İyisini bişeyi yok naz yapıyo o moralin sana bi öpücük cver gülümse geçer giderMoralim bozuk niyeyse
Kolaygelsin kararcim ...Bugünde kız kardeşime davetliyim Ohhh ben kacarim halı yikadim bittim az uzanacagim
açıktır bilemedim şimdi kontrol etmem lazımHızımı düşük vampirim?javayı kapat tel.da da bak nasıl uçuyo sayfalar.. tarayıcının ayarından javayı kapat...
Öyle oldu valla abla :)Meyve sularin biraz fazla olmus vampirellam
Herkese merhabalaaarrrrrr..... Salı günü istanbula geri dönüyorum. 13 gün tatil yaptım yeter bence artık :) birde her ne olursa olsun en yakın akrabanda olsa başkalarıyla tatil yapmak çok zor gerçekten onlara uymak falan hiç bana göre değil :) Ama en azından hem izmiri hemdeSelinanya 'yı görmüş oldum yanıma kar sayıyorum :) Salı günü 13:05 uçağıyla İstanbuldaaayııımmmmmmm :)
Ondan sonra sıkı diyetime devam edip son kilolarımı vermem lazım hala aynı kiloda sayıklıyorum saldım galiba o yüzden kımıldamıyor pek.
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunselam hanımlar nasılsınız
Ben dün çocuklara bayram alışverişine gitttim çokta yoruldum ordanda iftarı parkta yapalım dedik
Biraz sıkıntılı oldu iki eltimde gelmişti bşrinin eşi kaza atlattı Allah tan canına birşey olmadı arabanın kapısı tamamen kullanılamaz halde kapanmıyordu iftarımız boğazımızda kaldı adamlar karakoldan gelene kadar nerdeyse teravih okunacaktı iftarı geç yaptılar düzgün yiyemedilerde
Üstüne birde yorgunluktan uyuya kalmışım sabah ezanının sesine uyandım ben oruçlu değilim ama eşime çok üzüldüm aç susuz birde tekrar karakola gitti abisiyle koşuşturuyor
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1/2 dl tb ekmeği
salatalık
41 sb portakal suyu
Öğle:
1 kıymalı pide
1 ayran
Akşam:
Yoğurt(baharat koydum içine)
Su ben deyim 2 l siz deyin 3 litre bu sıcakta alışveriş yaparken ne kadar içtim bilmiyorum.
15,5 km yürümüşüm spordan sayılıyor mu
Ayaklarım zonk zonk
Üzüldüğün şeye bak . Cıs yapmakta ne var . Çok kolayGünaydın canlarım, çokk uykum var
Denedin mi ağırlıklarla hangisi doğru tartıyor. Birde kendi tartınla devam etmek daha mantıklıBende bu hafta 56.2 geldim. Ben senin kadar çok cıss yapamıyorum ki Ama yarışalım aşka gelelim
Yaa yanlış yazmışım valla yorgunluktan farketmedim bile onu . Moralim bozuk ya veremiyorum kilo milo tamam bende kaçamak yaptım ama bi dolu da spor yaptım hiç mi işe yaramaz..41 bardak portakal suyu içmediğini varsayıyorum
aminn canım inşallah bizde gönlümüzce bir alış veriş yaparızKızlar alışveriş yapıyorum ve cok eğlenceli istedigim hersey çok güzel duruyor falan . Biraz basen sıkıntı ama olsun eskisi gibi göbek kollar firlamiyor. Darısı tüm isteyenlere. Hepinize inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?