Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın canlarım, çokk uykum var

Denedin mi ağırlıklarla hangisi doğru tartıyor. Birde kendi tartınla devam etmek daha mantıklı Bende bu hafta 56.2 geldim. Ben senin kadar çok cıss yapamıyorum ki Ama yarışalım aşka gelelim

Vuhuuu... Darısı kalan kilocukların başınaaaa *

Spor programı Jillian mı olacak? Leslie olursa ben de katılırım. Jillian çok zor geliyor, bi de bir günü kaçırınca sanki bütün düzeni kaçırmışım gibi geliyor; motivasyonum düşüyor. :)

Spor programı Jillian mı olacak? Leslie olursa ben de katılırım. Jillian çok zor geliyor, bi de bir günü kaçırınca sanki bütün düzeni kaçırmışım gibi geliyor; motivasyonum düşüyor. :)

Jillian olacak çok büyük bir ihtimalle. Ama orada da yazdım Jillianı zor bulup Leslie yapmak isteyen arkadaşlar çok var bize katılabilirsiniz dedim sonuçta önemli olan herkesi spora teşvik etmek :) Listeye alabilirim her gün gelirsin sporunu paylaşırsın

Ben de size Leslie ile eşlik edeyim o zaman :) Bayram'dan sonra başlayacak değil mi? Bir de, yapılması gereken belirli bir mil olacak mı yoksa bazen 5 bazen 3 bazen 1 yapabilecek miyim? =)

Canım 2qrup açarsınız 20si için.bi tane de kaptan belirleyin leslie için...yoksa karışklık olur...

Canım 2qrup açarsınız 20si için.bi tane de kaptan belirleyin leslie için...yoksa karışklık olur...

Grup olucak kadar kişi yok diye biliyorum gelenlerin çoğu Jillian istiyor bir iki kişi Leslie dedi Yine de bir bakayım kaç kişi ama grup olmazki öyle

Bence karışıklık olmaz, biz sadece bildirime geliriz; ama konuda Leslie'ciler için liste yapacak birini görevlendiririz. Olmaz mı?

Sen nerelerdesin bakalım?söyle bi bana...
dünya üzerinde bir yerde...aklım gönlüm sizde ama...geç saatlere kadar beni yalnız bırakmıyorlar... o saatten sonrada iş güç anca...uyku muykuda kalmadı... ayak üstü rüya görüyorum bazen...
ihmalkarlıklarımın farkındayım canım benim...

Bence karışıklık olmaz, biz sadece bildirime geliriz; ama konuda Leslie'ciler için liste yapacak birini görevlendiririz. Olmaz mı?

Canım onu ben de düşündüm ama sadece bir kişi var şu an listede olup Leslie isteyen o da 100 kilonun üstünde olduğu için Jillian iyi bir seçim olmaz dedik. Yani tüm sayfaları kontrol ettim bir kişi görünüyor o yüzden ayrı takım olması mümkün değil. Sen aynen bildirimini yaparsın bizimle beraber iki kişiden karışıklık olmaz bence kalabalık olsaydı evet sorun olurdu.

Öyle miiiii, ben durumu bilmeyerek yorum yaptım canım. İki kişi olarak, araya sıvışıveririz yahu, ne olacak :) Temel amacımız birlikte spor yaparak motivasyon sağlamak zaten. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…