve Zeytinyağı soslu...Börulce pisiren varmi aranizda tarif verin pazardan aldim daha hic yapmadim tadinida bilmiyom İnsallah cocuklar sever :)
Bugün annemde ondan almış diyorum anne bu börülce yo fasülye diyorBörulce pisiren varmi aranizda tarif verin pazardan aldim daha hic yapmadim tadinida bilmiyom İnsallah cocuklar sever :)
taze fasülye gibi pişirecen bacım farklı bir tarifi yok ama egede onu haşlarsın üzürine sarımsaklı limonlu az yağ koyup üstüne dökersin turşu tatdında meze olur ama yemeği diğer yemekler gibi.Börulce pisiren varmi aranizda tarif verin pazardan aldim daha hic yapmadim tadinida bilmiyom İnsallah cocuklar sever :)
Yillar ve nufus kagidi oyle demiyo bacim hemde benden 1 yas buyuksun. hulya aplaNikah Büyüklüğü ne kız o zaman ben Aebenden küçüğüm ,26 Yaşında evlendim :)
Hadi bismillah daha bende kilmadimben gittim namazımı kılayım bulaşıklarımı toparlayım sahura kadar gelirim unuttuklarım varsa afetsin beni hepinizi çok seviyorum.
Kızlar bugün dua ederken fatihalarımızı Ali İsmail'e de hediye edelim...Rahmet olsun...
İzne çıkıcam ablam,gitmiyorum bi yere...neredeyse 1yıldır kaptanım ve tel.a bağlı yaşıyorum,1az tel.u kendimden uzak tutmaya çalışıcam...
ben gittim namazımı kılayım bulaşıklarımı toparlayım sahura kadar gelirim unuttuklarım varsa afetsin beni hepinizi çok seviyorum.
Geçen Karataş Hoca(ki çok beğenirim) dedi ki Yatsı namazı 4 rek'attır..ister Sünnet'i kılarsın ister ilkini 2 rekat sonunu 4 rekat Sünnet kılarsın yada kılmazsın...eğer insanlara böyle öğretilseydi Şuan namaz kılan daha çok olurdu...bence çok doğru bir tespit ,dimi kızlar?Hadi bismillah daha bende kilmadim
Bacim mesaj yazmis az evvel abla bugece kadir gecesi olma ihtimali buyukmus diye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?