sen ona deki ramazandan sonra bunu yemen gerekiyomuş de zayıflaman için yaso ablam söyledi dersen belki yer hemde biterO ne abla yeniliyor munaneden başka baharat yok bende hı bi de tarçın
Anam sevmez öyle şeyleri. Ben yerken bile söylenir. Onla değişik tarifler vardı. Evdekilere çaktırmadan yediririm ben
teşekkür ederim sizindebaşarılar dilerim canım herşey gönlünce olsun
Hayır Yasom Önerilen 4 yk yulaf ezmesi 4 yk yoğurt..tabi bu bir öğün yanında başka birşey yenmeyecek...ben yıllardır böyle tüketiyorum..kontesim 4 yemek kaşığı çok değilmi ?
öğreneceğiz kontesimHayır Yasom Önerilen 4 yk yulaf ezmesi 4 yk yoğurt..tabi bu bir öğün yanında başka birşey yenmeyecek...ben yıllardır böyle tüketiyorum..
Olabilir tabi ben ana öğün olarak tüketiyorum bu şekilde :)öğreneceğiz kontesimsen yapıyorsan doğrudur. gerçi ben ara öğün olarak yediğimden daha az katıyorum oda fark ediyordur demi?
He bak o zaman yiyebilir abla. Çok didişiyoruz evde ya bu takıma geldiğinden beri.sen ona deki ramazandan sonra bunu yemen gerekiyomuş de zayıflaman için yaso ablam söyledi dersen belki yer hemde biter
o çayın yanında bişey yeme alışkanlığı bizde var illa bişey yiyeceğiz . benim kv de maşallah giderdik ona çayın yanına kavrulmuş fındık ceviz küme koyar kendisi bitane bile yemezdi bende bi tabağı önümden alma hepsini yerim tabi şimdi yemiyorum. kv ben evlendiğimden beride kadın öğün dışında yediğini hiç görmedim kiloda almaz maşallah ama şimdi gözümün önünde hasta olması bana çok koyuyor .He bak o zaman yiyebilir abla. Çok didişiyoruz evde ya bu takıma geldiğinden beri.
Çayın yanına bişeyler yemeyi alışkanlık haline getirmiş.
Her akşam aynı muhabbet. O yiyecem diyo ben yedirmiyorum. En son sırf susayım diye vazgeçiyor
Durumu nasıl Şuan söylediler mi Hastalığını?o çayın yanında bişey yeme alışkanlığı bizde var illa bişey yiyeceğiz . benim kv de maşallah giderdik ona çayın yanına kavrulmuş fındık ceviz küme koyar kendisi bitane bile yemezdi bende bi tabağı önümden alma hepsini yerim tabi şimdi yemiyorum. kv ben evlendiğimden beride kadın öğün dışında yediğini hiç görmedim kiloda almaz maşallah ama şimdi gözümün önünde hasta olması bana çok koyuyor .
Ya bu sınav mevzusu herhalde canımı çok sıkıyor hayatta hiç bişey için bu kadar kendimi vermedim veremedim şimdi başarısız olunca kendime kızıp duruyorum... normalde etrafın ne dediğini umursamam ama bir süre sonra sinirim bozuluyorNeyse ki takımda psikolog da varşaka bi yana konusmak istersen burdan ya da özelden dinlerim canım. Bişeyler kötü mü gitmeye başladı hayatında
Sağol ablam desteğin içingeçmiş olsun besivecim ama kendini salmak yok çok gençsiniz ve önünüzde kocaman bir hayat var çok daha kötü şeylerle karşılaşabilirsiniz unutmayın oyüzden kendini salmak yok ha başaramıyonmu tek başına bu durumu nasıl miden hasta olunca doktora gidiyorsan ruhumuzunda hasta olabileceğini düşünüp bir pskiyatra gidebilirsin destek alabilirsin canımın içi.
kontesim pataloji sonucu temiz geldi ama pet de gene kötü yani ca ama yeniden patoloji alınması gerektiğini söylemişler bana göre gereksiz bir uygulama ama çoçuklarına bişey demiyorum yarın trabzona gidip yeniden patoloji aldıracaklar . hayırlısı bakalım sonra kemotoropi verince çok daha kötü olacak onuda biliyorum ama kimseye bişey demiyorum çünkü ne söylesem yanlış anlarlar çünkü anneleri.Durumu nasıl Şuan söylediler mi Hastalığını?
