bende varım lrslir ci...jiljian ı hiç yapmadım ama leslie bile zor geliyor bana..anca yaparım...Unutmadım sadece listeye eklememişim konuya yazmadın diye yoksa aklımdasın :) Evet sen de varsın 3 kişisiniz yani
Açımmm aaaaç küçülecek bu mide inşallah yoksa hep böyle aç bırakacam onu cezakız ablam kııız
Aynura daha ramazanin basinda hastaydin kiz genemi regl olacanGünaydın kızlarrrr...baya sayfa birikmiş ama okuyamadım.yoksa kızım aç kalır..onu doyurup gelicem...bu gün çok susamış olarak uyandım...regl zamanım,inşallah regl olurum da su içerim o derece yani.akşam da iftara davetliyiz aydanın annesine...
Benden bu kadarmj bezdin???Kızlar gelecek hafta takımda 2yer kesin boşalır...aslında bu hafta onları diskalifiye ede bilirdim ama sırf suveymaya olan saygımdan yapmadım.munukedi ile çok şey paylaşmadık ama suveyma ilr çok şey paylaşdık.hatta ona numaramı bile vetmiştim.inşallah kötü bir şey yoktur,şu an ona dua ediyorum...eyer öylesine gelmediyse çok üzülürüm yine bi insana gereyinden fazla önem verip güvendiyim için...
ha bi de aydan 61.3 kiloyla mezun ola bilir.eyer isterse ve o kiloya ulaşırsa mezun olup liste dışı devam ede bilir..,listede 3yer boşalır...
Insaallah olamazsinda gizel haber gelir...Günaydın kızlarrrr...baya sayfa birikmiş ama okuyamadım.yoksa kızım aç kalır..onu doyurup gelicem...bu gün çok susamış olarak uyandım...regl zamanım,inşallah regl olurum da su içerim o derece yani.akşam da iftara davetliyiz aydanın annesine...
bende varım lrslir ci...jiljian ı hiç yapmadım ama leslie bile zor geliyor bana..anca yaparım...
Tabiki kuzum,3 4 kişiden bi şey olmaz..._AYNURA_ sadece 3 kişiler yani konu açılacak bir sayıları yok maalesef 3 Kişi bence karışıklığa neden olmaz sen ne diyorsun ?
Yolucam ha seniii...güzel haber miş...Insaallah olamazsinda gizel haber gelir...
Senden deyil gelin kuzum ama o keklerden gına geldi bana...her okuduğumda kriz geçiriyorum...sen zaten burda olacan,fakat vermen gereken kilo 1kilo olacak.onu da kaçaklarda 1 2 haftaya verirsin...srasını bekleyen kaç tane fıstık var,onları alırız liste ye. ..yoksa 60a ulaşana kadar 2elim yakanda..Benden bu kadarmj bezdin???
Ben 29günde bi olurum...o da 13ne falan tesadüf ediyo...Aynura daha ramazanin basinda hastaydin kiz genemi regl olacan?
Önceleri işteyken daha sık gelirdin,konuşurduk bol bol...şimdi yoksun...dünya üzerinde bir yerde...aklım gönlüm sizde ama...geç saatlere kadar beni yalnız bırakmıyorlar... o saatten sonrada iş güç anca...uyku muykuda kalmadı... ayak üstü rüya görüyorum bazen...
ihmalkarlıklarımın farkındayım canım benim...
Az kaldı fatmam...1haftamız kaldı...sonra normale dönücen dimi?Merhaba kızlar. Hala uyuyamadim ben bu gece de iş var delirmek üzereyim gözlerim yanıyor
Evet canım döneceğiz. Bugün son inşallah haftaya tatilizAz kaldı fatmam...1haftamız kaldı...sonra normale dönücen dimi?
AnladimmmmSenden deyil gelin kuzum ama o keklerden gına geldi bana...her okuduğumda kriz geçiriyorum...sen zaten burda olacan,fakat vermen gereken kilo 1kilo olacak.onu da kaçaklarda 1 2 haftaya verirsin...srasını bekleyen kaç tane fıstık var,onları alırız liste ye. ..yoksa 60a ulaşana kadar 2elim yakanda..
Ne var yaaaa.....oglus istiyommmmmm.....Yolucam ha seniii...güzel haber miş...
Kızlar Aydan 2yıldır her adetimde ay hadi inşallah gelmez de bebek gelir diyo...kızdığımı biliyo da ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?