Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaa yanlış yazmışım valla yorgunluktan farketmedim bile onu . Moralim bozuk ya veremiyorum kilo milo tamam bende kaçamak yaptım ama bi dolu da spor yaptım hiç mi işe yaramaz..

Kuzum şöyle bi durum var galiba bu ikimizi de etkiledi. İlk spor yapmaya başlayınca vucut kilo alabiliyor nedenini tam bilemiyorum yani ben buna bağlıyorum çünkü benim de kilom değişmiyor ve böyle uzun süreli spor yapmaya başlayalı daha bir hafta olmadı rayına oturur diye düşünüyorum

İnşallah öyledir canım ya böyle kalmak istemiyorum gerçeten 60lara gelip 59u ucundan bile göremedim ..

Ya kızlar benim ayaklarım çok şişti vücudum su topluyor anlamadım niye böyle 1 haftadır falan kendimi şiş hissediyordum şimdi de ayaklarım şişmiş

Ya kızlar benim ayaklarım çok şişti vücudum su topluyor anlamadım niye böyle 1 haftadır falan kendimi şiş hissediyordum şimdi de ayaklarım şişmiş
Çok mu sıcak havalar...suyunu arttır canım...ödemin en büyük düşmanı bol sudur...

Bilmem sizede oluyor mu? Ben regliyken doymuyooooom
Tatlı yemiyorum ama yemeğimi yiyorum
Bugün çok ama çok yorgunum noluur affedin hiç yürüyemicem
Menüm
Kahvaltım:2 dilim çok tahıllı ekmeği
Haşlanmış yumurta,domates,salata,yeşil çay,tulum peyniri ve beyaz peynir
Öğle:1 dilim ekmek,domates,salata,2 zeytin
Ara:1 bardak tarçınlı süt,10 tane badem
Akşam:1 tabak sulu köfte,1 kase yoğurt
Bool salata
3-4 litre su ve yeşil çay içicem

SLM
menüm
sahur: 1yumurta birparça beyaz peynir 2 zeytin domates salatalık el kadar pide 1 hurma
iftar: mercimek çorbası 2 kaşık güveç salata 1 bardak ayran küçük parça pide 2 parça kavun
inş 2.5 lt su ve yürüyüş yaparım gece yazarım

Yasom oğlun napıyo....diyet yapıyormu seninle?

Yaa yanlış yazmışım valla yorgunluktan farketmedim bile onu . Moralim bozuk ya veremiyorum kilo milo tamam bende kaçamak yaptım ama bi dolu da spor yaptım hiç mi işe yaramaz..
Tatlım kilo veremeyebilirsin vucut ölçülerini aldın mı onlarda bir değişiklik var mı? Kendini kilo veremedim diye sıkma, ben kendimden biliyorum yapma bunu kendine. Çünkü bir noktadan sonra geri dönüşü olmuyor. Spor olarak da yürüyüş yap bir süre leslie interval yada express var 1 milx2 yada 3 yapabilirsin. Vucudun direnç oluşturuyordur kırılacak elbet

Menüm:

Sahur: göbek salata (2 ymk kasıgı lor+1 yumurta+1 kk peynir+1 k.biber)+1 çay kaşıgı tahin-pekmez

İftar:1 kase mahluta çorba+1 tabak kabak yemeği+ yogurtlu yeşeillik salatası

Menüm; bugün doymak bilmedim resmen iştahım açıldı bende ara yaptım sık yedim ama kaçamak yapmadım farkettimki bi iki haftadır ekmek miktarım düşmüş salata yoğurt pek yemez olmuşum dikkat ettim bugün.
sonra kilo veremiyorum diyorum

Sabah: 2 gün kurusu
Domates
Beyaz peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1dilim tam tahıllı ekmek

Ara:yeşil çay

Öğle:6 küçük köfte
Yeşillik
1dilim tam tahıllı ekmek

Ara: 10 badem, 2 kuru erik ve 1 bardak ayran

Ara: bir avuç kiraz

Akşam:
Bir tabak taze fasulye
Bir bardak ayran
Salata

2.5lt su
Spor: 3mil leslie

Yasom oğlun napıyo....diyet yapıyormu seninle?
kontesim açıkçası beraber yiyoruz onun kilosunda 1 pideyi yemesi lazım yada koca tabak pilav makarna yemesi cola içmesi gerekiyo çoçuk yemiyo bunları ama genede şişko tosunum şuna karar verdim oda benim gibi insülin direnci yüksek o yüzden veremiyor ve az yemek yiyor onu az ve sık beslemek gerekiyor ama hiç eğ,lim göstermiyor arada canını sıkmadan söylüyorum ama inş aklı başına gelir.

aslıcım beni aeben uyarmıştı sanada tavsiye ederim proteinle değilde sebzeyle ekmek tüket canım ama menün çok güzel

Maydanoz suyu diyorlar o bayagi atiyormus ama çok igrencmis tadı cesaret edemiyorum
besivecim okadarda kötü değil maydonoz suyu içebilirsin içine biraz limon sık tadı daha güzel oluyor ama sana tavsiyem ödemin oluyosa bir doktora git ve genel bir tahlil yaptır troidin olabilir. tabi illa olacak anlamında demiyorum ama kansızlık triod ödem yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…