Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah şifa versin

Kaç saattir bakamadım sayfalar uçmuştur derken, çok bir hareketlilik yokmuş

Sahur: göbek salata( 1 yumurta+lor+salatalık)+domates+3 lokma bide+1 tatlı kaşıgı tahin-pekmez

İftar: 1 kase şehriyeli tavuk çorbası+ karışık kızartma+1 kase yogurt+semizotu salatası

Vee yine bir cıss

Ramazanda ilk defa canım birşey istedi oda kızartma, ama yogurdum kızartmadan çoktu. Bugün kendimi tutamıyorum, vucudum kıtlık alarmı veriyor gibi

Su: 2 lt geçiyorum her akşam
Spor: bugün tatil verdim

afiyet olsun arkadaşım bugün gittinizmi denize havada kötüydü. bende rizeye gittim 4te geldim eve yemek falan derken iftar saati oldu. iftardan sonrada kv deye gittim

Menün güzel canım bende 72,6 gördüm 100 gram gitmiş... :)

selin gene benim çene durmadı 11den beri habire yazıyorum yarın küfredecek millet bana afiyet olsun bu arada ammetmisşin yani iyi yapmışsın

yasom7272 ablam haklısın ölüm hepimiz için, Allah hayırlı ölümler versin. Çok geçmiş olsun tekrar, inşallah daha uzun süre yaşatacak( hayırlı ise) bir çözüm bulunur.

besive tatlım üzme kendini, açıköğretim okumuyorsan ordan başla, hem çalışır hem okursun. Üniversiteyi kazanamamış olman dünyanın sonu değil, üniv. bitirmekte çok mucizeler yaratmıyor.

afiyet olsun arkadaşım bugün gittinizmi denize havada kötüydü. bende rizeye gittim 4te geldim eve yemek falan derken iftar saati oldu. iftardan sonrada kv deye gittim

bu gün gidemedik yağmur yağıyordu, işime geldi açıkçası, biraz çocukları gezdirdik dışarıda, iftarada komşuma davetliydik, eve geldim oğlumu uyuttum ve 2 saate yakın iti yaptım, kızım gündüz uyuduğundan, biraz önce uyuyabildi.

senin gününde yorucu geçmiş, umarım her şey yolundadır,

Biliyorum ablam zaten seneyede denicem olmazsa başka birşey yapıcam artık. .. hayat sınavdan ibaret tabikide değil ama benim pek sağlıklı çocukluğum olmadı öyle böyle büyüdüm birsekilde kendim doğruyu yanlısı öğrenmek zorunda kaldım o yüzden atilamadm hayatta ablam... ilk defa birseyi çok istedim halada istiyorum başardım demek istiyorum en çok sanırım.. ama hayırlı değilse eldende bişey gelmez

Canım sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisini bırakman lazım. Biliyorum çok zor. Hepimiz geçtik o sınavdan. İnsan içindeyken mantıklı düşünemiyor. Kendine meşgul olacak bişeyler bul. Boş vakit çok olunca düşündükçe düşünüyor insan. Spor yap resim yap yazı yaz. Ama boş durma. Yoğun bi tempodan çıkınca kendini boşlukta hissetmiş olabilirsin. Senin durumunda olan çok fazla öğrenci var. Yalnız degilsin.
Hem dur bakalım daha yeni başladın şimdiden depresyona girersen üniversitede düşünemiyorum ben seni
Koyverme hemen. Önümüzde çoook daha büyük sınavlar badireler var.

selin gene benim çene durmadı 11den beri habire yazıyorum yarın küfredecek millet bana afiyet olsun bu arada ammetmisşin yani iyi yapmışsın

Yok be ablam 7 sayfa bana fındık fıstık 50 sayfa okudugm zamanlar verken hem iyi yapıyorsun konuş, gelip sayfayı ilerlememiş görmektense yuhh be bu kadar ne konuştunuz desinler

Selamlar, bugün pazar olduğu için mi bilmiyorum çok yoğun geçti,yazamadım
Menüm ; sahur, tam buğday unuyla krep,
Zeytin, peynir, salata, 1 bardak süt, şekersiz çay, 1 tatlı kaşığı elma reçeli

İftar;
1 kase çorba, 2 köfte, 2 yumurtalı köfte(hayrişin annesinden özendim itiraf ediyorum :)) 2 dilim karpuz,2 hurma

Yarımdam biraz fazla mısır, 2 parça bitter
Suyumu yazmıyorum ya, çok içiyorum ramazan olunca çok susuyorum zaten. Hele bugün çarşıdaydım, akşam resmen ateş çıkıyordu kafamdan :)

Bizim Zamanımızda tercih yapıp kazanıp gitmeyince ertesi yılki puanı etkiliyordu hala öylemi bilmiyorum...eğer öyleyse hiç tercih yapma ve sıfırdan Herşeyi arkanda bırakıp tekrar hazırlan derim...
Tercih yaptım tuttu ama ben gitmezsem oluyor puan dusmesi zaten ben 30 tercihe de ascilik yazıcam tutarsa kesin giderim

Boşluk oldu evet ama ben ne spor yapmak istiyorum ne başka bişey.. üniversiteye gireyim de daha kötü olayım sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…