Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünde kız kardeşime davetliyim Ohhh ben kacarim halı yikadim bittim az uzanacagim

canım geçmiş olsun rabbim ailesine çoluğuna çocuğuna bağışlamış başka dert acı keder vermesin kimseye rabbim. Eşinede üzülme ne büyük sevapla oruç tutuyor sevap kazandığı için sevin .

Kızlar yeni geldim eve düğün alışverişindeydik yorgunluktan bittim. Menümü yazayım çünkü iki saate kadar misafir gelecek yatılı.

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1/2 dl tb ekmeği
salatalık
41 sb portakal suyu

Öğle:
1 kıymalı pide
1 ayran

Akşam:
Yoğurt(baharat koydum içine)

Su ben deyim 2 l siz deyin 3 litre bu sıcakta alışveriş yaparken ne kadar içtim bilmiyorum.

15,5 km yürümüşüm spordan sayılıyor mu

Ayaklarım zonk zonk

sensiz buralar sessiz, gel gel Bencede güzel oldu görüşmemiz, sırada İstanbul var

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Öğlen işten gelince uyudum biraz kalktım, fatura yatırmaya ordanda pazara gittim sanırım biraz halsizleştim Daha 2 saat var iftara film mi izlesem

Ölüyorum yorgunluktaaaannn.
Menümü bildireyim. Daha yürümeye çıkacamm

Kahvaltı:
Lor peyniri (1 yk )
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık şekersiz çay
Ara:
5-6 kiraz
Öglen:
Dünden kalan taze fasulyeden 2 kaşık
3 yk lebeni

Akşam:
Balık
2 kepçe domats çorbası
Bol yeşil salata

Su:2 litre oldu
Spor:
Çok dolandım bugün ama şimdi yürüyüşe çıkarım. Sonrasında halim kalırsa ip atlayacam+ evde basen egzersizleri yapacam

41 bardak portakal suyu içmediğini varsayıyorum

Üzüldüğün şeye bak . Cıs yapmakta ne var . Çok kolay bugün gene iftara davetliyim.
Ya ilginç bir şekilde aynı 5.800 gr lik bidon koydum..Hani 6 lt de annem biraz eksiltmis olsun dedim.. benim tarti 5.8 gösterdi annemin 5.6 gösterdi . Sonra ben ciknca kilo 55.4 . Benim tartı da 56.8 karisik anlattım biraz da . İnsan kilosu ile lt bidon fark ediyor. Ve aynı değil. Bidon 200 gr ken benim fark tavan yani

Menümü vereyim
Sahur:
1 yumurta, 1 kaşık tam buğday unu yarım bardak sütle krep
Peynir zeytin
Domates salatalık

İftar
1 kase sebze çorbası
1 tabak etle pişmiş sarma
Yoğurt
Karpuz

Daha yemedik ama böyle olacak yani :)

Ay kendi kendime gülesim geldi

Kızlar alışveriş yapıyorum ve cok eğlenceli istedigim hersey çok güzel duruyor falan . Biraz basen sıkıntı ama olsun eskisi gibi göbek kollar firlamiyor. Darısı tüm isteyenlere. Hepinize inanıyorum
aminn canım inşallah bizde gönlümüzce bir alış veriş yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…