Yok mezun kilom 56.4 te bugün 56.8 çıktım. Başka bi tartı var benim olmayano sağolsun 55.4 gösteriyor annem o doğru dese de ben inanmıyorum yarışalım valla.birbirimziin iftarlarda yediği saçmalıklari söyleyelim çarpalım yüzümüZe . Liste ye gerek kalmaz hem
Arzu abla bayadir yok hic konusan haber alan oldu muAslım sizden önce bi fenomen yardımcım vardı @Honey_ball kulakları çınlasın,o sadece yürüyüşle leslie ile incelmişti...ilk sayfada ne kadar kilo verdiyi var...bacaklar karın dümdüz hiç sarkma yok...
Amin Aynuraammmmm.İnşallah mavişim...darısı tüm hüzurlu evlilik isteyenlerin başına inşallah...
Vuhuuu... Darısı kalan kilocukların başınaaaa *Bu Jillianının değil Leslie'nin marifeti aslında3 mil yapıyorum 45dk sonra canım çıkmış oluyor. Jillianın 3 gün 10dksını yaptım ama bıraktım şimdi 20sinde herkesle beraber başlıcam halsizim çünkü çok zor geliyor ikisini üst üste yapmak
Spor programı Jillian mı olacak? Leslie olursa ben de katılırım.Jillian çok zor geliyor, bi de bir günü kaçırınca sanki bütün düzeni kaçırmışım gibi geliyor; motivasyonum düşüyor. :)
Ben de size Leslie ile eşlik edeyim o zaman :) Bayram'dan sonra başlayacak değil mi? Bir de, yapılması gereken belirli bir mil olacak mı yoksa bazen 5 bazen 3 bazen 1 yapabilecek miyim? =)Jillian olacak çok büyük bir ihtimalle. Ama orada da yazdım Jillianı zor bulup Leslie yapmak isteyen arkadaşlar çok var bize katılabilirsiniz dedim sonuçta önemli olan herkesi spora teşvik etmek :) Listeye alabilirim her gün gelirsin sporunu paylaşırsın
Canım 2qrup açarsınız 20si için.bi tane de kaptan belirleyin leslie için...yoksa karışklık olur...Jillian olacak çok büyük bir ihtimalle. Ama orada da yazdım Jillianı zor bulup Leslie yapmak isteyen arkadaşlar çok var bize katılabilirsiniz dedim sonuçta önemli olan herkesi spora teşvik etmek :) Listeye alabilirim her gün gelirsin sporunu paylaşırsın
Canım 2qrup açarsınız 20si için.bi tane de kaptan belirleyin leslie için...yoksa karışklık olur...
Bence karışıklık olmaz, biz sadece bildirime geliriz; ama konuda Leslie'ciler için liste yapacak birini görevlendiririz. Olmaz mı?Canım 2qrup açarsınız 20si için.bi tane de kaptan belirleyin leslie için...yoksa karışklık olur...
Günaydııııın! :)Günaydın sevgili takımım güzel mutlu bir gün diliyorum herkese hayırlı sabahlar
canım şimdiden evliliğin hayırlı olsun mutluluklar dilerimCok teşekür ederim canim kardesimbalmisin sekermisin tatlilarin en tatlisi
dünya üzerinde bir yerde...aklım gönlüm sizde ama...geç saatlere kadar beni yalnız bırakmıyorlar... o saatten sonrada iş güç anca...uyku muykuda kalmadı... ayak üstü rüya görüyorum bazen...Sen nerelerdesin bakalım?söyle bi bana...
Bence karışıklık olmaz, biz sadece bildirime geliriz; ama konuda Leslie'ciler için liste yapacak birini görevlendiririz. Olmaz mı?
canım bende leslie demiştim atlamazsın umarım hoşcakalGrup olucak kadar kişi yok diye biliyorum gelenlerin çoğu Jillian istiyor bir iki kişi Leslie dedi Yine de bir bakayım kaç kişi ama grup olmazki öyle
canım bende leslie demiştim atlamazsın umarım hoşcakal
canımcanım bende leslie demiştim atlamazsın umarım hoşcakal
Öyle miiiii, ben durumu bilmeyerek yorum yaptım canım. İki kişi olarak, araya sıvışıveririz yahu, ne olacak :) Temel amacımız birlikte spor yaparak motivasyon sağlamak zaten. :)Canım onu ben de düşündüm ama sadece bir kişi var şu an listede olup Leslie isteyen o da 100 kilonun üstünde olduğu için Jillian iyi bir seçim olmaz dedik. Yani tüm sayfaları kontrol ettim bir kişi görünüyor o yüzden ayrı takım olması mümkün değil. Sen aynen bildirimini yaparsın bizimle beraber iki kişiden karışıklık olmaz bence kalabalık olsaydı evet sorun olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?