allahtan sevmiyorum fatma sevsem ne olurdum bilmem kesin 100 kiloya ulaşırdım . ama bugün canım revani yapmak istedi sonra vazgeçtim oğlumda bugün dedi anne bir kıbrıs tatlısı yap bilmem belki yarın yaparım kuzuya bende bakarım tadınacanım adetten oluyor. hatırlarsan ben de yeme krizine girmiştim tatlı değil bildiğin yemek yeme 1 gün sonra adet oldum. ama geçiyor şüküt
uyku mu o da nebu gün düzgün olan herşey benim için "o da ne ??" oluyor
serpilcim geçenlerde de dondurma için helal bulmak zor demiştin. kuzum sen bursada değil miydin? helalden kastın ne tam olarak? şaşırdığım için soruyorum yanlış anlama lütfen...
bitter mi yenmez mi benim sevgili acı çikolatam. 2 aydır ağzıma sürmedim ama çokkkk özledim inan ablam. sevgili kocam!!! da tatlı krizine girdi tatlı sevmeyen adam. 2 tane snickers, 1 tane bilmem ne 1 büyük boy metro, iki tane de başka çikolatayı 1 günde yedi. geçen günlerde de gittik metronun bayramlık olanından aldı bi de tabağa koydu mutfakta girip çıkıp yiyor. hatta geçen gün kahvenin yanında bana da getirmiş ters ters baktım
Napalım gülüm bu kadar kilo almadan önce düşünücektim...Kiz sizde nasıl enerji var böyle gece gece ben hep yigilip kalıyorum olduğum yerde
okadar ödemin var besivecim turşumu yedin afferimGünlük menüm
Kahvalti: peynir yumurta kavun salatalık
Öglen: mercimek yemeği yoğurt
Ara ogun: 2 bardak çay
Aksam: 3 kaşık pilav ayran salata haşlanmış tavuk bol bol acı biber turşusu
2 litre su içtim ve spor maalesef yok bugün disardaydim ayaklarım şiş olduğu içn yürümek bile iskenceydi zaten yarın ilk iş yeşil çay içip maydanoz yemek suyunu da denemek olacakbugün ne kadar az beslenmisim sanki ya
Ablam ya dayanamadım normalde acı yiyemiyprum ama böyle bazen insanın düşündüğnde bile ağzının suyu akar ya aynen öyle oldu o andaokadar ödemin var besivecim turşumu yedin afferim
Kesinlikle ben bitterle zayıflamıştımKızlar günde 1 Parça bitter yemek 8 saatlik enerji veriyor yemek yenmezse bile...
Kendini bırakırsan tabiki yıgılıp kalırsın, benimde halim kalmıyor ama iftardan sonra yarım saat de olsa hareket etmek rahatlatıyor. Başka türlü gitmiyor tatlım kilolar. Gündüz ne kadar yürürsen yürü beynin onu spor olarak algıladıgını sanmıyorum çünkü amaç orda gezmekKiz sizde nasıl enerji var böyle gece gece ben hep yigilip kalıyorum olduğum yerde
Saol ablacım, biraz daha iyi bu hafta. Daha iyi olacak inşallah, KPSS geçti ya daha hızlı toparlar ne kadar takmıyorum desene takılmayacak gibi değil, 1 yılını buna harca son anda sınava dahi gidemeyecek duruma gel. Allah kimsenin başına vermesinselinim erkek arkadaşın nasıl kaçgündür soracam unutuyorum kafa kalmadı bende
Kesinlikle ben bitterle zayıflamıştım
Haftada bir ödül günü yapıp bitter alıyordum sütlü kahveyle içiyordum şimdi ödül mödül yokbana
rabbim inşallah acil şifa verir canım çok zor allah yar ve yardımcısı olsun sana ve ailesine bağışlasın ..........Kendini bırakırsan tabiki yıgılıp kalırsın, benimde halim kalmıyor ama iftardan sonra yarım saat de olsa hareket etmek rahatlatıyor. Başka türlü gitmiyor tatlım kilolar. Gündüz ne kadar yürürsen yürü beynin onu spor olarak algıladıgını sanmıyorum çünkü amaç orda gezmek
