hayırlı günler canımHayırlı günler arkadaşlar
Aleyküm selam canim kolay gelsin oğlun yesinde sen yerken dikkat etSlm fatmacım oncelkle kolay gelsin inş bugün eve erken gelirsem hasta ziyaretine gidiyorum rizeye donunce oğluma yapacam
Merhaba arkadaslar,her kese iyi pazarlar...dun gelemedim,annem iftar veriyordu,hepimiz ordaydik,balli tuzda yanimdaydi...menuji vereyim.
sahur:tavuk sorbasi,2siyah ekmek,salata.cay,hurma,1litre su
iftar:moyanezli salata 2kasik,tavuk levengisi (yani bizde tavugun icine cevizle sogani pisirip koyuyoruz),5kasik as..1beyaz ekmek,limonata.
ne ise iftarimizi acdik...cavanlar yani balli tuzlar,biz,kardesim falan gittik gezmeye,annelerimiz hem cocuklara bakti,hemdeki evi toparladilar...
gelelkm gezmeye basima gelemeyen kalmadi,ALLAHIN SOPASI yokki...
oturduq cay icmeye,ve bende turk baklavasi ile cayimi icmek istedim ama icemedim,,,gulmeli ehvalat konusuyorlardi ve benimde baklava bogazimda kaldi,baya oksurdum,,,oldum sandim,,,boyle isde...
cissli menumle balli tuz canima okuyordu her ne yesem,sjmdi siz ne derseniz boynum kildan ince
Sagani yikiyoruz,cekiyoruz,suyunu sikip,cevizide cekip karistiriyoruz,duz,istiot,sarikok,darcin,tursu falan vurup katistiriyoruz..tavugu yikayip maalzemeyi icini dolduruyoruz,sonra uzerini catalla desip sobada kizarana kadar pisiriyoruz..cok guzel olur,denemeni tavsiye ederim canim..Aydancım anne yemekleri başka oluyor dimi ama mayonezi çok severim kaç aydır eve bile sokmuyorumm çünkü ekmeğe sürüp yiyenlerdendim
Cevizi soğanla tavuğa dolduruyoruz demişsin çok kalorili olmazmıı
Tarifide merak ettim nası bişeykiii
Kaptanin misafiri ve pazar oldugu icin kocasida evde...ailesiyle vakit geciriyorYine kimsecikler yookkk
Kaptanımızda uğramamışş
Vallaha oluyordum...onun gozune bakamiyordumki ciss yapdigim icin,yapamadimda kaldi oyle...yiyemedim_incitanesi_ Aydancım geçmiş olsun canım...kız tam yutarken Aynurayla mı gözgöze geldin ...
Ben iyiyim...bi sey olmaz,istersen bence paylasa bilorsin canimSelam.kizlar
Ben oruç Tutamıyorum o yüzden gün içinde yemek yediğim için paylasamiyorum burda ayıp olur diye :)
Nasılsıniz napiyosunuzz
Kaldidaa,,ne yapalim,zaten bi sey tam yiyemedimki,kizimi uyutdum,iftar vakti uyandi onu uyutayim derken yidigimden bi sey anlamadim,gezintide cabasi...aman canimiz sag olsun,,,bali tuz duymasjn baklava yiyemedigim icin bu gun iftardan sonra yerimAydan Allah iyiliğini versin emi, bayılıyorum senin konuşmalarına. Geçmiş olsun canım madem cıss yiyorsun bari bogazından kalmasaydı afiyetle yeseydin
Kaldidaa,,ne yapalim,zaten bi sey tam yiyemedimki,kizimi uyutdum,iftar vakti uyandi onu uyutayim derken yidigimden bi sey anlamadim,gezintide cabasi...aman canimiz sag olsun,,,bali tuz duymasjn baklava yiyemedigim icin bu gun iftardan sonra yerim
Ben de koşuyorum artıkAmin ablacım
hımm bisiklet sürerken tempona bağlı sanırımvorones sürüyordu ama o epey tempolu, yediği cısları eritecek kadar Yürüyüş bana daha yakın geliyor nedense, 130dan fazla kas çalışıyorsu yanlış hatırlamıyorsam. Ve vucudu genel anlamda hareket ettiriyor
Sahur yapmadın mı Barones?Aciktim. Tüm evi temizledik annemle bugün erken kalktım 2 ydi sanırımdünkü menümü yazamamistim davet olunca . Ama gene de kontrolluydum herseyden yedim ama miktar ı abartmadim. . Özet geçeyim
iftar
3 kasik tavuksote
bi kaşık pilav
3 - 4 patates dilimi
yarım kase sütlü mantar çorba
1 kıymalı Börek . Küçüktü ama
Salata
1 dilimden az revani
1 bardak gazoz
2 çikolatalı lokum
Menü;
Sabah: 2 Gün Kurusu
Domates
Beyaz Peynir
5 Zeytin
1 Dilim Tam Tahıllı Ekmek
Ara: 10 Badem
Öğle:
5 Köfte
Salata
1 Bardak Ayran
Ara: 1 Kase Kiraz+ 10 badem
Akşam:
3 Köfte
4 Kaşık Taze Fasulye
3 Kaşık Yoğurt
2 Adet fırında kızartılmış biber
1 Dilim Tam Tahıllı Ekmek
DoymuyorummmmmmNeyse gözümün önünden geçen cısslara yanaşmadım en azından...
2lt su
Spor yok bugün tatiiil
Daha ben yazacaktım abla 20 badem çok diye. Sen erken davranmıssıncanımm gün kurusu nedir merak ettim birde birgünde 20 badem çok değilmi badem çok sağlıklı ama yağlı bir besin
ayrıca cıssların a yanaşmadığin için tebrik ederim
canımm gün kurusu nedir merak ettim birde birgünde 20 badem çok değilmi badem çok sağlıklı ama yağlı bir besin
ayrıca cıssların a yanaşmadığin için tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?