Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı günler arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun
hayırlı günler canım seninde kandilin mübarek olsun neden daha sık gelmiyorsun kendini tanıtmanı rica etmiştim tanıtımını göremedim bende mesela en cok akşam oğlanı uyutunca katılabiliyorum genelde okuyorum seninde müsait olduğun bir zaman varsa sende ozaman katılmaya çalış

Ya Fatmanur abla, ne kibar hatunsun yaa

Kızlar selam özel mesaj atmayı beceremedim kaptana iletirseniz sevinirim internet paketim çok az kaldı ayın 23 yenileniyor ancak kilo vermek için gelirim öptüm hepinizi herkese selam

TAMAM CANIM ..en kısa zamanda bildiririm sana...mezuram kaybolmuş..bir defa kullandım buraya ilk başladığımda...ondan sonra bulamadım... yenisini almam lazım...

TAMAM CANIM ..en kısa zamanda bildiririm sana...mezuram kaybolmuş..bir defa kullandım buraya ilk başladığımda...ondan sonra bulamadım... yenisini almam lazım...

Tamamdır Belki evin bir köşesindedir ben neyimi kaybetsem ordan burdan çıkar Çok mu dağınığım ne

Tamamdır Belki evin bir köşesindedir ben neyimi kaybetsem ordan burdan çıkar Çok mu dağınığım ne
ben tertipliyimdir... elimle koymuş gibi bulurum ama başkası aldı götürdü sanırım...ya görümcemin kızı aldı kendi oyuncak sepetine koydu...sorduğum zaman görmedik dediler...1 tl bir şey ama gidip almak mesele...

Menü bildirimiiiiiii
Kahvaltı(8:30)
Meyveli yoğurt(2 yk yulaf ezmesi, 5,6 kiraz, 1 dilim kavun,2 ceviz ve 4 yk yoğurtla yapıldı)

Öğlen(14:00)
Dünden kalan bamya kavurması
3 kaşık yoğurt

Akşam17:00
Haşlanmış tavuk
Salata
1 kepçe mercimek çorbası

Su: 4 litre oldu. İnanılmaz terliyorum.

Sporu akşam yazarımm

Menüm,

Sabah: 2Gün Kurusu
Domates
Beyaz Peynir
5 Zeytin
1 Dilim Tam Tahıllı Ekmek

Öğle:
3 Köfte Kadar Tavuk Ğöğsü
5 Tane Fırında Kızartılmış Biber

Ara:1 Kase Kiraz
1 Kase Yoğurt

Akşam:
5 Köfte
4 Kaşık Taze Fasulye
1 Kase Yoğurt
Biraz Salata

Su 2lt geçtim ama bu gidişle 3 olur
Spor yapınca yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…