Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

allahtan sevmiyorum fatma sevsem ne olurdum bilmem kesin 100 kiloya ulaşırdım . ama bugün canım revani yapmak istedi sonra vazgeçtim oğlumda bugün dedi anne bir kıbrıs tatlısı yap bilmem belki yarın yaparım kuzuya bende bakarım tadına

okadar ödemin var besivecim turşumu yedin afferim

Kiz sizde nasıl enerji var böyle gece gece ben hep yigilip kalıyorum olduğum yerde
Kendini bırakırsan tabiki yıgılıp kalırsın, benimde halim kalmıyor ama iftardan sonra yarım saat de olsa hareket etmek rahatlatıyor. Başka türlü gitmiyor tatlım kilolar. Gündüz ne kadar yürürsen yürü beynin onu spor olarak algıladıgını sanmıyorum çünkü amaç orda gezmek

selinim erkek arkadaşın nasıl kaçgündür soracam unutuyorum kafa kalmadı bende
Saol ablacım, biraz daha iyi bu hafta. Daha iyi olacak inşallah, KPSS geçti ya daha hızlı toparlar ne kadar takmıyorum desene takılmayacak gibi değil, 1 yılını buna harca son anda sınava dahi gidemeyecek duruma gel. Allah kimsenin başına vermesin

rabbim inşallah acil şifa verir canım çok zor allah yar ve yardımcısı olsun sana ve ailesine bağışlasın ..........

Evet canım normalde spor yapıyorum da bisiklet sürüyorum favori ama onun yerine bir gün bisiklet birgün yürüyüş düşünüyorum vücut tam kendini sporda gibi hissetmiyor bisiklet sürerken sanki

şimdi çoçuklar toplanmış tulum eşliğinde türküler söylerek geçti ay ne tatlılardı yarın belki tvde gösterirler.
Karadeniz türküleri tulum,kemençe ayrı bi huzur veriyor bana kökenimiz trabzon ama anne babam buralı annem kan çekiyor diyor ben karadeniz türküleri dinleyince

yasom7272 ablam turşu ödem tutar derdi bana diyecektim ama yazmış bile

kıbrıs tatlısı nasıl birşeymiş ablam? ben de bayramam tatlı yapmak istiyorum ama korkuyorum kendim yemekten. ama bayramda gelen olabilir yapmak lazım her ihtimale karşı

şimdi çoçuklar toplanmış tulum eşliğinde türküler söylerek geçti ay ne tatlılardı yarın belki tvde gösterirler.

çok kıskandımmmmmm

rabbim inşallah acil şifa verir canım çok zor allah yar ve yardımcısı olsun sana ve ailesine bağışlasın ..........
Amin ablacım

Evet canım normalde spor yapıyorum da bisiklet sürüyorum favori ama onun yerine bir gün bisiklet birgün yürüyüş düşünüyorum vücut tam kendini sporda gibi hissetmiyor bisiklet sürerken sanki
hımm bisiklet sürerken tempona bağlı sanırım vorones sürüyordu ama o epey tempolu, yediği cısları eritecek kadar Yürüyüş bana daha yakın geliyor nedense, 130dan fazla kas çalışıyorsu yanlış hatırlamıyorsam. Ve vucudu genel anlamda hareket ettiriyor

yasom7272
kıbrıs tatlısı nasıl birşeymiş ablam? ben de bayramam tatlı yapmak istiyorum ama korkuyorum kendim yemekten. ama bayramda gelen olabilir yapmak lazım her ihtimale karşı
Kıbrıs tatlısı mükemmel birşey, ben bayılıyorum ama sanırım kalorisi epey fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…