sen iyi ol yeter besivecim güzel şeyler düşün güzel dualar et rabbim bir kapı açar unutma hiç bir zaman kocaman öpüyorum hayırlı gecelerKızlar sizi de üzdüm kusura bakmayın desteginiz hemen moralimi düzeltti gerçekten konuşmaya çok ihtiyacım varmış opuyorum her birinizi herkese iyi uykular
hoşbuldum ablaamhoşgeldin kuzummm
Konuşmaya ihtiyacın olduğu zaman her zAman bana yaza bilirsin kuzumKızlar sizi de üzdüm kusura bakmayın desteginiz hemen moralimi düzeltti gerçekten konuşmaya çok ihtiyacım varmış opuyorum her birinizi herkese iyi uykular
Kızlar ya kardeşimi kendime sekreter yapıp ona yazdirdim mesajı ne kötü yazmış böyle ya kusura bakmayın :)Merhaba kızlar kardeşim geldiği için bugün gelemedim kuzucjm gelmiş bu de bana iftar hazırlamış . Sağolsun.
Menum
Sahur: 4 5 dilim elma dilimi patates 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin küçük çok küçük bir dilim kek
10 gibi bir kase kiraz yedim
İftar: 3 yemek kaşığı bol bol yoğurtlu anne yapımı mantı 4 yemek kaşığı bahçeden yeni toplanmış .En doğal taze yeşil fasulye1kasik humus
sjmdj : 1 kase anne bahçesinden vişne
Ben ve sahursuz iftar .. ne zaman bü kadar çok yesem hep sahur yapmiim diyorum amaaaa nerdeSahur yapmadın mı Barones?
çok iyi, tebriklerbende 63 leri görmenin mutluluğunu yaşıyorum :)
Beni geçtin ya ben yerimde sayıyorum
günaydın hanımlar
bozma moralini, cumaya gayet güzel bir rakam göreceğini düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?