Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allahım bu yeşil çay benî yeniliyor yorgun,halsiz,fersizliğimi hüpppp diyo yok ediyor
1.kupamı içtim şuan 2.kupamdayım sonra squat,mekik yapayım diyorum bu şiş göbekle hiç yatamiciğğiiim

Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korumuş

1,5 saat yürüyüşümü yaptım
250 ip atladım
Karışık kalça basen karın egzersizleri yaptım yarım saat
Bacaklarımı hissetmiyorum. Suyu da 4,5 litre içmişim abarttım bugün

Daha güzel dimi
iveettt ama eşimin bilgisayarı iş için kullanıyor virüs olabilir diye söyleniyor en iyisi ben telefonuma döneyimm şuan tuşların sesini duymasın diye çaba sarfediyorum ders çalışıyor dalmış kızmadan çıkayım en iyisi bennn

1,5 saat yürüyüşümü yaptım
250 ip atladım
Karışık kalça basen karın egzersizleri yaptım yarım saat
Bacaklarımı hissetmiyorum. Suyu da 4,5 litre içmişim abarttım bugün
ayyy özendim maşallah sana bende dün 5 lt içmişimdir heralde

çııkkk çıkk yakalanmadan

ablacım ne güzel menüler süper sporda yapıyorsun maşallah sana ben bir türlü düzene giremedim şu ramazanda offffff
1aydır spor yapmıyorum canım benim bi kaç defa yürüdük saraycamla 2 3defada lesli ablamla bugünlerde biraz sıkıntım var bağırsaklarımla açıkçası hiç bu yaşıma geldim bağısak problemi yaşammaıştım sanırım hareketsizlikten oldu birazda stres açıkçası sizin gibi fazla kalabalık ailem olmadığı için sadece kendi hazırladığım yemekler olunca cıs yeme şansımda az oluyor ondan yani gözüm bişeyde kalmıyor

evet bağırsaklara spor çok iyi geliyor bende faydasını görüyorum aynura duymasınn ben az önce netten birsürü cıss siparişi verdim çocuklara diye ama helal olunca bende yiyorumm bayram şekeri için girmiştim birde baktımm sepet dolmuş taşıyorrr gelde yeme şimdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…