Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ah tişikkür idirim Adet öncesi ve adet gelen müthiş tatlı isteğinide yendim mi bnden iyisi yok şimdilik iradem kontürol altında
Aman kontürolde olsun
Canım, Arabistan da ramazan ayında gece heryer açık, gündüz gibi oluyormuş. Gündüz de dinleniyormuş insanlar diye duymuştum. Herkes yapınca iyi oluyodur da sen tek başına gibi olduğundan zor geliyordur Allah kolaylık versin. Ne iş yapıyorsun sorması ayıp
Resimde öyle büyük durmuyorsun hiç ama işte gün geliyo, yaşlı zannedilince çok üzülüyo insan. Direkt kilom geliyo aklıma, demekki rahatsız ediyor beni, o zman dediğin gibi önlemini almam lazım. İnşaAllah başarırız, siz de çok gençsiniz, yazık bedenlerimize değil mi
Dimi yaaa, doğumu emzirmesi ne dertli başım var(Allaha binlerce şükür) ağzının payını vereydim iyiydi o da bebek istiyormuş olmuyormuş 5 yıldır. Kendimi anlattım bende,uzun zaman olmadı, stres yapmazsan olur inşallah diye moral verdim

canım mühendisim ben, planlama sorumlusuyum fabrikada. atölye gece çalıştığı için ben de gece geldim. şükür ramazan geçen yıla göre biraz daha kolay geçti ama bünye şaştı. neyse yarın son inşallah sonra 8 gün tatil.

benim eşim halepli, şimdi konyadayız. sürekli bu şehir ölü der annesi bile 60 yaşında gece gezmelere giderlermiş arkadaşlarıyla kız kıza burada hayat 10:30 da bitiyor dile yakınır

Tamam ablacim aksamlari daha dikkatli olurum

Allah kızz bu menü ne neyse ki sen biliyorsun zaten bugün 56,2 dedin sanırım kilona, bugünkü kilon muydu. Yarışalım mı yine
Yok mezun kilom 56.4 te bugün 56.8 çıktım. Başka bi tartı var benim olmayan o sağolsun 55.4 gösteriyor annem o doğru dese de ben inanmıyorum yarışalım valla.birbirimziin iftarlarda yediği saçmalıklari söyleyelim çarpalım yüzümüZe . Liste ye gerek kalmaz hem

Bu mühendislerin çektiği nedir ya, benim eşim de başmühendis. Onsuz bişey yapamıyorlar,gece devamlı telefonu çalıyor :) Babam da devlette başmühendis, işyerindeki her işe o bakar. Neyse ki gece işi yok devlette

Abla telden burayı takip etmek çok zor ya yazmak falan neyse de geçmişi okumak çok zor nasıl yapıyorsun telefonunun markası ne ?
Hızımı düşük vampirim?javayı kapat tel.da da bak nasıl uçuyo sayfalar.. tarayıcının ayarından javayı kapat...

Annem sabah bana senin kilon kaç dedi dedim kilo aldım onu mu yüzüme vurucan niye soruyorsun Didi yok ya baksana karnın dümdüz olmuş spor etki etmeye başladı galiba önceden o kadar kilo verdim bir tek kolların incelmiş diyolardı sinir oluyordum

Yaşasın jıllıan dîyelim o zaman

Yaşasın jıllıan dîyelim o zaman

Bu Jillianının değil Leslie'nin marifeti aslında 3 mil yapıyorum 45dk sonra canım çıkmış oluyor. Jillianın 3 gün 10dksını yaptım ama bıraktım şimdi 20sinde herkesle beraber başlıcam halsizim çünkü çok zor geliyor ikisini üst üste yapmak

Aslım sizden önce bi fenomen yardımcım vardı Honey_ball kulakları çınlasın,o sadece yürüyüşle leslie ile incelmişti...ilk sayfada ne kadar kilo verdiyi var...bacaklar karın dümdüz hiç sarkma yok...

Sporsuz olmuyor ya tartı oynasa bile vucut değişmiyor Benim bacaklar zaten neredeyse hiç erimiyor sporla bile çok zor değişiyor. Leslie kolay derlerdi bir de ama bence canını çıkarıyor son 10dksı

Sporsuz olmuyor ya tartı oynasa bile vucut değişmiyor Benim bacaklar zaten neredeyse hiç erimiyor sporla bile çok zor değişiyor. Leslie kolay derlerdi bir de ama bence canını çıkarıyor son 10dksı
Ben leslieyi çokkk severim...jillian çok zordu,tam yapamıyordum hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…