fazla koyarsan yağmurum kilo aldırır 3 4 kaşık yoğurda 1 yemek kaşığı koyuyorum ben içinede kuru meyvelerden koyuyorum 1 2 tane güzel oluyor yada elma rendeleyip tarçın ekliyorum dene ara hatta ana öğün olarak yiyebilirsiniz.
Abla bende mide ağrısı yaptı ya. Nasıl yumuşatabilirim yulaf ezmesini ?fazla koyarsan yağmurum kilo aldırır 3 4 kaşık yoğurda 1 yemek kaşığı koyuyorum ben içinede kuru meyvelerden koyuyorum 1 2 tane güzel oluyor yada elma rendeleyip tarçın ekliyorum dene ara hatta ana öğün olarak yiyebilirsiniz.
oy kuzum benim sözde dinlerSpor bildirimimi de yapayım. Erken uyuyacam bu gece.
Yaso ablama söz vermistm erken uyuyup erken kalkıp 3 öğün yiyecem diye. Bu ara tembellik yapıyorum. Neyse bugünki sporuma gelirsek;
Gün boyu hic oturmadım. Hatta öğleden sonra çıktım 2 saat mağaza gezdim
Tabii ki yetmedi
45 dk hızlı tempoda yürüyüş
250 ip atlama
150 yarım mekik
50 squat
15 dk da basen ve kalça egzersizleri
ozaman yulaf kepeği koy onu pişiriyolar ama ben hiç yapmadım hülya bu konuda daha bilgili ona sormak lazım kontesim burdamısınnnnnAbla bende mide ağrısı yaptı ya. Nasıl yumuşatabilirim yulaf ezmesini ?
Neyse ki takımda psikolog da varKızlar ben depresyona girdim herhalde birkaç zamandır çok kötüyüm
Abla sütle pişirilince tadını sevmedim. Geceden beklettm yine tam yumuşak olmadı. Suyla olur mu acep. Bi onu denemedim.ozaman yulaf kepeği koy onu pişiriyolar ama ben hiç yapmadım hülya bu konuda daha bilgili ona sormak lazım kontesim burdamısınnnnnhayriş belki pişirince midene dokunmaz.
geçmiş olsun besivecim ama kendini salmak yok çok gençsiniz ve önünüzde kocaman bir hayat var çok daha kötü şeylerle karşılaşabilirsiniz unutmayın oyüzden kendini salmak yok ha başaramıyonmu tek başına bu durumu nasıl miden hasta olunca doktora gidiyorsan ruhumuzunda hasta olabileceğini düşünüp bir pskiyatra gidebilirsin destek alabilirsin canımın içi.Kızlar ben depresyona girdim herhalde birkaç zamandır çok kötüyüm
canım hoşgeldin fakat üzücü bir haberle karşılayım seni bizim takımız dolu illa listede olmak istersen başka takıma yazabilirsin yok gitmem dersen bizim 2 gurubuzmuz var bir asiller bir kaçaklar seçim senin.merhaba ben de katılmak istiyorum bu gruba yardımcı olur musunuz?
peki başka takıma gideyim ben :)canım hoşgeldin fakat üzücü bir haberle karşılayım seni bizim takımız dolu illa listede olmak istersen başka takıma yazabilirsin yok gitmem dersen bizim 2 gurubuzmuz var bir asiller bir kaçaklar seçim senin.
Gizemlişirincim maalesef bizim takım üst Sınırda o Yüzden yeni üye alımı yok...Zayıflama Takımlarına başvuru kısmına yazarsan oradan davet ederler :)merhaba ben de katılmak istiyorum bu gruba yardımcı olur musunuz?
hayrişim ozaman sen yeme anacığan yedirAbla sütle pişirilince tadını sevmedim. Geceden beklettm yine tam yumuşak olmadı. Suyla olur mu acep. Bi onu denemedim.
1 paketin yarısından çoğu duruyor. Bi şekilde tüketmem lazım onu
başarılar dilerim canım herşey gönlünce olsunpeki başka takıma gideyim ben :)
sütle pişirmiyorsun Hayrişim...eğer çiğden yiyemiyorsan 4 yk yulafı sıcağa yakın suyla ıslat akşamdan...sabah şişmiş olur....onu yoğurt yada sütle karıştır...Abla sütle pişirilince tadını sevmedim. Geceden beklettm yine tam yumuşak olmadı. Suyla olur mu acep. Bi onu denemedim.
1 paketin yarısından çoğu duruyor. Bi şekilde tüketmem lazım onu
O ne abla yeniliyor muhayrişim ozaman sen yeme anacığan yedirmadem midene dokunuyor önce sağlığın kuzum . mide hastalığı deneme yanılmayla iyileşiyor sana iyi gelen bana iyi gelmeyebiliyor mesala ben hiç kimyon yiyemem
Tamam teşekkür ederim ablaların en kontesisütle pişirmiyorsun Hayrişim...eğer çiğden yiyemiyorsan 4 yk yulafı sıcağa yakın suyla ıslat akşamdan...sabah şişmiş olur....onu yoğurt yada sütle karıştır...
Sorunun nedir kuzum paylaşabilirsin...ama depresyona girmek ve kendini mutsuz hissetmek ayrı Şeyler...depresyonda olduğuna nasıl karar verdin..?Kızlar ben depresyona girdim herhalde birkaç zamandır çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?