Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haaaa...yani listeden cikinca kek,borek ..allah ne verdiyse yiye biliyorum dimi....guzelllll....ben razi,2elli hemdeeee

Herkese merhabalaaarrrrrr..... Salı günü istanbula geri dönüyorum. 13 gün tatil yaptım yeter bence artık :) birde her ne olursa olsun en yakın akrabanda olsa başkalarıyla tatil yapmak çok zor gerçekten onlara uymak falan hiç bana göre değil :) Ama en azından hem izmiri hemde Selinanya 'yı görmüş oldum yanıma kar sayıyorum :) Salı günü 13:05 uçağıyla İstanbuldaaayııımmmmmmm :)

Ondan sonra sıkı diyetime devam edip son kilolarımı vermem lazım hala aynı kiloda sayıklıyorum saldım galiba o yüzden kımıldamıyor pek.

Bence en zoru akrabayla tatil yapmak. Ben zaten daha anlamadım bu Türk milleti akrabalarına nasıl katlanıyor her yerden çıkıyorlar

selam hanımlar nasılsınız
Ben dün çocuklara bayram alışverişine gitttim çokta yoruldum ordanda iftarı parkta yapalım dedik
Biraz sıkıntılı oldu iki eltimde gelmişti bşrinin eşi kaza atlattı Allah tan canına birşey olmadı arabanın kapısı tamamen kullanılamaz halde kapanmıyordu iftarımız boğazımızda kaldı adamlar karakoldan gelene kadar nerdeyse teravih okunacaktı iftarı geç yaptılar düzgün yiyemedilerde
Üstüne birde yorgunluktan uyuya kalmışım sabah ezanının sesine uyandım ben oruçlu değilim ama eşime çok üzüldüm aç susuz birde tekrar karakola gitti abisiyle koşuşturuyor

Cana gelmemiş gerisi hallolur...geçmiş olsun canım..

Geçmiş olsun

Gecmis olsun canim...ona bi sey olmamis sukur..

Önceleri işteyken daha sık gelirdin,konuşurduk bol bol...şimdi yoksun...
EVET CANIM...ben klima işindeyim ya bizim işler yazın açılıyor... telefon susmaz akşama kadar...sürekli teklif ve keşif montaj işleri ni ayarlamak gerekiyor...ama sayfa akşama kadar açık her fırsat bulduğumda bakıyorum...

Serpil gecmis olsun rabbim cana vermesinde

Geçmiş olsun kuzum...

Gel perişkom gel...sabırsızlıkla bekliyorum....ayrıca da ben akrabalarla kuzenlerle eylenmeyi çok seviyorummmm...

Son düzenleme:
Allah korumuş da cana bişey gelmemiş şükür. Çok geçmiş olsun...

büyük geçmiş olsun canım

Rüya gibi bir düğünün ve musmutlu & huzurlu bir evliliğin olur inşAllah arkadaşım. :)

Agzina saglik balim AMIN INSALLAH cok tesekur ederim sende musmutlu ol emi

Ay ne güzel yaklaşmış düğün Tekrardan hayırlı olsun abla çook mutlu olun

AMiN guzellik iyi dileklerin icin cok tesekur ederim

canım şimdiden evliliğin hayırlı olsun mutluluklar dilerim

AMiN CANIM BENIM DUALARINIZ ICIN ALLAH SIZDEN RAZI OLSUN COK TESEKKUR EDERIM TATLIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…