Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet 20 badem çok oldu ama gerçekten kıtlıktan çıkmış gibi midem kazınıyor en masum onu buldum yoğurt yesem daha iyi aslında
Gün kurusu da kuru kayısı ama direkt güneşte kurutulan siyah oluyor rengi
Kayısı acıktırıyor Aslımm. Glisemik indeksi yüksek. Ondan doymuyor olabilirsin. Ben de aynen anlattığın gibiydim. Bırakınca düzeldi. Ama sen şu an yemek durumundasın aman dikkat et. Tarçınlı yeşil çayla aşk yaşa bu dönem

Olur denerim valla bana cıs hakkı yok artılardasürünüyorum zaten

Tamam pazar anlıyorum hep sessiz olur buralar ama bu kadar da değil ya Alışkın değilim valla bi tuhaf oldum

Bende menumi vereyim...
sahur:salata ve yarim beyaz ekmek.cay.1litre su.
iftar:dun yiyemedigim icin 1tabak pilav,salata,tavuk..meyve suyu.
Simdi cay ve 1tane baklava yerim..
spor ve yuruyus yok

Selam kızlaaarr menümü vereyimm

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 sb portakal suyu
1/2 dl tb ekmeği

Öğle:
Biraz karpuz
Biber kızartması
4 sarma

Akşam:
1 kase mercimek çorba
1 tavuk kanat
3 köfte
Salata

iyi akşamlar canlar menümü veriyoru inşallah beğenirsiniz annemler bize gelitor bayram yuvalaması yapacağiz gecenin ilerleyen saatlerinde katılırım inşaallah
sahur
6 civarı fındık 2 hurma
1 dlm çav ekmeği
dom salatalık
peynir
iftar
kabak sebze
patlıcan közleme
birazcık menemen
3 dlm çav ekmeği
salata
ayran
yürüyüşümü yaptım suyumu içtim
arkadaşlar haklıymışssınız çok şükür terazim gülümsemeye başladı muhabbetle sevgiler

İyi akşamlar canlarım...dün iftara gittik,sonra cümbür camaet gezmeye gittik,gelirken arkadaşları bize getirdik,gece sahura kadar oturduk,,film falan izledik.bu gün de toplandık arkadaşkarın bahçeli evlerine gittik ve tel.u evde unuttummmm...neyseki şimdi geldik,yatsıyı kılıp uyuycam,yarın görüşürüz...umarım hepiniz iyisinizdir..

ben yulafı sütle hiç yiyemedim sütü tek başına bile zor içerim sadece soğuk olursa ancak ama yoğurtla seviyorum ve çok tok tutuyor açıkmıyor insan hemde bağırsakları çalıştırıyor arkadaşlar sadece aslıya değil herkese tavsiye ederim. içine istediğiniz meyveleri koyabilirsiniz tabi abartmadan

ayrıca ucuz bişey ve çok uzun zaman kullanabiliyorsunuz ne çok konuştum gene menümü yazayım barim
menü
sahur:1 yumurta salatalık domates 3 yeşil zeytin küçük parça pideyle tost el kadar ancak oğluma yapmıştım benimde canım istedi

iftar: tarhana çorbası salata ayran ve kabak karnıyarık 2 kabak kalmış onunla yemek olmazdı küçüktü bende karnıyarık yapacaktım onları kendime yaptım kızartmadan
2.5 lt su bugün keyfim yok spor yapasımda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…