Sen nasılsın yağmurum?heyecan var mı heyecan?AMIN yuregine saglik ablacim hayirli kandiller
Amin ecmain canimtesekkür ederim, KK'ailesi her seyin en güzeline layik
Sen nasılsın yağmurum?heyecan var mı heyecan?
AminMutlu günler herkeseKandiliniz mübarek olsun..
hülüşüm iyi dileklerin için tek ederim allah razı olsun rabbim hepimize çekemeyeceğimiz yük vermesin inş....günaydın hanımlar...
cancazlarım...
kadir geceniz hayırla dolsun... bu gecenin bütün nimetlerinden sonuna kadar yararlanırız inşallah...
yasom7272 canım benim çok çok geçmiş olsun.... geldim mi kötü haberler üst üste geliyor...geldim mi iyi haberler üst üste geliyor.. inşallah kötü haberlerin bu kadardır ve bundan sonra hayatında hep iyi haberler alırsın inşallah...
İyilik güzellik...sen nasılsın?kilon ne durumda kız?
O memnuniyet bana ait gülümKesinlikle kuzum yüreğine saglik tanıştığıma cok memnun oldum burada
Ablam hülüş bi şeyler yazmış,başka bi şey mi oldu benim bilmediyim?hülüşüm iyi dileklerin için tek ederim allah razı olsun rabbim hepimize çekemeyeceğimiz yük vermesin inş....
Takimi benim kadar bile okumuyon ilgisiz kaptan . Sen tatil moduna iyce girdin heAblam hülüş bi şeyler yazmış,başka bi şey mi oldu benim bilmediyim?
Evet öyleyim vallaha...Takimi benim kadar bile okumuyon ilgisiz kaptan . Sen tatil moduna iyce girdin he...
Yürüyüş yapıcam canım. 63 kiloya düşünce jilliana başlamayı düşünüyorum@psikohayris kuzum sen Jillian yapmıcaktın dimi ? Leslie yapıcaktın diye hatırlıyorum ya da yürüyüş yapıcaktın hangisiydi
Bence de en iyisi...yürüyüş kilo vermek için super..Yürüyüş yapıcam canım. 63 kiloya düşünce jilliana başlamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?