Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar sizi de üzdüm kusura bakmayın desteginiz hemen moralimi düzeltti gerçekten konuşmaya çok ihtiyacım varmış opuyorum her birinizi herkese iyi uykular
sen iyi ol yeter besivecim güzel şeyler düşün güzel dualar et rabbim bir kapı açar unutma hiç bir zaman kocaman öpüyorum hayırlı geceler

bende gidip sahurumu yapıp uuyayım inşaalah yarın kadir gecesi dolayısıyla toplantıya gideceğim iftarıda orda yapacağim belki yarın yaa geç saatte veyada hiçmenü bildiremeye bilirim herkesin şimdiden kadir gecesi mübarek olsun hayırlı dualarımız kabul olsun inşaallah

Merhaba kızlar kardeşim geldiği için bugün gelemedim kuzucjm gelmiş bu de bana iftar hazırlamış . Sağolsun.
Menum
Sahur: 4 5 dilim elma dilimi patates 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin küçük çok küçük bir dilim kek
10 gibi bir kase kiraz yedim
İftar: 3 yemek kaşığı bol bol yoğurtlu anne yapımı mantı 4 yemek kaşığı bahçeden yeni toplanmış .En doğal taze yeşil fasulye1kasik humus
sjmdj : 1 kase anne bahçesinden vişne

Kızlar ya kardeşimi kendime sekreter yapıp ona yazdirdim mesajı ne kötü yazmış böyle ya kusura bakmayın :)

Herkese iyi geceler tabiki bana da. Şükür bitti gece çalışmak şimdi normale dönme çabası kaldı

Gece kuşu gibim damliyorum buraya. Malum internet sıkıntı .. bayram hazırlıkları ve mezunluk .. Su gözlüklü smileden pek giremiyorum ama gönlüm aklım burda

Menü yazım de kendimi çok kaybetmim.
Sahur
Yumurta kizartma
peynir domates salatalık pide el içi kadar
iftar
tavuk Fırında butu ve beyazindan
5 Kaşıktan fazlaydı sanırım meyhane pilavı (BULGUR AMA YAGLİYDİ BE YAAA)
1 kase ayranasi çorbası
salata

3 hurma
iki isirmalik cezerye
1 dilim bitter

günaydın hanımlar...
cancazlarım...
kadir geceniz hayırla dolsun... bu gecenin bütün nimetlerinden sonuna kadar yararlanırız inşallah...
yasom7272 canım benim çok çok geçmiş olsun.... geldim mi kötü haberler üst üste geliyor...geldim mi iyi haberler üst üste geliyor.. inşallah kötü haberlerin bu kadardır ve bundan sonra hayatında hep iyi haberler alırsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…