Ben buralardayımNiye kimse yok yaaaa....
Bugüne kadar yeterli geldi. Yanına ek olarak ip atlamayı ekledim. O da çok etkili oluyor.Bence de en iyisi...yürüyüş kilo vermek için super..
İp atlamak çok etkili ve eğlenceli bencede :)) Ben de bugünden itibaren düzenli atlamayı düşünüyorumBugüne kadar yeterli geldi. Yanına ek olarak ip atlamayı ekledim. O da çok etkili oluyor.
Tecrübeli leslie ve jıllıancılara bir sorum olacakVideolardaki dambılların ağırlıkları ne kadar biliyo musunuz? Ve dambılımız yoksa alternatif ne kullanabiliriz ?
O zaman ilk 0.5 litrelikle başlayıp sonra 1.5 litreliğe çıkabilirizsu şişesiiiAma hafif oluyor tabi onların kullandıklarına göre 2 kg olması lazım onların
kaç taneyle başlayacaksın canım?İp atlamak çok etkili ve eğlenceli bencede :)) Ben de bugünden itibaren düzenli atlamayı düşünüyorum
Ben 0.5litrelikle zorlanarak yapıyordum...kollarım çok güçsüz...O zaman ilk 0.5 litrelikle başlayıp sonra 1.5 litreliğe çıkabiliriz
Ben önceden de atladığım için alışmış biraz vücüdum o yüzden bugün üçlü set halinde 450 tane yapmayı düşünüyorum ama bakalımkaç taneyle başlayacaksın canım?
Anladım abla. Ben de deniycem ilk 0.5 le başlayayım daBen 0.5litrelikle zorlanarak yapıyordum...kollarım çok güçsüz...
hoşgeldin canımHoşbulduum kuzum) Ben de çok özlediim sizii
1 kiloluk kullanılıyormuş genelde ya da 2,yani çok ağır değil ama kas yapmak değil incelmek istediğimiz için çok ağırına gerek yokmuş canımTecrübeli leslie ve jıllıancılara bir sorum olacakVideolardaki dambılların ağırlıkları ne kadar biliyo musunuz? Ve dambılımız yoksa alternatif ne kullanabiliriz ?
Bende var onlardan 1 kgsu şişesiiiAma hafif oluyor tabi onların kullandıklarına göre 2 kg olması lazım onların
Hoşbuldum ablacım :))hoşgeldin canım
Anladım abla. İlk olarak su şişesiyle başlamak en iyisi heralde1 kiloluk kullanılıyormuş genelde ya da 2,yani çok ağır değil ama kas yapmak değil incelmek istediğimiz için çok ağırına gerek yokmuş canım
Amin...hec ne deme,get tatilini yap..biz qaliba gelemeiyecez,damlani birakirsin bize bakariz..narahat olma balli duzumBenim kafam çok yorgun yaaa...kv ye yine bi şeyler olmuş,kesin pek yakında bi sorun olur.niye mi?çünki oğlu karısıyla gezmeye gidiyo...evet aynen öyle diyor...kocam damla 3günlük bak,anaannesi de inciye baksln dedi(aydanlarla tatil planlıyoru guya)...ne dese iyidir .ben bakmam,anneni bırakıp karınla gezmeye gidiyorsun ben çocuğa mı bakıcam...çok kızgınlm ona çok...patlamaya yer arıyoruz bir birimize...Allah felaketlerden korusun
Ben bu gun insallah yapicammm...Bence de en iyisi...yürüyüş kilo vermek için super..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?