Daha once tahlil yaptırdım bir sıkıntı çıkmadı stresten mi oluyor acaba ablam ya bu sınav mevzusu menu çok yiprattibesivecim okadarda kötü değil maydonoz suyu içebilirsin içine biraz limon sık tadı daha güzel oluyor ama sana tavsiyem ödemin oluyosa bir doktora git ve genel bir tahlil yaptır troidin olabilir. tabi illa olacak anlamında demiyorum ama kansızlık triod ödem yapar.
Tansiyon ödem şişlik yapar...Tansiyon çıkınca oluyor mu öyle geçen gün zaten kulaklarımda ugultu midem bi fenaydi bi de ateş falan basiyor bir anda
nezaman yaptırdın? sıcaktanda olabilir geçmiş olsun...Daha once tahlil yaptırdım bir sıkıntı çıkmadı stresten mi oluyor acaba ablam ya bu sınav mevzusu menu çok yipratti
Sağol canım hiç aklıma gelmedi öyle bişey bi baktiririm yarın tansiyonaTansiyon ödem şişlik yapar...
Kaç ay oldu hatırlamıyorum ki... ananemde guatr var bizim aile kilolu iç hastalıklarına gittim yaptı tahlil hiç sıkıntım yokmuş benim amacım ücretsiz diyetisyene gitmekti yoksa çok pahalı diyetisyenlernezaman yaptırdın? sıcaktanda olabilir geçmiş olsun...
merhabalar sevgili takımım bakalım bu günkü menümü beğenecekmisiniz sevgiler selamlar
sahur
2 dlm ça ekmeği
peynir
domates salatalık
1 2 kaşık mercimekli pilav
iftar
1 tabak patlıcan söğürme
ayran
2 dlm çav ekmeği
çok az pide
salata
40 dk civarı yürüyüş suyu güzel içiyorum
Selam kızlar
Sahur: yumurta,4zeytin,2 Kaşık sarelle,avuçiçi pide
Iftar:marul salatası,1 tabak kıymalı yumurta,2 avuçiçi pide,1 bardak cola zero
Gece 45 dk spor Yaptım...
Kilo:72,7Sarayca
Devlet hastanelerinde ücretsiz diyetisyen istersen dahiliyeye sevk ediyorlar..Kaç ay oldu hatırlamıyorum ki... ananemde guatr var bizim aile kilolu iç hastalıklarına gittim yaptı tahlil hiç sıkıntım yokmuş benim amacım ücretsiz diyetisyene gitmekti yoksa çok pahalı diyetisyenler
Nereyye gidiosuj kuzumm bende gorusmek cok isterim
Benimde sabit...menün güzel kankacımmmm..gayet iyi gidiyorsun kankam, ben kiloma kıyafetle baktım 64.4 çıktım sanırım almadım da, vermedim de
sahur
yukaf kepeği yumurta lor ile omlet
domates
salatalık
biber
marul maydanoz
köy peyniri
iftar
çorba
balık
salata
cacık
ara
dondurma
Benimde sabit...menün güzel kankacımmmm..
aslıcım beni aeben uyarmıştı sanada tavsiye ederim proteinle değilde sebzeyle ekmek tüket canım ama menün çok güzel
tecrübe eden arkadslara bi sorım olcak acaba parktamı yürüyüş daha etkili yoksa lessi ile 45 dak mı
haftaya inşallah yazlığa gidince dışardami yürüsem yoksa evde lessi ile 45 dak mı yapsam yoksa ikisinidemi yapsam eve gelince ikisinide yapamazssam kilo vermeme olumsuz etkisi olurmu acaba muhabbettle
Normal çiğ tüket bnde hiç sevemedim suyunuMaydanoz suyu diyorlar o bayagi atiyormus ama çok igrencmis tadı cesaret edemiyorum
kendi fikrimi söyleyeyim, dışarıda yürüyüş kadar güzel ve insanı mutlu eden hiç bir şey yok, aç müziğini yürü, 1 saat kendine vakit ayır derim,
Haklısın ama tek başına sıkılmıyorsan bu önemli bir konu yoksa benim gibi ikinci gün bırakırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?