Geçmiş olsun ablaselam hanımlar nasılsınız
Ben dün çocuklara bayram alışverişine gitttim çokta yoruldum ordanda iftarı parkta yapalım dedik
Biraz sıkıntılı oldu iki eltimde gelmişti bşrinin eşi kaza atlattı Allah tan canına birşey olmadı arabanın kapısı tamamen kullanılamaz halde kapanmıyordu iftarımız boğazımızda kaldı adamlar karakoldan gelene kadar nerdeyse teravih okunacaktı iftarı geç yaptılar düzgün yiyemedilerde
Üstüne birde yorgunluktan uyuya kalmışım sabah ezanının sesine uyandım ben oruçlu değilim ama eşime çok üzüldüm aç susuz birde tekrar karakola gitti abisiyle koşuşturuyor
Ne güzel ya...bizmkiler gülüyorlar ben spor yapıncaValla bizde eşimle yaptık leslie, canımız çıktı :) sağolsun eşlik etti bana. 3.2 km yürümüş olduk sanırım
Sağol canım hiç aklıma gelmedi öyle bişey bi baktiririm yarın tansiyona
ay lesli ablam fena yordu beni kan tere battım sizde lesliyle terliyonuzmu bitek benmi terliyom acaba?
canım adetten oluyor. hatırlarsan ben de yeme krizine girmiştim tatlı değil bildiğin yemek yeme 1 gün sonra adet oldum. ama geçiyor şüküt
günaydın herkese.............
aslı dediklerimi ne kadar ciddiye alırsın bilmem ama bunuda çok defa yazdım bazen spor yapıyon diyetine dikkat ediyon ama gene artı çıkıyon bozma moralini bence ben 3 hafta 80de takıldım şöyleydi dediğin gibi sinir bozucu ve ümit kırcıydı sabah kalkıp tartılıyorum 80 .6 ertesi sabah80.3 ertesi gün 80. 9 vs kafayı yiyecektim tam 3 hafta sonra bu kısır döngüyü kırdım ondan sonra olmadımı çok oldu cuma bildirimde bulunduğum kiloyu pazartesi artıyla karşıladım ama çok şükür eksiyle kapattım bunlar olacak üzme sıkma canını herşeyin başı sağlık önce kabullen bunlar olacak diye sonrada yola devam bak görecen tıkır tıkır inecen.
Günaydin canlar nasiliz pazar pazar şimdi oğlumla denize gidiyoruz baş baş
Hayırlı sabahlar :)Ne güzel ya...bizmkiler gülüyorlar ben spor yapınca
evet ablacım alınca dediğiniz gibi evde olunca kötü oluyor ama üç çocuk illaki alınıyorşu helal gıda sitesi neresi nerden alışveriş yapıyorsunuz ?
Bende almıyorum fazla Yasom...hele tatlı olunca Aklım dolapta kalıyo
Şanslısın büyütmüşsün çocukları ablambenim evde hiç cıs yok benim cıslar hurma kayısı erik badem ceviz :))) iyiki küçük çoçuğum yok.....
Afia gıda gimdes sertifikalı ürünler şimdi temizlik malzemeleride çıktı bulaşık mak.deterjanı aldım denicem bakalım güzel yıkıcakmışu helal gıda sitesi neresi nerden alışveriş yapıyorsunuz ?
Canım mümkün oldukça dikkat etmeye çalışıyoruz ailecek yediklerimizre diğer ürünlerde bir sorun olduğu için değil ama genelde gimdesin ürünlerini kullanmaya çalışıyoruz alpedo marka dondurma helal sertifikalı onuda buralarda bulmak zor oluyordu ama geçende meşur tatlıcı tatlımar getirmiş çok sevindik hemrn aldık alıncada haliyle mşdeye yolladıkk yollayıncada bu hafta artı çıktım tartıdacanım adetten oluyor. hatırlarsan ben de yeme krizine girmiştim tatlı değil bildiğin yemek yeme 1 gün sonra adet oldum. ama geçiyor şüküt
uyku mu o da nebu gün düzgün olan herşey benim için "o da ne ??" oluyor
serpilcim geçenlerde de dondurma için helal bulmak zor demiştin. kuzum sen bursada değil miydin? helalden kastın ne tam olarak? şaşırdığım için soruyorum yanlış anlama lütfen...
bitter mi yenmez mi benim sevgili acı çikolatam. 2 aydır ağzıma sürmedim ama çokkkk özledim inan ablam. sevgili kocam!!! da tatlı krizine girdi tatlı sevmeyen adam. 2 tane snickers, 1 tane bilmem ne 1 büyük boy metro, iki tane de başka çikolatayı 1 günde yedi. geçen günlerde de gittik metronun bayramlık olanından aldı bi de tabağa koydu mutfakta girip çıkıp yiyor. hatta geçen gün kahvenin yanında bana da getirmiş ters ters baktım
Canım o acı turşular insanı şişiriyor bende çok seviyorum.Günlük menüm
Kahvalti: peynir yumurta kavun salatalık
Öglen: mercimek yemeği yoğurt
Ara ogun: 2 bardak çay
Aksam: 3 kaşık pilav ayran salata haşlanmış tavuk bol bol acı biber turşusu
2 litre su içtim ve spor maalesef yok bugün disardaydim ayaklarım şiş olduğu içn yürümek bile iskenceydi zaten yarın ilk iş yeşil çay içip maydanoz yemek suyunu da denemek olacakbugün ne kadar az beslenmisim sanki ya
2 ay canımasfarovski canım 1 ay boyunca çok istemene rağmen bitter yemedin mi, bravo valla tebrikler. Ben o kadar katı olamıyorum sanırım
Canım mümkün oldukça dikkat etmeye çalışıyoruz ailecek yediklerimizre diğer ürünlerde bir sorun olduğu için değil ama genelde gimdesin ürünlerini kullanmaya çalışıyoruz alpedo marka dondurma helal sertifikalı onuda buralarda bulmak zor oluyordu ama geçende meşur tatlıcı tatlımar getirmiş çok sevindik hemrn aldık alıncada haliyle mşdeye yolladıkk yollayıncada bu hafta artı çıktım tartıda
Sağol kuzumGeçmiş olsun abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?