Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam ablam kivaminda koyalim yarin alip yiyim elma rendelerim.tarcinla hem tatli istegide gider onerin icin cok sagol ablacim

Abla bende mide ağrısı yaptı ya. Nasıl yumuşatabilirim yulaf ezmesini ?

oy kuzum benim sözde dinler evet herkese tavsiyem bu geç kahvaltı etmeyin 10 a kadar kahvaltı bitsin 10dan sonra yapılan kahvaltı kilo aldırıyor diyo uzmanlar . ama 10u geçti ozaman ara öğün gibi kahvaltı yapın diyolar......

ozaman yulaf kepeği koy onu pişiriyolar ama ben hiç yapmadım hülya bu konuda daha bilgili ona sormak lazım kontesim burdamısınnnnn hayriş belki pişirince midene dokunmaz.
Abla sütle pişirilince tadını sevmedim. Geceden beklettm yine tam yumuşak olmadı. Suyla olur mu acep. Bi onu denemedim.
1 paketin yarısından çoğu duruyor. Bi şekilde tüketmem lazım onu

Kızlar ben depresyona girdim herhalde birkaç zamandır çok kötüyüm
geçmiş olsun besivecim ama kendini salmak yok çok gençsiniz ve önünüzde kocaman bir hayat var çok daha kötü şeylerle karşılaşabilirsiniz unutmayın oyüzden kendini salmak yok ha başaramıyonmu tek başına bu durumu nasıl miden hasta olunca doktora gidiyorsan ruhumuzunda hasta olabileceğini düşünüp bir pskiyatra gidebilirsin destek alabilirsin canımın içi.

Abla sütle pişirilince tadını sevmedim. Geceden beklettm yine tam yumuşak olmadı. Suyla olur mu acep. Bi onu denemedim.
hayrişim ozaman sen yeme anacığan yedir madem midene dokunuyor önce sağlığın kuzum . mide hastalığı deneme yanılmayla iyileşiyor sana iyi gelen bana iyi gelmeyebiliyor mesala ben hiç kimyon yiyemem

sütle pişirmiyorsun Hayrişim...eğer çiğden yiyemiyorsan 4 yk yulafı sıcağa yakın suyla ıslat akşamdan...sabah şişmiş olur....onu yoğurt yada sütle karıştır...

hayrişim ozaman sen yeme anacığan yedir madem midene dokunuyor önce sağlığın kuzum . mide hastalığı deneme yanılmayla iyileşiyor sana iyi gelen bana iyi gelmeyebiliyor mesala ben hiç kimyon yiyemem
O ne abla yeniliyor mu naneden başka baharat yok bende hı bi de tarçın
Anam sevmez öyle şeyleri. Ben yerken bile söylenir. Onla değişik tarifler vardı. Evdekilere çaktırmadan yediririm ben

Kızlar ben depresyona girdim herhalde birkaç zamandır çok kötüyüm
Sorunun nedir kuzum paylaşabilirsin...ama depresyona girmek ve kendini mutsuz hissetmek ayrı Şeyler...depresyonda olduğuna nasıl karar verdin..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…