Saol ablacım, biraz daha iyi bu hafta. Daha iyi olacak inşallah, KPSS geçti ya daha hızlı toparlar ne kadar takmıyorum desene takılmayacak gibi değil, 1 yılını buna harca son anda sınava dahi gidemeyecek duruma gel. Allah kimsenin başına vermesin
Evet canım normalde spor yapıyorum da bisiklet sürüyorum favori ama onun yerine bir gün bisiklet birgün yürüyüş düşünüyorum vücut tam kendini sporda gibi hissetmiyor bisiklet sürerken sankiKendini bırakırsan tabiki yıgılıp kalırsın, benimde halim kalmıyor ama iftardan sonra yarım saat de olsa hareket etmek rahatlatıyor. Başka türlü gitmiyor tatlım kilolar. Gündüz ne kadar yürürsen yürü beynin onu spor olarak algıladıgını sanmıyorum çünkü amaç orda gezmek
Saol ablacım, biraz daha iyi bu hafta. Daha iyi olacak inşallah, KPSS geçti ya daha hızlı toparlar ne kadar takmıyorum desene takılmayacak gibi değil, 1 yılını buna harca son anda sınava dahi gidemeyecek duruma gel. Allah kimsenin başına vermesin
Bakalım..Aynen Rabişim sana bir süre ödül neyim yokBu hafta bir dene bakalım vucudunu bir fark olacak mı
Karadeniz türküleri tulum,kemençe ayrı bi huzur veriyor bana kökenimiz trabzon ama anne babam buralı annem kan çekiyor diyor ben karadeniz türküleri dinleyinceşimdi çoçuklar toplanmış tulum eşliğinde türküler söylerek geçti ay ne tatlılardı yarın belki tvde gösterirler.
Günlük menüm
Kahvalti: peynir yumurta kavun salatalık
Öglen: mercimek yemeği yoğurt
Ara ogun: 2 bardak çay
Aksam: 3 kaşık pilav ayran salata haşlanmış tavuk bol bol acı biber turşusu
2 litre su içtim ve spor maalesef yok bugün disardaydim ayaklarım şiş olduğu içn yürümek bile iskenceydi zaten yarın ilk iş yeşil çay içip maydanoz yemek suyunu da denemek olacakbugün ne kadar az beslenmisim sanki ya
allahtan sevmiyorum fatma sevsem ne olurdum bilmem kesin 100 kiloya ulaşırdım . ama bugün canım revani yapmak istedi sonra vazgeçtim oğlumda bugün dedi anne bir kıbrıs tatlısı yap bilmem belki yarın yaparım kuzuya bende bakarım tadına
şimdi çoçuklar toplanmış tulum eşliğinde türküler söylerek geçti ay ne tatlılardı yarın belki tvde gösterirler.
Amin ablacımrabbim inşallah acil şifa verir canım çok zor allah yar ve yardımcısı olsun sana ve ailesine bağışlasın ..........
hımm bisiklet sürerken tempona bağlı sanırımEvet canım normalde spor yapıyorum da bisiklet sürüyorum favori ama onun yerine bir gün bisiklet birgün yürüyüş düşünüyorum vücut tam kendini sporda gibi hissetmiyor bisiklet sürerken sanki
Kıbrıs tatlısı mükemmel birşey, ben bayılıyorum ama sanırım kalorisi epey fazlayasom7272
kıbrıs tatlısı nasıl birşeymiş ablam? ben de bayramam tatlı yapmak istiyorum ama korkuyorum kendim yemekten. ama bayramda gelen olabilir yapmak lazım her ihtimale karşı
Valla bizde eşimle yaptık leslie, canımız çıktı :) sağolsun eşlik etti bana. 3.2 km yürümüş olduk sanırımsaraycam yok bari lesli ablamla yürüyeyim bende pek severiz ya birbirimizigörüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?