Ben hiç denize girmedimm kapalı havuzlarda tatile gidince takılıyorum işte yüxmede bilmem ama kızımı gönderince bende peşşne yakılıcam öğrenmek istiuorumBen de denize girmeyi özledimbayramda girerim inşallah
Aydancım anne yemekleri başka oluyor dimi ama mayonezi çok severim kaç aydır eve bile sokmuyorumm çünkü ekmeğe sürüp yiyenlerdendimMerhaba arkadaslar,her kese iyi pazarlar...dun gelemedim,annem iftar veriyordu,hepimiz ordaydik,balli tuzda yanimdaydi...menuji vereyim.
sahur:tavuk sorbasi,2siyah ekmek,salata.cay,hurma,1litre su
iftar:moyanezli salata 2kasik,tavuk levengisi (yani bizde tavugun icine cevizle sogani pisirip koyuyoruz),5kasik as..1beyaz ekmek,limonata.
ne ise iftarimizi acdik...cavanlar yani balli tuzlar,biz,kardesim falan gittik gezmeye,annelerimiz hem cocuklara bakti,hemdeki evi toparladilar...
gelelkm gezmeye basima gelemeyen kalmadi,ALLAHIN SOPASI yokki...
oturduq cay icmeye,ve bende turk baklavasi ile cayimi icmek istedim ama icemedim,,,gulmeli ehvalat konusuyorlardi ve benimde baklava bogazimda kaldi,baya oksurdum,,,oldum sandim,,,boyle isde...
cissli menumle balli tuz canima okuyordu her ne yesem,sjmdi siz ne derseniz boynum kildan ince
Evet eltimin oğlu liseyi konyada okudu orda bulmak kolaymış orda döneri bile rahat rahat yiyordu kıskanıyorduk şimdi burdada var artıkAnladım sayılır canım. Ama gimdes i duymamıştım bi bakayım bakalım. Alpedo konya da çok yaygın hatta çoğu büyük pastane kendi yapar dondurması ni biraz daha rahat konya bu konularda galiba
buneyaaa süpermiş yapanlara yiyenlere afiyet olsunama ben kreamasını yapmıyorum fatmacım bayram için ideal bi tatlı değil
haklısın ama mücadele ve sabır bir muhendiste olması gereken bir ozellik şaka bi yana uzme kendimi stres yaptıkça hem kilo veremessin hemde miden kotu olmaya devam eder.Haklısın ama işte insanın sinirleri bozluyor niye yapıyorum o zaman bunu diye sorgulamaya başlıyor. Çok sabırsızım tartılmamam lazım bi de o beni çok etkiliyor
slm canım anam herkes oruç tutmuyo zaten neden canımız çeksin kuzum sen rahat ol.Selam.kizlar
Ben oruç Tutamıyorum o yüzden gün içinde yemek yediğim için paylasamiyorum burda ayıp olur diye :)
Nasılsıniz napiyosunuzz
Slm fatmacım oncelkle kolay gelsin inş bugün eve erken gelirsem hasta ziyaretine gidiyorum rizeye donunce oğluma yapacambuneyaaa süpermiş yapanlara yiyenlere afiyet olsun
İnşallah canım çok rahatladım darısı isteyenlerin basinaBen de denize girmeyi özledimbayramda girerim inşallah
Tatlım kilo veremeyebilirsin vucut ölçülerini aldın mı onlarda bir değişiklik var mı? Kendini kilo veremedim diye sıkma, ben kendimden biliyorum yapma bunu kendine. Çünkü bir noktadan sonra geri dönüşü olmuyor. Spor olarak da yürüyüş yap bir süre leslie interval yada express var 1 milx2 yada 3 yapabilirsin. Vucudun direnç oluşturuyordur kırılacak elbet
Yok ondan değil bizim ailede herkes sporcu abimler milli sporcu babamda bokscuymuş eskiden genetik sporcuyuk yaniHayırlı sabahlar :)
Bekarken bizim evde de hiç spor yapan yoktu. Küçük kardeşlerim oyun için katılırdı bazen bana. Eşim de ilk defa yaptı iyi de oldu. Sen kondisyonlusun, bi spor salonu aç sporunu da yapmış olursun hergün diyor :) Sen yapmıyorlar diye yılma hiç canım benim
İmm peki o zamann:)slm canım anam herkes oruç tutmuyo zaten neden canımız çeksin kuzum sen rahat ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?