Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun abla

ay lesli ablam fena yordu beni kan tere battım sizde lesliyle terliyonuzmu bitek benmi terliyom acaba?

Ben bütün gücümü veriyorum yaparken zorluyorum yani öyle olunca bittiğinde canım çıkmış oluyor Demekki sen de rahat rahat değil efor sarfederek yapıyorsun

canım adetten oluyor. hatırlarsan ben de yeme krizine girmiştim tatlı değil bildiğin yemek yeme 1 gün sonra adet oldum. ama geçiyor şüküt

Umarım öylediirr kilo da veremedim çok üzülüyorum. Benim adetim çok tuhaf ağrım şişkinliğiin bazen 2 hafta önce geliyor ilginç bir şey

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, moralim çok bozuk. Her geçen gün tartı daha fazla gösteriyor Değişen tek şey spor yapıyorum ha bide sabah aç karnına bir de akşam yatmadan ilaç alıyorum bu kadar .

günaydın herkese.............
aslı dediklerimi ne kadar ciddiye alırsın bilmem ama bunuda çok defa yazdım bazen spor yapıyon diyetine dikkat ediyon ama gene artı çıkıyon bozma moralini bence ben 3 hafta 80de takıldım şöyleydi dediğin gibi sinir bozucu ve ümit kırcıydı sabah kalkıp tartılıyorum 80 .6 ertesi sabah80.3 ertesi gün 80. 9 vs kafayı yiyecektim tam 3 hafta sonra bu kısır döngüyü kırdım ondan sonra olmadımı çok oldu cuma bildirimde bulunduğum kiloyu pazartesi artıyla karşıladım ama çok şükür eksiyle kapattım bunlar olacak üzme sıkma canını herşeyin başı sağlık önce kabullen bunlar olacak diye sonrada yola devam bak görecen tıkır tıkır inecen.

Haklısın ama işte insanın sinirleri bozluyor niye yapıyorum o zaman bunu diye sorgulamaya başlıyor. Çok sabırsızım tartılmamam lazım bi de o beni çok etkiliyor

Ne güzel ya...bizmkiler gülüyorlar ben spor yapınca
Hayırlı sabahlar :)
Bekarken bizim evde de hiç spor yapan yoktu. Küçük kardeşlerim oyun için katılırdı bazen bana. Eşim de ilk defa yaptı iyi de oldu. Sen kondisyonlusun, bi spor salonu aç sporunu da yapmış olursun hergün diyor :) Sen yapmıyorlar diye yılma hiç canım benim

Merhaba arkadaslar,her kese iyi pazarlar...dun gelemedim,annem iftar veriyordu,hepimiz ordaydik,balli tuzda yanimdaydi...menuji vereyim.
sahur:tavuk sorbasi,2siyah ekmek,salata.cay,hurma,1litre su
iftar:moyanezli salata 2kasik,tavuk levengisi (yani bizde tavugun icine cevizle sogani pisirip koyuyoruz),5kasik as..1beyaz ekmek,limonata.
ne ise iftarimizi acdik...cavanlar yani balli tuzlar,biz,kardesim falan gittik gezmeye,annelerimiz hem cocuklara bakti,hemdeki evi toparladilar...
gelelkm gezmeye basima gelemeyen kalmadi,ALLAHIN SOPASI yokki...
oturduq cay icmeye,ve bende turk baklavasi ile cayimi icmek istedim ama icemedim,,,gulmeli ehvalat konusuyorlardi ve benimde baklava bogazimda kaldi,baya oksurdum,,,oldum sandim,,,boyle isde...
cissli menumle balli tuz canima okuyordu her ne yesem,sjmdi siz ne derseniz boynum kildan ince

benim evde hiç cıs yok benim cıslar hurma kayısı erik badem ceviz :))) iyiki küçük çoçuğum yok.....
Şanslısın büyütmüşsün çocukları ablam
Kafana göre takılıyorsun benim evdeki hesap bazen çarşıya uymuyor onlarda başımın tacı ne yapalım benim nefisle imtihanım daha zor oluyor bu yüzdenn

Canım mümkün oldukça dikkat etmeye çalışıyoruz ailecek yediklerimizre diğer ürünlerde bir sorun olduğu için değil ama genelde gimdesin ürünlerini kullanmaya çalışıyoruz alpedo marka dondurma helal sertifikalı onuda buralarda bulmak zor oluyordu ama geçende meşur tatlıcı tatlımar getirmiş çok sevindik hemrn aldık alıncada haliyle mşdeye yolladıkk yollayıncada bu hafta artı çıktım tartıda

Canım o acı turşular insanı şişiriyor bende çok seviyorum.

Merhaba kızlar bugün pazar ben gece çalışmama ragmen hala uyuyamadim ölüyorumy yorgunluktan ama gözlerim kapanmıyor bir türlu

asfarovski canım 1 ay boyunca çok istemene rağmen bitter yemedin mi, bravo valla tebrikler. Ben o kadar katı olamıyorum sanırım
2 ay canım kendimi biliyorum yersem önü açılır çünkü normalde her gün eti karam gurme yiyen biriydim.

Anladım sayılır canım. Ama gimdes i duymamıştım bi bakayım bakalım. Alpedo konya da çok yaygın hatta çoğu büyük pastane kendi yapar dondurması ni biraz daha rahat konya bu konularda galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…