Ne olmuş ki yaso ablanın hayatında?günaydın hanımlar...
cancazlarım...
kadir geceniz hayırla dolsun... bu gecenin bütün nimetlerinden sonuna kadar yararlanırız inşallah...
@yasom7272 canım benim çok çok geçmiş olsun.... geldim mi kötü haberler üst üste geliyor...geldim mi iyi haberler üst üste geliyor.. inşallah kötü haberlerin bu kadardır ve bundan sonra hayatında hep iyi haberler alırsın inşallah...
Evet bu gece ablaGünaydın kızlarrrrr...kadir gecesi bu gece mi?
Ayyy hadi inşallah...inşallah hepimiz yararlana biliriz bu gecenin güzelliyinden...Evet bu gece abla
Neyi tatlı aslım?cuma takımda herkes kilosunu bildirecek...Cuma stresi çekmeyeceğimiz bir hafta çok tattlıı
Neyi tatlı aslım?cuma takımda herkes kilosunu bildirecek...
Kadir gecesi ramazanin son 10 gunu icindeki ,tek gecelerde sakli aynuram . Bu gece diye umut ediyoruzGünaydın kızlarrrrr...kadir gecesi bu gece mi?
O zaman biz azerilerin yaptığı doğrumu?bizimkiler o 10günün her tek gecesi kadir gecesi yaparlar...Kadir gecesi ramazanin son 10 gunu icindeki ,tek gecelerde sakli aynuram . Bu gece diye umut ediyoruz.
Daha garantiO zaman biz azerilerin yaptığı doğrumu?bizimkiler o 10günün her tek gecesi kadir gecesi yaparlar...
Evde olmayanlar perşenbe günü bildirirler kilolarını...Evde olmazsak napıcaz
Son günlerdeki artışlar beni korkutuyor ondan öyle dedim, 2 hafta sonra liste olucak daha güzel bir sonuç elde edebilirim böyleceee
Amin inşallah ebrulim..."Leyletülkadri hayrüm min elfi şehr" - "Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır"
Kadir gecemiz mübarek olsun, DUA’larımızın kabulü için AMIN…
"Leyletülkadri hayrüm min elfi şehr" - "Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır"
Kadir gecemiz mübarek olsun, DUA’larımızın kabulü için AMIN…
Hayirli sabahlar ...
Bin aydan daha hayirli olan kadirgecemiz mübarek olsun hatunlar .
Rabbim bu gece bagislananlarda eylesin bizleri . Amin .
Amin ecmain canimne guzel simgeler kullanmissin canimALLAH razi olsun hayrli kandiller
İyilik güzellik...sen nasılsın?kilon ne durumda kız?Selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?