Yani bilmiyorum canım mutsuz hissediyorum sadece bu sınav mevzusu basaramamak çok yipratti tahmin ettigimden fazla etrafimdaki insanlarda saçma saçma konuşuyor yok 22 yaşına gelmissin ben sandım ki 2. Üniversite için sınava giriyorsun falan dokunuyor işte bir süre sonra insana hicte sormuyorlar niye yapamadin diye tercihler var birkaç güne bitecek yapıcam ama daha kötü olmaktan korkuyorumSorunun nedir kuzum paylaşabilirsin...ama depresyona girmek ve kendini mutsuz hissetmek ayrı Şeyler...depresyonda olduğuna nasıl karar verdin..?
Bencede bişey söyleme ilerde biz aldıracaktık patoloji sen aldırmadın derler...çünkü bu durumlarda hep keşke şunu Yapsaydık diyor insan...kendimden biliyorum,annemi ameliyat etmek istemedi doktorlar masada kalır dediler...hep aklıma gelir acaba olsamıydı ameliyat diye...kontesim pataloji sonucu temiz geldi ama pet de gene kötü yani ca ama yeniden patoloji alınması gerektiğini söylemişler bana göre gereksiz bir uygulama ama çoçuklarına bişey demiyorum yarın trabzona gidip yeniden patoloji aldıracaklar . hayırlısı bakalım sonra kemotoropi verince çok daha kötü olacak onuda biliyorum ama kimseye bişey demiyorum çünkü ne söylesem yanlış anlarlar çünkü anneleri.
besivecim hayat sadece bir sınavdan ibaret değil bunu unutma canımın içi seneye daha fazla çalışıp girebilirsin ha gene olmayabilir bunada unutma ozaman başka bir yol çizebilirsin kendine üzülmek için kendine bahane arama herzaman bir çıkar yol vardır . bir doktorum şöyle demişti hiç unutmam herkes okuyacak diye bir kaide yok bu milletin çiftçiyede zaanatkarada ihtiyacı var bana göre çok doğru bir söz . tabi hepimiz çoçuklarımız okusun istiyoruz sizlerde okumak istiyosunuz ama olmuyorsa illa bir sebep vardır hayırlı değildir belki böyle düşün.Sağol ablam desteğin için
Bizim Zamanımızda tercih yapıp kazanıp gitmeyince ertesi yılki puanı etkiliyordu hala öylemi bilmiyorum...eğer öyleyse hiç tercih yapma ve sıfırdan Herşeyi arkanda bırakıp tekrar hazırlan derim...Yani bilmiyorum canım mutsuz hissediyorum sadece bu sınav mevzusu basaramamak çok yipratti tahmin ettigimden fazla etrafimdaki insanlarda saçma saçma konuşuyor yok 22 yaşına gelmissin ben sandım ki 2. Üniversite için sınava giriyorsun falan dokunuyor işte bir süre sonra insana hicte sormuyorlar niye yapamadin diye tercihler var birkaç güne bitecek yapıcam ama daha kötü olmaktan korkuyorum
aynen oyüzden hiç karışmıyorum ne istiyorlarsa yaptırsınlar ben nedesem batar ama şunuda biliyorum ve dua ediyorum ölüm hepimiz için rabbim ona ağrısız acısız ölüm nasip etsin.Bencede bişey söyleme ilerde biz aldıracaktık patoloji sen aldırmadın derler...çünkü bu durumlarda hep keşke şunu Yapsaydık diyor insan...kendimden biliyorum,annemi ameliyat etmek istemedi doktorlar masada kalır dediler...hep aklıma gelir acaba olsamıydı ameliyat diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?