benim vaktim olsa her gün 2-3 saat yürürdüm, kendimi iyi hissediyorum, yürümek bana çok iyi geliyor, ayrıcayasom7272 gibi çok iyi bir dostum yoksa, yalnız yürümeyi tercih ederim,
anladım canım bugün parkta kulaklığimı taktım yürüdüm kendimi daha iyi hissediyorum yazlıkta çocuklar pek sorun olmuyor denizde falan yorulup yatıyorlar en iyisi dediğiniz gibi sahilde dışarda yürümeye çalışırıminşallahAntepia27 çocuklarla zor olsa da hergün dışarda yürümek kadar güzell bişey yok. Leslie falan çıkamayanlar için bence
canım tayinim çıktı benim yalova ya gidiyoruz
canımsın sende çok çok iyi bir dostsun geç buldum çabuk kaybettim ama olsun iyi ol mutlu ol benim için yeterli iyiki varsın canım arkadaşım.benim vaktim olsa her gün 2-3 saat yürürdüm, kendimi iyi hissediyorum, yürümek bana çok iyi geliyor, ayrıcayasom7272 gibi çok iyi bir dostum yoksa, yalnız yürümeyi tercih ederim,
İşte dahiliyeye gittim bende baktı dedi doktor sıkıntın olmadığı için ücretsiz diyetisyen olmuyor sen bi ozellere bak dediDevlet hastanelerinde ücretsiz diyetisyen istersen dahiliyeye sevk ediyorlar..
Öyle yapıcam canım artık ama Yeşilçay 2 haftadır icmedim yarın 2 3 fincan içeyim bariNormal çiğ tüket bnde hiç sevemedim suyunu
Bende Yanımda biri varken yürümeyi hiç sevmiyorum...tempolu yürüyemiyorum o zaman...müzik olmazsa yürüyemem ama...Haklısın ama tek başına sıkılmıyorsan bu önemli bir konu yoksa benim gibi ikinci gün bırakırsın
Fatmacım imkan varsa açık havada yürümek daha etkilidir...arkadaşlar fazla müsait değil herhalde gecenin ilerleyen saatlerinde sizi takip edrim inşaallah hayırlı geceler hayırlı sahurlar
Allah Allah nasıl yani,benim arkadaşım devlette diyetisyen,gelen herkese diyet yazıyor..İşte dahiliyeye gittim bende baktı dedi doktor sıkıntın olmadığı için ücretsiz diyetisyen olmuyor sen bi ozellere bak dedi
bende 1 ay önce dahiliyeye gittim diyetisyene gitmek istiyorum dedim direk yönlendirdi. bide endokrinoloji bölümü yönlendiriyor .beyinsizin tekine denk gelmişsin başka hastanede bida git yada endokrinolojiye git sen nasıl yönlendirmez miiiişşşİşte dahiliyeye gittim bende baktı dedi doktor sıkıntın olmadığı için ücretsiz diyetisyen olmuyor sen bi ozellere bak dedi
diyette lahmacun yenebilir ama 1 tane Hülyacım..,günlük kalorini lahmacundan almışsın.,Canlar yeni geldim ölüyorum uykusuzluktan menumu vereyim
Sabah oğluma yaptığım sigara boreginden bir tane
Öğlen bir avuç kiraz iftar saati 3 lahmacun ayran çorba
3 lt geçtim ev temizlik sporu yapıyorum
Ekmek bile yemekten o kadar ağır geldi ki lahmacun anlatamam bir daha yemem öptüm sizi biliyorum iyi bir menü olmadi
Ben içmesem balon gibi oluyorumÖyle yapıcam canım artık ama Yeşilçay 2 haftadır icmedim yarın 2 3 fincan içeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?