Aman kontürolde olsunAh tişikkür idirimAdet öncesi ve adet gelen müthiş tatlı isteğinide yendim mi bnden iyisi yok şimdilik iradem kontürol altında
Canım, Arabistan da ramazan ayında gece heryer açık, gündüz gibi oluyormuş. Gündüz de dinleniyormuş insanlar diye duymuştum. Herkes yapınca iyi oluyodur da sen tek başına gibi olduğundan zor geliyordur Allah kolaylık versin. Ne iş yapıyorsun sorması ayıpşükür ablam buna da. çok ağrım var hatta şimdi de başım çatlıyor. bünye iyice tükendi gece ayakta olmaktan. geceyi ve gündüzü yaradan rabbimin hikmeti. sen düzeni değiştirmeye kalkınca cezasını çekiyorsun
ama onun dışında moralim bozuk kilo veremedim ama
Resimde öyle büyük durmuyorsun hiç ama işte gün geliyo, yaşlı zannedilince çok üzülüyo insan. Direkt kilom geliyo aklıma, demekki rahatsız ediyor beni, o zman dediğin gibi önlemini almam lazım. İnşaAllah başarırız, siz de çok gençsiniz, yazık bedenlerimize değil miüzümcüğüm bu gün bende seni merak ettim yorumların için çok teşekkürler
canım bu tür şeyler benim okadar çok başima geldiki aseni çok iyi anlıyorumbenden büyükler bile teyze diyor küçük oğlumla çıksak torunmu diyorlar bunları aşmamiz istikamet üzere ilerlememiz lazım kimse için değil kendimiz ve sağliğimiz için bu iyiliği kendimize yapmammız gerek benim büyük oğlüm anne sen kaç sene daha bu yüklerle yaşayacaksın diyor bende hammal olmaktan hem yoruldum hem sıkıldım sağlikla inşallah kurtulacağia senin yaşın dahada genç bu ndan soraki yıllarını kurtar bari canim sevgiler
Dimi yaaa, doğumu emzirmesi ne dertli başım var(Allaha binlerce şükür)bu arada fatmanur bacım 700 gr verdim diye üzülmüş sen 700gr verdim diye sevinnnnn süper sonra 1 kilo 2 kilo ben buraya geldiğimde 60 kiloları görünce çok üzülüyodum anam ben 6lı rakamları görecemmi diye pes etmek yokkkkk yola devam . üzümcümüde üzmüşler sende 3 doğum yapta göreyim deseydinfıstık gibi hatunlarsınız çok daha güzel olacaksınız inanın yeterki pes etmeyin lütfen.
Aman kontürolde olsun
Canım, Arabistan da ramazan ayında gece heryer açık, gündüz gibi oluyormuş. Gündüz de dinleniyormuş insanlar diye duymuştum. Herkes yapınca iyi oluyodur da sen tek başına gibi olduğundan zor geliyordur Allah kolaylık versin. Ne iş yapıyorsun sorması ayıp
Resimde öyle büyük durmuyorsun hiç ama işte gün geliyo, yaşlı zannedilince çok üzülüyo insan. Direkt kilom geliyo aklıma, demekki rahatsız ediyor beni, o zman dediğin gibi önlemini almam lazım. İnşaAllah başarırız, siz de çok gençsiniz, yazık bedenlerimize değil mi
Dimi yaaa, doğumu emzirmesi ne dertli başım var(Allaha binlerce şükür)ağzının payını vereydim iyiydi o da bebek istiyormuş olmuyormuş 5 yıldır. Kendimi anlattım bende,uzun zaman olmadı, stres yapmazsan olur inşallah diye moral verdim
Tamam ablacim aksamlari daha dikkatli olurumbesivecim kızartma olmasada patetes gı değeri çok yüksek o yüzden hem makarna hem patetes olmamış canım hiç yeme anlamında yazmadım ama akşamı daha hafif ve gı değeri düşük tutatarsan kilo vermende kolay olur . ama sadece salata yoğurt demiyorum yanlış anlaşılmasın.
Yok mezun kilom 56.4 te bugün 56.8 çıktım. Başka bi tartı var benim olmayanAllah kızz bu menü neneyse ki sen biliyorsun zaten bugün 56,2 dedin sanırım kilona, bugünkü kilon muydu. Yarışalım mı yine
Bu mühendislerin çektiği nedir ya, benim eşim de başmühendis. Onsuz bişey yapamıyorlar,gece devamlı telefonu çalıyor :) Babam da devlette başmühendis, işyerindeki her işe o bakar. Neyse ki gece işi yok devlettecanım mühendisim ben, planlama sorumlusuyum fabrikada. atölye gece çalıştığı için ben de gece geldim. şükür ramazan geçen yıla göre biraz daha kolay geçti ama bünye şaştı. neyse yarın son inşallah sonra 8 gün tatil.
benim eşim halepli, şimdi konyadayız. sürekli bu şehir ölü derannesi bile 60 yaşında gece gezmelere giderlermiş arkadaşlarıyla kız kıza burada hayat 10:30 da bitiyor dile yakınır
Rüya gibi bir düğünün ve musmutlu & huzurlu bir evliliğin olur inşAllah arkadaşım. :)
Hızımı düşük vampirim?javayı kapat tel.da da bak nasıl uçuyo sayfalar.. tarayıcının ayarından javayı kapat...Abla telden burayı takip etmek çok zor ya yazmak falan neyse de geçmişi okumak çok zor nasıl yapıyorsun telefonunun markası ne ?
İnşallah mavişim...darısı tüm hüzurlu evlilik isteyenlerin başına inşallah...Rüya gibi bir düğünün ve musmutlu & huzurlu bir evliliğin olur inşAllah arkadaşım. :)
Ay ne güzel yaklaşmış düğünYarin alıyorum hemserim valla icime sinmisti INŞALLAH guzel olur
Yaşasın jıllıan dîyelim o zamanAnnem sabah bana senin kilon kaç dedi dedim kilo aldım onu mu yüzüme vurucan niye soruyorsunDidi yok ya baksana karnın dümdüz olmuş spor etki etmeye başladı galiba önceden o kadar kilo verdim bir tek kolların incelmiş diyolardı sinir oluyordum
Yaşasın jıllıan dîyelim o zaman
Aslım sizden önce bi fenomen yardımcım vardıBu Jillianının değil Leslie'nin marifeti aslında3 mil yapıyorum 45dk sonra canım çıkmış oluyor. Jillianın 3 gün 10dksını yaptım ama bıraktım şimdi 20sinde herkesle beraber başlıcam halsizim çünkü çok zor geliyor ikisini üst üste yapmak
Aslım sizden önce bi fenomen yardımcım vardıHoney_ball kulakları çınlasın,o sadece yürüyüşle leslie ile incelmişti...ilk sayfada ne kadar kilo verdiyi var...bacaklar karın dümdüz hiç sarkma yok...
Sen nerelerdesin bakalım?söyle bi bana...günaydın kızlar...
4. mü olmuşuz baktımda sonuç listesine...
sabah otobüste uyuyakalmışım... tekrar eryaman a dönüyormuş otobüs ki uyandırdı biri...
ne var şu hafta sonları tatil olsaydı...ne varrr
Ben leslieyi çokkk severim...jillian çok zordu,tam yapamıyordum hiç...Sporsuz olmuyor ya tartı oynasa bile vucut değişmiyorBenim bacaklar zaten neredeyse hiç erimiyor sporla bile çok zor değişiyor. Leslie kolay derlerdi bir de ama bence canını çıkarıyor son 10dksı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?