Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aydan Allah iyiliğini versin emi, bayılıyorum senin konuşmalarına. Geçmiş olsun canım madem cıss yiyorsun bari bogazından kalmasaydı afiyetle yeseydin

Sagani yikiyoruz,cekiyoruz,suyunu sikip,cevizide cekip karistiriyoruz,duz,istiot,sarikok,darcin,tursu falan vurup katistiriyoruz..tavugu yikayip maalzemeyi icini dolduruyoruz,sonra uzerini catalla desip sobada kizarana kadar pisiriyoruz..cok guzel olur,denemeni tavsiye ederim canim..
evet yaaa annemin yemekleri bi baska guzel...baakalim burda nasil diet yapicam

Aydan Allah iyiliğini versin emi, bayılıyorum senin konuşmalarına. Geçmiş olsun canım madem cıss yiyorsun bari bogazından kalmasaydı afiyetle yeseydin
Kaldidaa,,ne yapalim,zaten bi sey tam yiyemedimki,kizimi uyutdum,iftar vakti uyandi onu uyutayim derken yidigimden bi sey anlamadim,gezintide cabasi...aman canimiz sag olsun,,,bali tuz duymasjn baklava yiyemedigim icin bu gun iftardan sonra yerim

Menü bildirimi:
Kahvaltı:
1 yk kadar lor
Domates salatalık bol yesillik
1 haşlanmıs yumurta
2 dilim kavun

Öglen yok

Ara
1 şekersiz türk kahvesi
Yanına 2 parça bitter(diyete başladığımdan beri ilk defa yedim. Nası özlemisimmmm)

Aksam:
Zeytinyağlı bamya yemeği
1 kase yoğurt.
Su:
Simdilik 2 litre
Sporu aksam bildiriciğim

Kaldidaa,,ne yapalim,zaten bi sey tam yiyemedimki,kizimi uyutdum,iftar vakti uyandi onu uyutayim derken yidigimden bi sey anlamadim,gezintide cabasi...aman canimiz sag olsun,,,bali tuz duymasjn baklava yiyemedigim icin bu gun iftardan sonra yerim
tamam o duymasın aramızda Evet ya çocukla yemek vakti ugrasmak çok zor gerçekten, Allah yardımcısı olsun küçük çocuklu annelerin

Menü;

Sabah: 2 Gün Kurusu
Domates
Beyaz Peynir
5 Zeytin
1 Dilim Tam Tahıllı Ekmek

Ara: 10 Badem

Öğle:
5 Köfte
Salata
1 Bardak Ayran

Ara: 1 Kase Kiraz+ 10 badem

Akşam:
3 Köfte
4 Kaşık Taze Fasulye
3 Kaşık Yoğurt
2 Adet fırında kızartılmış biber
1 Dilim Tam Tahıllı Ekmek

Doymuyorummmmmm Neyse gözümün önünden geçen cısslara yanaşmadım en azından...

2lt su
Spor yok bugün tatiiil

Ben de koşuyorum artık yürüyüş yapıyorum. Spor malzemelerimi hep evde bırakmışim saf gibi. Burda spor ayakkabı neyin alınca dün çok güzel yaptim sporumu. Bisikletten sonraki gibi terledim duşa girecek kadar. Bayrama kadar devam edebilirim ama . Bayramdan sonra tatilin modu değişecek bakalım. Yapamam o zaman spor

Aciktim. Tüm evi temizledik annemle bugün erken kalktım 2 ydi sanırım dünkü menümü yazamamistim davet olunca . Ama gene de kontrolluydum herseyden yedim ama miktar ı abartmadim. . Özet geçeyim
iftar
3 kasik tavuksote
bi kaşık pilav
3 - 4 patates dilimi
yarım kase sütlü mantar çorba
1 kıymalı Börek . Küçüktü ama
Salata

1 dilimden az revani
1 bardak gazoz
2 çikolatalı lokum

Sahur yapmadın mı Barones?

canımm gün kurusu nedir merak ettim birde birgünde 20 badem çok değilmi badem çok sağlıklı ama yağlı bir besin
ayrıca cıssların a yanaşmadığin için tebrik ederim

canımm gün kurusu nedir merak ettim birde birgünde 20 badem çok değilmi badem çok sağlıklı ama yağlı bir besin
ayrıca cıssların a yanaşmadığin için tebrik ederim

Evet 20 badem çok oldu ama gerçekten kıtlıktan çıkmış gibi midem kazınıyor en masum onu buldum yoğurt yesem daha iyi aslında
Gün kurusu da kuru kayısı ama direkt güneşte kurutulan siyah oluyor rengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…