Daha güzel dimiayyy bilgisayardan girmekte bir başka oluyormuşş
ablacım ne güzel menüler süper sporda yapıyorsun maşallah sana ben bir türlü düzene giremedim şu ramazanda offffffay lesli ablam fena yordu beni kan tere battım sizde lesliyle terliyonuzmu bitek benmi terliyom acaba?
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korumuşselam hanımlar nasılsınız
Ben dün çocuklara bayram alışverişine gitttim çokta yoruldum ordanda iftarı parkta yapalım dedik
Biraz sıkıntılı oldu iki eltimde gelmişti bşrinin eşi kaza atlattı Allah tan canına birşey olmadı arabanın kapısı tamamen kullanılamaz halde kapanmıyordu iftarımız boğazımızda kaldı adamlar karakoldan gelene kadar nerdeyse teravih okunacaktı iftarı geç yaptılar düzgün yiyemedilerde
Üstüne birde yorgunluktan uyuya kalmışım sabah ezanının sesine uyandım ben oruçlu değilim ama eşime çok üzüldüm aç susuz birde tekrar karakola gitti abisiyle koşuşturuyor
Düzen mi o da neablacım ne güzel menüler süper sporda yapıyorsun maşallah sana ben bir türlü düzene giremedim şu ramazanda offffff
iveettt ama eşimin bilgisayarı iş için kullanıyor virüs olabilir diye söyleniyor en iyisi ben telefonuma döneyimm şuan tuşların sesini duymasın diye çaba sarfediyorumDaha güzel dimi
ayyy özendim maşallah sana bende dün 5 lt içmişimdir heralde1,5 saat yürüyüşümü yaptım
250 ip atladım
Karışık kalça basen karın egzersizleri yaptım yarım saat
Bacaklarımı hissetmiyorum. Suyu da 4,5 litre içmişim abarttım bugün
iveettt ama eşimin bilgisayarı iş için kullanıyor virüs olabilir diye söyleniyor en iyisi ben telefonuma döneyimm şuan tuşların sesini duymasın diye çaba sarfediyorumders çalışıyor dalmış kızmadan çıkayım en iyisi bennn
1aydır spor yapmıyorum canım benim bi kaç defa yürüdük saraycamla 2 3defada lesli ablamla bugünlerde biraz sıkıntım var bağırsaklarımla açıkçası hiç bu yaşıma geldim bağısak problemi yaşammaıştım sanırım hareketsizlikten oldu birazda stres açıkçası sizin gibi fazla kalabalık ailem olmadığı için sadece kendi hazırladığım yemekler olunca cıs yeme şansımda az oluyor ondan yani gözüm bişeyde kalmıyorablacım ne güzel menüler süper sporda yapıyorsun maşallah sana ben bir türlü düzene giremedim şu ramazanda offffff
Bugün bende aşırı içtim karnım 5 aylık hamile gibi oldu1,5 saat yürüyüşümü yaptım
250 ip atladım
Karışık kalça basen karın egzersizleri yaptım yarım saat
Bacaklarımı hissetmiyorum. Suyu da 4,5 litre içmişim abarttım bugün
allah razı olsun canım evet verilmiş sadakası varmış cana değil mala geldi oda hiç önemli değilCanım çok geçmiş olsun Allah beterinden korumuş
az kaldı birazdan fırçayı yerimm kıpırdanıyor yavaş yavaş dur bakalım gittiği yere kadar birdaha söyleyene kadar yazayımmçııkkk çıkk yakalanmadan
evet bağırsaklara spor çok iyi geliyor bende faydasını görüyorum1aydır spor yapmıyorum canım benim bi kaç defa yürüdük saraycamla 2 3defada lesli ablamla bugünlerde biraz sıkıntım var bağırsaklarımla açıkçası hiç bu yaşıma geldim bağısak problemi yaşammaıştım sanırım hareketsizlikten oldu birazda stres açıkçası sizin gibi fazla kalabalık ailem olmadığı için sadece kendi hazırladığım yemekler olunca cıs yeme şansımda az oluyor ondan yani gözüm bişeyde kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?