Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah kızz bu menü ne neyse ki sen biliyorsun zaten bugün 56,2 dedin sanırım kilona, bugünkü kilon muydu. Yarışalım mı yine

Abimler bizde onlarla sahur yapıcaktım (gerçi o zaman çok yiyorum). Birde annem pugaca yapıyor baktım kendime hakim olamıycam yaptım salatamı, beklemedim onları Annem çok şey kaçırıyorsun diyor, dedm şuan kaçırmassam hepsini mideme kaçırıcam Koca bir kase yumurtalı lorlu salata hem gözümü, hem karnımı doyuruyor. Şiştimm yaa, bu saat olmuş hala ayaktayım yavaştan yatayım artık, afiyet olsun iyi geceler tatlışkolar

aeben birde miraçta vakit olarak 5 vakti buyurmuş Allah 50 vakit ağır gelir diye...sadece farzı kılmak o vaktin borcunu düşürüyor..
Evet hulyam borcumuz farzlar ...sunetlerde yani nafile namazlarimizda cebimizde birikmis paralarimiz diyelim borcumuza farzlar yetismezse cepten veririz .

Ben ne yazikki 50 kilo olup incecik bi gelin olamadim elimden geleni yaptim ama balik etli bi gelin olcam olsun cok sukur diyorum ama keske 55 olsaydim nasip
Zayifim balim sen fistik gibi bir gelin olacaksin . Resimlerin baktik bosyere uzme kendini aaaaa
Ayrica cok takiliyorsan daha 20 gunum var demissin verirsin birkac kilo daha .

Zayifim balim sen fistik gibi bir gelin olacaksin . Resimlerin baktik bosyere uzme kendini aaaaa
Ayrica cok takiliyorsan daha 20 gunum var demissin verirsin birkac kilo daha .

Canimsin ya ablam 20 gunde elimden geleni yapicam sozlerinle moral verdin cok tesekur ederim canim ablacim

yağmurum valla bu kilonda çok güzel boyun uzun ama işte gönül daha zayıf olmak istiyor ama sen zoru başardın seni tbr etmemk mümkün değil bence çokta takılma kilona her gelin hangi kiloda olursa olsun güzel olduğuna inanıyorum . beyazın mucizesi galiba ben hiç çirkin gelin görmedimki senin yüreğinin güzelliği herşeye bedel zaten

ALLAH razi olsun ablacim.ne guzel seyler soylemissin caniminicisin elimden geleni yaptim ablam bende mutsuz degilim cok sukur diyorum bencede gelinlik herkese yakisiyor INSALLAH butun herkes bu guzelligi mutlulukla yasar ablammm cok sagol seninde yureginin guzelligi yuzune yansimis melek ablammm

Açımmm aaaaç küçülecek bu mide inşallah yoksa hep böyle aç bırakacam onu ceza kız ablam kııız
Aç Bırakma sadece düşük kalorili şeylerle Doldur.,,bende 2 Kaşık cıss yedim şimdi ama durdurdum kendimi,peynir yiyecektim yemedim.,,dengele yani sende..

Aç Bırakma sadece düşük kalorili şeylerle Doldur.,,bende 2 Kaşık cıss yedim şimdi ama durdurdum kendimi,peynir yiyecektim yemedim.,,dengele yani sende..
Ben cıss yemiyorum artık bozuştuk cısşarşa tartıda çok sinir ettiler beni
Evet salatalık vs. Yiyorum ve günde 2 bardak yeşil çay ve su 3 litre geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…