Bende almıyorum fazla Yasom...hele tatlı olunca Aklım dolapta kalıyobenim evde hiç cıs yok benim cıslar hurma kayısı erik badem ceviz :))) iyiki küçük çoçuğum yok.....
Allahım bu yeşil çay benî yeniliyor yorgun,halsiz,fersizliğimi hüpppp diyo yok ediyor
1.kupamı içtim şuan 2.kupamdayım sonra squat,mekik yapayım diyorum bu şiş göbekle hiç yatamiciğğiiim
Zamanla oda olucak canım bugün hayli yorgunum,leslieyi çok seviyorum..Canım onların yanına 15-30 dk falan leslie eklesen bak göre kiloların nasıl gidiyor
Bizim evde tatlı eksik olmuyorBende almıyorum fazla Yasom...hele tatlı olunca Aklım dolapta kalıyo
çok aram yok kontesim ama olunca yeniyor dediğin gibi dolapta 1ay önce aldığım bitter çukulata var ama hiç aklıma gelmiyor işin açıkçası oğlumda yemedi belkide bitter olduğundandır .Bende almıyorum fazla Yasom...hele tatlı olunca Aklım dolapta kalıyo
Yazmıssın da sonradan gördüm canımZamanla oda olucak canım bugün hayli yorgunum,leslieyi çok seviyorum..
Kiz sizde nasıl enerji var böyle gece gece ben hep yigilip kalıyorum olduğum yerdeAllahım bu yeşil çay benî yeniliyor yorgun,halsiz,fersizliğimi hüpppp diyo yok ediyor
1.kupamı içtim şuan 2.kupamdayım sonra squat,mekik yapayım diyorum bu şiş göbekle hiç yatamiciğğiiim
selinim erkek arkadaşın nasıl kaçgündür soracam unutuyorum kafa kalmadı bendeJillian yaptım no more trouble zones ama bitti su içindeyim
Evet ya eve cıss girince fena oluyor, görmeyince sorun yokda görünce
Hep aklımda beni de uyarmıştı çünküAma cidden doymadım bugün o kadar yedim hala yerim Ondan engel olamadım kendime dikkat etmem lazım
bu gece herkes uyuyor galibasizi uykucular sizi
evet bağırsaklara spor çok iyi geliyor bende faydasını görüyorumaynura duymasınn ben az önce netten birsürü cıss siparişi verdim çocuklara diye ama helal olunca bende yiyorumm bayram şekeri için girmiştim birde baktımm sepet dolmuş taşıyorrr gelde yeme şimdii
çok aram yok kontesim ama olunca yeniyor dediğin gibi dolapta 1ay önce aldığım bitter çukulata var ama hiç aklıma gelmiyor işin açıkçası oğlumda yemedi belkide bitter olduğundandır .ha bide şu ara öğünler için aldığım suntalar vardı duruyor ramazan bitsin hastaneye götürürüm onlarıda biter.
Önemli değil zayıfımYazmıssın da sonradan gördüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?