Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allahım bu yeşil çay benî yeniliyor yorgun,halsiz,fersizliğimi hüpppp diyo yok ediyor
1.kupamı içtim şuan 2.kupamdayım sonra squat,mekik yapayım diyorum bu şiş göbekle hiç yatamiciğğiiim

Canım onların yanına 15-30 dk falan leslie eklesen bak göre kiloların nasıl gidiyor

Bende almıyorum fazla Yasom...hele tatlı olunca Aklım dolapta kalıyo
çok aram yok kontesim ama olunca yeniyor dediğin gibi dolapta 1ay önce aldığım bitter çukulata var ama hiç aklıma gelmiyor işin açıkçası oğlumda yemedi belkide bitter olduğundandır .ha bide şu ara öğünler için aldığım suntalar vardı duruyor ramazan bitsin hastaneye götürürüm onlarıda biter.

Jillian yaptım no more trouble zones ama bitti su içindeyim

Evet ya eve cıss girince fena oluyor, görmeyince sorun yokda görünce

rabiş iyi nefis savaşı veriyorsun ozaman maşallah deyim ama onlara elin uzandığında sana fayda vermeyeceğini düşünürsen elin geri gider galiba. vur eline vur haha

Offff ben yapamadım sporumu eşim pc ye el koydu film izliyor tablettende zor oluyor yapmak.,,

Allahım bu yeşil çay benî yeniliyor yorgun,halsiz,fersizliğimi hüpppp diyo yok ediyor
1.kupamı içtim şuan 2.kupamdayım sonra squat,mekik yapayım diyorum bu şiş göbekle hiç yatamiciğğiiim
Kiz sizde nasıl enerji var böyle gece gece ben hep yigilip kalıyorum olduğum yerde

Hep aklımda beni de uyarmıştı çünkü Ama cidden doymadım bugün o kadar yedim hala yerim Ondan engel olamadım kendime dikkat etmem lazım

canım adetten oluyor. hatırlarsan ben de yeme krizine girmiştim tatlı değil bildiğin yemek yeme 1 gün sonra adet oldum. ama geçiyor şüküt

bu gece herkes uyuyor galiba sizi uykucular sizi

uyku mu o da ne bu gün düzgün olan herşey benim için "o da ne ??" oluyor

serpilcim geçenlerde de dondurma için helal bulmak zor demiştin. kuzum sen bursada değil miydin? helalden kastın ne tam olarak? şaşırdığım için soruyorum yanlış anlama lütfen...

bitter mi yenmez mi benim sevgili acı çikolatam. 2 aydır ağzıma sürmedim ama çokkkk özledim inan ablam. sevgili kocam!!! da tatlı krizine girdi tatlı sevmeyen adam. 2 tane snickers, 1 tane bilmem ne 1 büyük boy metro, iki tane de başka çikolatayı 1 günde yedi. geçen günlerde de gittik metronun bayramlık olanından aldı bi de tabağa koydu mutfakta girip çıkıp yiyor. hatta geçen gün kahvenin yanında bana da getirmiş ters ters baktım

Günlük menüm
Kahvalti: peynir yumurta kavun salatalık
Öglen: mercimek yemeği yoğurt
Ara ogun: 2 bardak çay
Aksam: 3 kaşık pilav ayran salata haşlanmış tavuk bol bol acı biber turşusu
2 litre su içtim ve spor maalesef yok bugün disardaydim ayaklarım şiş olduğu içn yürümek bile iskenceydi zaten yarın ilk iş yeşil çay içip maydanoz yemek suyunu da denemek olacak bugün ne kadar az beslenmisim sanki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…