hayırlı günler canım seninde kandilin mübarek olsun neden daha sık gelmiyorsun kendini tanıtmanı rica etmiştim tanıtımını göremedim bende mesela en cok akşam oğlanı uyutunca katılabiliyorum genelde okuyorum seninde müsait olduğun bir zaman varsa sende ozaman katılmaya çalışHayırlı günler arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun
Ya Fatmanur abla, ne kibar hatunsun yaahayırlı günler canım seninde kandilin mübarek olsun neden daha sık gelmiyorsun kendini tanıtmanı rica etmiştim tanıtımını göremedim bende mesela en cok akşam oğlanı uyutunca katılabiliyorum genelde okuyorum seninde müsait olduğun bir zaman varsa sende ozaman katılmaya çalış
Anladım abla. İlk olarak su şişesiyle başlamak en iyisi heralde
Öyle yapıcam bendesu şişesi iyidir :)
Kızlar selam özel mesaj atmayı beceremedim kaptana iletirseniz sevinirim internet paketim çok az kaldı ayın 23 yenileniyor ancak kilo vermek için gelirim öptüm hepinizi herkese selam
çoook teşekkürler canım o senin güzel anlayışınYa Fatmanur abla, ne kibar hatunsun yaa
Gördüm Aslıcım, iftardan hemen önce ölçülerimi ve kilomu bildireceğim. :)
Gördüm Aslıcım, iftardan hemen önce ölçülerimi ve kilomu bildireceğim. :)
TAMAM CANIM ..en kısa zamanda bildiririm sana...mezuram kaybolmuş..bir defa kullandım buraya ilk başladığımda...ondan sonra bulamadım... yenisini almam lazım...
TAMAM CANIM ..en kısa zamanda bildiririm sana...mezuram kaybolmuş..bir defa kullandım buraya ilk başladığımda...ondan sonra bulamadım... yenisini almam lazım...
ben tertipliyimdir... elimle koymuş gibi bulurum ama başkası aldı götürdü sanırım...ya görümcemin kızı aldı kendi oyuncak sepetine koydu...sorduğum zaman görmedik dediler...1 tl bir şey ama gidip almak mesele...TamamdırBelki evin bir köşesindedir ben neyimi kaybetsem ordan burdan çıkar Çok mu dağınığım ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?