Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

amin inşallah selncim rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah....
saraycam eşimin amcası ağaçtan düşmüştü söyledimmi bilmem kaburgalar kırık ve akçiğerinin biri sönmüş bugün gelirken düştüğü yere gidip baktık mucize eseri kurtulmuş 20 30 mt var rabbim korumuş.
sen elinden geleni yaptınmı besivecim önemli olan o bende çok hukuk okumak istemiştim ama olmadı . gittim anestezi tekn oldum ha seviyorum işimi çok şükür ama genede dedğin gibi insanın içinde ukte kalıyor. rabbim herşeyin hayırlısını versin hayatına bundan sonra güzellikler katacak bir yol versin rabbim inşallah.......

söylemiştin canım, tekrar çok çok geçmiş olsun, Allah korumuş...
iyi olmasına sevindim, umarım her şey yolundadır dedim ya, işte amcanı ve kv deni sormak istedim aslında

Çok iyi meslek Aşçılık,inşallah olur canım....
İnşallah birseyi üretmeyi çok seviyorum mesela liseden sonra kendim bişeyler yapıp sattım bir süre palyacoluk yaptığım donemdi çocuklar için oyuncak yaptım. . Organizasyon isinde çalıştım ve çokkk mutluydum... hayat tuketmekten ibaret ne varsa dibine kadar kemiriyoruz resmen kendimiz için hiç bişey yapmıyoruz aşçı olursam üretmek gibi bir fırsat elime geçecek sadece bunu istiyorum işte...

Boşluk oldu evet ama ben ne spor yapmak istiyorum ne başka bişey.. üniversiteye gireyim de daha kötü olayım sıkıntı yok
Deme öyle canımm. Herşeyin hayırlısını iste. Allah sağlık sıhhat verdikten sonra bi kapı açılıyor illa ki.

aşçı olman için illada okuman mı lazım canım?

Senin işin çok güzel ve kutsal ablacim bir sürü insanın hayatına deginiyorsun bence senin sansin en güzelini seçmiş :)

Boşluk oldu evet ama ben ne spor yapmak istiyorum ne başka bişey.. üniversiteye gireyim de daha kötü olayım sıkıntı yok
besivecim duanında hayırlısını yapmak lazım o nasıl bir söz daha kötü olayım birdaha duymayım rabbim hakkında neyse hayırlısı onu nasip etsin .

Aynen katılıyorum sana canım. Öyle insanlar var ki. Üniversiteyi kazanınca bisey oluyorlar sanki. Ot gibi 4 sene okuyorlar bitti. Ama ne lise mezunu arkadaşlarım var gerçekten kendini her anlamda geliştirmiş, birçok konuda bilgi donanım sahibi ve gerçekten huzurlu insanlar.
Sen yoluna bak. İnsanlar hep konuşurlar. Susturamazsın. Oturup da kendini üzmene hiç değmez.

aşçı olman için illada okuman mı lazım canım?
Aslında kursları var benim isteğim 4 senelige geçip kendimi geliştirmek ve okullar arası yarışmalar oluyor onlara katilmak o şekilde yukselip bir kadın olarak Türk mutfağını temsil etmek bu biraz aşırı bir hayal oldu ama olsun

Sağol tatlım

besivecim benim bir kuzenimin kızı var endüstiri müh olmak için 3sene dershaneye gitti istanbulda olmadı istanbul dışı istemiyordu sonra özel okul okudu bitirdi mühendis oldu. fakat bayan olunca iş bulmakta zor istediği iş olmayonca gene istanbulda ozamanın parası 16 milyar verip yani16binlara verip ahçılık kurslaına gitti ve uluşlar arası ahçılık diploması aldı .hala boştaaaaa herşeyin hayırlısını versin lütfen güzel ve hayırlı dular yapın gençler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…