Allah şifa versino çayın yanında bişey yeme alışkanlığı bizde var illa bişey yiyeceğiz . benim kv de maşallah giderdik ona çayın yanına kavrulmuş fındık ceviz küme koyar kendisi bitane bile yemezdi bende bi tabağı önümden alma hepsini yerim tabi şimdi yemiyorum. kv ben evlendiğimden beride kadın öğün dışında yediğini hiç görmedim kiloda almaz maşallah ama şimdi gözümün önünde hasta olması bana çok koyuyor .
afiyet olsun arkadaşım bugün gittinizmi denize havada kötüydü. bende rizeye gittim 4te geldim eve yemek falan derken iftar saati oldu. iftardan sonrada kv deye gittimiyi geceler hanımlar
bu gün giremedim, geçmişe bakamadım, şimdi sahur yapıyorum :)
sahur
lor yumurta yulaf kepeğinden omlet
domates
salatalık
iftar
corba
güveç
az pilav
az kuru fasülye
salata
1 çatal künefe (tadına baktım)
Daydream- kankam kilom 63.8 kg akşam baktım :) 200 gr gitmiş
iyi geceler hanımlar
bu gün giremedim, geçmişe bakamadım, şimdi sahur yapıyorum :)
sahur
lor yumurta yulaf kepeğinden omlet
domates
salatalık
iftar
corba
güveç
az pilav
az kuru fasülye
salata
1 çatal künefe (tadına baktım)
Daydream- kankam kilom 63.8 kg akşam baktım :) 200 gr gitmiş
selin gene benim çene durmadı 11den beri habire yazıyorum yarın küfredecek millet banaKaç saattir bakamadım sayfalar uçmuştur derken, çok bir hareketlilik yokmuş
Sahur: göbek salata( 1 yumurta+lor+salatalık)+domates+3 lokma bide+1 tatlı kaşıgı tahin-pekmez
İftar: 1 kase şehriyeli tavuk çorbası+ karışık kızartma+1 kase yogurt+semizotu salatası
Vee yine bir cıss
Ramazanda ilk defa canım birşey istedi oda kızartma, ama yogurdum kızartmadan çoktu. Bugün kendimi tutamıyorum, vucudum kıtlık alarmı veriyor gibi
Su: 2 lt geçiyorum her akşam
Spor: bugün tatil verdim
afiyet olsun arkadaşım bugün gittinizmi denize havada kötüydü. bende rizeye gittim 4te geldim eve yemek falan derken iftar saati oldu. iftardan sonrada kv deye gittim
Biliyorum ablam zaten seneyede denicem olmazsa başka birşey yapıcam artık. .. hayat sınavdan ibaret tabikide değil ama benim pek sağlıklı çocukluğum olmadı öyle böyle büyüdüm birsekilde kendim doğruyu yanlısı öğrenmek zorunda kaldım o yüzden atilamadm hayatta ablam... ilk defa birseyi çok istedim halada istiyorum başardım demek istiyorum en çok sanırım.. ama hayırlı değilse eldende bişey gelmezbesivecim hayat sadece bir sınavdan ibaret değil bunu unutma canımın içi seneye daha fazla çalışıp girebilirsin ha gene olmayabilir bunada unutma ozaman başka bir yol çizebilirsin kendine üzülmek için kendine bahane arama herzaman bir çıkar yol vardır . bir doktorum şöyle demişti hiç unutmam herkes okuyacak diye bir kaide yok bu milletin çiftçiyede zaanatkarada ihtiyacı var bana göre çok doğru bir söz . tabi hepimiz çoçuklarımız okusun istiyoruz sizlerde okumak istiyosunuz ama olmuyorsa illa bir sebep vardır hayırlı değildir belki böyle düşün.
canım cıma gününe kadar bekleyeyim inşaallah güzel bir bildirim yaparım muhabbetleMerak ettim Fatma tartı ne diyor :)Antepia27
Menün güzel canım bende 72,6 gördüm 100 gram gitmiş... :)
canım cıma gününe kadar bekleyeyim inşaallah güzel bir bildirim yaparım muhabbetle
Canım sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisini bırakman lazım. Biliyorum çok zor. Hepimiz geçtik o sınavdan. İnsan içindeyken mantıklı düşünemiyor. Kendine meşgul olacak bişeyler bul. Boş vakit çok olunca düşündükçe düşünüyor insan. Spor yap resim yap yazı yaz. Ama boş durma. Yoğun bi tempodan çıkınca kendini boşlukta hissetmiş olabilirsin. Senin durumunda olan çok fazla öğrenci var. Yalnız degilsin.Ya bu sınav mevzusu herhalde canımı çok sıkıyor hayatta hiç bişey için bu kadar kendimi vermedim veremedim şimdi başarısız olunca kendime kızıp duruyorum... normalde etrafın ne dediğini umursamam ama bir süre sonra sinirim bozuluyor
selin gene benim çene durmadı 11den beri habire yazıyorum yarın küfredecek millet banaafiyet olsun bu arada ammetmisşin yani iyi yapmışsın
Tercih yaptım tuttu ama ben gitmezsem oluyor puan dusmesi zaten ben 30 tercihe de ascilik yazıcam tutarsa kesin giderimBizim Zamanımızda tercih yapıp kazanıp gitmeyince ertesi yılki puanı etkiliyordu hala öylemi bilmiyorum...eğer öyleyse hiç tercih yapma ve sıfırdan Herşeyi arkanda bırakıp tekrar hazırlan derim...
Çok iyi meslek Aşçılık,inşallah olur canım....Tercih yaptım tuttu ama ben gitmezsem oluyor puan dusmesi zaten ben 30 tercihe de ascilik yazıcam tutarsa kesin giderim
Boşluk oldu evet ama ben ne spor yapmak istiyorum ne başka bişey.. üniversiteye gireyim de daha kötü olayım sıkıntı yokCanım sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisini bırakman lazım. Biliyorum çok zor. Hepimiz geçtik o sınavdan. İnsan içindeyken mantıklı düşünemiyor. Kendine meşgul olacak bişeyler bul. Boş vakit çok olunca düşündükçe düşünüyor insan. Spor yap resim yap yazı yaz. Ama boş durma. Yoğun bi tempodan çıkınca kendini boşlukta hissetmiş olabilirsin. Senin durumunda olan çok fazla öğrenci var. Yalnız degilsin.
Hem dur bakalım daha yeni başladın şimdiden depresyona girersen üniversitede düşünemiyorum ben seni
Koyverme hemen. Önümüzde çoook daha büyük sınavlar badireler var.
beçook teşekkürler canim bende seni kutlarımçok sevindim ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?