Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim vaktim olsa her gün 2-3 saat yürürdüm, kendimi iyi hissediyorum, yürümek bana çok iyi geliyor, ayrıca yasom7272 gibi çok iyi bir dostum yoksa, yalnız yürümeyi tercih ederim,

Bu sadece gece yürüyüşleri için geçerli benim için gerçekten zevkli oluyor, o saatlerde de çıkma gibi bir ihtimalim yok. O yüzden Leslie ablayla takılmaya devam

Antepia27 çocuklarla zor olsa da hergün dışarda yürümek kadar güzell bişey yok. Leslie falan çıkamayanlar için bence
anladım canım bugün parkta kulaklığimı taktım yürüdüm kendimi daha iyi hissediyorum yazlıkta çocuklar pek sorun olmuyor denizde falan yorulup yatıyorlar en iyisi dediğiniz gibi sahilde dışarda yürümeye çalışırıminşallah

[ QUOTE="fatmanurkaya, post: 41752166, member: 674449"]tecrübe eden arkadslara bi sorım olcak acaba parktamı yürüyüş daha etkili yoksa lessi ile 45 dak mı
haftaya inşallah yazlığa gidince dışardami yürüsem yoksa evde lessi ile 45 dak mı yapsam yoksa ikisinidemi yapsam eve gelince ikisinide yapamazssam kilo vermeme olumsuz etkisi olurmu acaba muhabbettle
[/QUOTE]
fatmacım bende saraycama katılıyorum ben sarayca yoksa yanlız yürmeyi heleki deniz kenarında yürümek çok rahatlatıyor takıyom kulaklığımı denize bakıyom martılarla sohbet ediyom zaman nasıl geçiyor anlamıyorum herkesede açıkhavada yürüyüşü tavsiye ederim ramazandan sonra ben yeniden başlayacam allah izin verirse.
benim vaktim olsa her gün 2-3 saat yürürdüm, kendimi iyi hissediyorum, yürümek bana çok iyi geliyor, ayrıca yasom7272 gibi çok iyi bir dostum yoksa, yalnız yürümeyi tercih ederim,
canımsın sende çok çok iyi bir dostsun geç buldum çabuk kaybettim ama olsun iyi ol mutlu ol benim için yeterli iyiki varsın canım arkadaşım.

Kızlar benimde istanbul dan ablam yeğenlerin geldi Sahurlu iftarlı çok yoğun geçiyo menü veremezsem merak etmeyin
Sahur Patlıcan kabak patates biber domates sote gibi yağsız tavada Kızartma gibi peynir zeytin yeşillik 2 dl ekmek
Iftar bamya 3 Kaşık pilav salata yağsız tavada mücver 1 dl ekmek

İşte dahiliyeye gittim bende baktı dedi doktor sıkıntın olmadığı için ücretsiz diyetisyen olmuyor sen bi ozellere bak dedi
bende 1 ay önce dahiliyeye gittim diyetisyene gitmek istiyorum dedim direk yönlendirdi. bide endokrinoloji bölümü yönlendiriyor .beyinsizin tekine denk gelmişsin başka hastanede bida git yada endokrinolojiye git sen nasıl yönlendirmez miiiişşş

Canlar yeni geldim ölüyorum uykusuzluktan menumu vereyim
Sabah oğluma yaptığım sigara boreginden bir tane
Öğlen bir avuç kiraz iftar saati 3 lahmacun ayran çorba
3 lt geçtim ev temizlik sporu yapıyorum
Ekmek bile yemekten o kadar ağır geldi ki lahmacun anlatamam bir daha yemem öptüm sizi biliyorum iyi bir menü olmadi

diyette lahmacun yenebilir ama 1 tane Hülyacım..,günlük kalorini lahmacundan almışsın.,

Menümü yazayım
ben de tuhaflaştım iyice adetim ama oruç menüsü veriyorum

sahur
3 nugget 1 haşlanmış yumurta
peynir zeytin

sabah kahvaltı
1 kase salata

iftar
2 kepçe erişteli mercimek çorbası
2-3 çatal kızarmış tavuk
yarım tabak yağsız salata
yarım porsiyon karpuz

su Allah ne verdiyse 3 kesin ama

Bugün işten gelince uyuyamadım ancak 12 gibi canım geçti, eşim iftara yarım saat kala uyandırdı o yüzden spor yalan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…