Kızlar menü yazıyimm.
Sahur
mantarlı yumurta 2 3 Çatal
peynir
domates salatalık
bi dilimden az güllaç
İftar
popeyesten tavuk saçmaliklari yedimmm
Neden böyle diyorum pişman oldum.eskiden severdim çıtır bilmem ne diye .siddetle tavsiye etmiyorum yağda pişmiş iğrenç sunumla hiç hoş bi iftar olmadı
patates kızartması bi on tane kadar az ketcapla
yarım lahmacun.
Diyet kola
Kavun karpuz yedim az.
Spor Bugün yok dünden çok yormusum bedenimı.
Su eskisi gibi asla olmuyor. Töbe ramazan bitse de ..yeme üzerine kurulu saçma hayatıma yön verebilsem.ne geziliyor ne iş yapilior. Dün saat sabah 7 de yattım 1 de kalktım. Kötü örnek olmayan müslüman davranışı ....
Evet hulyam borcumuz farzlar ...sunetlerde yani nafile namazlarimizda cebimizde birikmis paralarimiz diyelim borcumuza farzlar yetismezse cepten veririzaeben birde miraçta vakit olarak 5 vakti buyurmuş Allah 50 vakit ağır gelir diye...sadece farzı kılmak o vaktin borcunu düşürüyor..
Ben de şimdidem tebrik ederim canımm. Bi ömür beraber mutlu olun inşallah
Tam ideal olan yaş tebrikler gerçekten..Nikah Büyüklüğü ne kız o zaman ben Aebenden küçüğüm ,26 Yaşında evlendim :)
Zayifim balim sen fistik gibi bir gelin olacaksin . Resimlerin baktik bosyere uzme kendini aaaaaBen ne yazikki 50 kilo olup incecik bi gelin olamadimelimden geleni yaptim ama balik etli bi gelin olcam olsun cok sukur diyorum ama keske 55 olsaydim nasip
Zayifim balim sen fistik gibi bir gelin olacaksin . Resimlerin baktik bosyere uzme kendini aaaaa
Ayrica cok takiliyorsan daha 20 gunum var demissin verirsin birkac kilo daha.
yağmurum valla bu kilonda çok güzel boyun uzun ama işte gönül daha zayıf olmak istiyor ama sen zoru başardınseni tbr etmemk mümkün değil bence çokta takılma kilona her gelin hangi kiloda olursa olsun güzel olduğuna inanıyorum . beyazın mucizesi galiba ben hiç çirkin gelin görmedimki senin yüreğinin güzelliği herşeye bedel zaten
Yemeeee Rabiş,bak kızarım yarın yazdığın zamanHayırlı sahurlar canlar ve hayırlı sahurlar doymak bilmeyen midem
Açımmm aaaaç küçülecek bu mide inşallah yoksa hep böyle aç bırakacam onu cezaYemeeee Rabiş,bak kızarım yarın yazdığın zaman:)
Aç Bırakma sadece düşük kalorili şeylerle Doldur.,,bende 2 Kaşık cıss yedim şimdiAçımmm aaaaç küçülecek bu mide inşallah yoksa hep böyle aç bırakacam onu cezakız ablam kııız
Senin zarifligin guzelligin yeter kardeşimBen ne yazikki 50 kilo olup incecik bi gelin olamadimelimden geleni yaptim ama balik etli bi gelin olcam olsun cok sukur diyorum ama keske 55 olsaydim nasip
Ben cıss yemiyorum artık bozuştuk cısşarşa tartıda çok sinir ettiler beniAç Bırakma sadece düşük kalorili şeylerle Doldur.,,bende 2 Kaşık cıss yedim şimdiama durdurdum kendimi,peynir yiyecektim yemedim.,,dengele yani sende..
Video 10 dakikalık ama bacaklarım titriyor resmen ..
Senin zarifligin guzelligin yeter kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?