Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daha once tahlil yaptırdım bir sıkıntı çıkmadı stresten mi oluyor acaba ablam ya bu sınav mevzusu menu çok yipratti

merhabalar sevgili takımım bakalım bu günkü menümü beğenecekmisiniz sevgiler selamlar
sahur
2 dlm ça ekmeği
peynir
domates salatalık
1 2 kaşık mercimekli pilav
iftar
1 tabak patlıcan söğürme
ayran
2 dlm çav ekmeği
çok az pide
salata
40 dk civarı yürüyüş suyu güzel içiyorum

Selam kızlar

Sahur: yumurta,4zeytin,2 Kaşık sarelle,avuçiçi pide

Iftar:marul salatası,1 tabak kıymalı yumurta,2 avuçiçi pide,1 bardak cola zero

Gece 45 dk spor Yaptım...

Kilo:72,7 Sarayca

gayet iyi gidiyorsun kankam, ben kiloma kıyafetle baktım 64.4 çıktım sanırım almadım da, vermedim de

sahur
yukaf kepeği yumurta lor ile omlet
domates
salatalık
biber
marul maydanoz
köy peyniri

iftar
çorba
balık
salata
cacık

ara
dondurma

Kaç ay oldu hatırlamıyorum ki... ananemde guatr var bizim aile kilolu iç hastalıklarına gittim yaptı tahlil hiç sıkıntım yokmuş benim amacım ücretsiz diyetisyene gitmekti yoksa çok pahalı diyetisyenler
Devlet hastanelerinde ücretsiz diyetisyen istersen dahiliyeye sevk ediyorlar..

Benimde sabit...menün güzel kankacımmmm..

tecrübe eden arkadslara bi sorım olcak acaba parktamı yürüyüş daha etkili yoksa lessi ile 45 dak mı
haftaya inşallah yazlığa gidince dışardami yürüsem yoksa evde lessi ile 45 dak mı yapsam yoksa ikisinidemi yapsam eve gelince ikisinide yapamazssam kilo vermeme olumsuz etkisi olurmu acaba muhabbettle

kendi fikrimi söyleyeyim, dışarıda yürüyüş kadar güzel ve insanı mutlu eden hiç bir şey yok, aç müziğini yürü, 1 saat kendine vakit ayır derim,

Haklısın ama tek başına sıkılmıyorsan bu önemli bir konu yoksa benim gibi ikinci gün bırakırsın

benim vaktim olsa her gün 2-3 saat yürürdüm, kendimi iyi hissediyorum, yürümek bana çok iyi geliyor, ayrıca yasom7272 gibi çok iyi bir dostum yoksa, yalnız yürümeyi tercih ederim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…