Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aydancım anne yemekleri başka oluyor dimi ama mayonezi çok severim kaç aydır eve bile sokmuyorumm çünkü ekmeğe sürüp yiyenlerdendim
Cevizi soğanla tavuğa dolduruyoruz demişsin çok kalorili olmazmıı
Tarifide merak ettim nası bişeykiii

Anladım sayılır canım. Ama gimdes i duymamıştım bi bakayım bakalım. Alpedo konya da çok yaygın hatta çoğu büyük pastane kendi yapar dondurması ni biraz daha rahat konya bu konularda galiba
Evet eltimin oğlu liseyi konyada okudu orda bulmak kolaymış orda döneri bile rahat rahat yiyordu kıskanıyorduk şimdi burdada var artık

Yine kimsecikler yookkk
Kaptanımızda uğramamışş

Selam.kizlar
Ben oruç Tutamıyorum o yüzden gün içinde yemek yediğim için paylasamiyorum burda ayıp olur diye :)
Nasılsıniz napiyosunuzz

Haklısın ama işte insanın sinirleri bozluyor niye yapıyorum o zaman bunu diye sorgulamaya başlıyor. Çok sabırsızım tartılmamam lazım bi de o beni çok etkiliyor
haklısın ama mücadele ve sabır bir muhendiste olması gereken bir ozellik şaka bi yana uzme kendimi stres yaptıkça hem kilo veremessin hemde miden kotu olmaya devam eder.

Umarım öyle olurm bekliyorum sabır dönemin başladı.

Kızlar yaa çok yoruldum valla iki haftadır evde durduğum gün sayısı 1-2 . Ablamın düğün hazırlıkları bi yandan misafirler yatılılar yemekliler.. Bugün akşama yine misafirimiz var uğrayamıyorum doğru düzgün aklım sizde valla

Yok ondan değil bizim ailede herkes sporcu abimler milli sporcu babamda bokscuymuş eskiden genetik sporcuyuk yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…