Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar
Kandiliniz mübarek olsun
Ne zamandır gelemiyorum özledim sizi nasılsınız keyifler nasııl
Tıbbi sekreterlik kursuna başladım inşallah iş bulurum artık bi yandan kurs bi yandan hazırlıklar derken hiç vakit bulamıyorum kendime bile...
Pazar günü çeyiz gitcek sonraki hafta da düğün var.. Geçse de bi rahat nefes alsam yoruldum...
Sonrasında ameliyat olcam kitle yine tekrarladı inşallah bu sefer kurtulurum..
Bu arada sevindirici haber de vereyim çok iyi kilo vermeye başladım (maşallah bana ) kıyafet konusunda ciddi sıkıntı yaşıyorum hepsi büyük gelmeye başladı.. Düğün için aldığım elbiseyi bile daralttırcam :)
Ve böyle kilo verdikçe kendimi daha iyi hissediyorum daha pozitifim :)

İnan bana bu pozitivliyin mesajından duyuluyor..hep böyle ol...

Sizlere bir sorum var özellikle sağlıkçılara Ben 18 gündür falan squat yapıyorum ama 3 -4 gündür sol baldırım uyuşuyo. Dokununca çok yumuşak geliyo ve karıncalanıyor. Böyle birşey yaşayan ya da bilgisi olan var mı ?

Ve Leslie bacıyla 45dkdır ter döküyoruz Yani o rahat rahat takılıyor teri ben döküyorum ama neyse

Bende inşallah iftardan sonra yapıcıımm spor Aslı sen nerde yaşıyosun

İstanbul'un lanet nemli sıcaklarında

Dikkat et kuzum uyuşma falan tehlikeli şeyler, sürekli mi oluyor ?

Yok canım ilk defa oldu 3-4 gündür var. O da sadece squatta çökme varya onu yaparken oluyo. Ben de ara verdim o yüzden. Ama sebebini anlamadım

Selam kızlar :)

Sahur:yumurta,3 Çatal Menemen,4 zeytin,avuçiçi pide

Iftar :1lahmacun,1 bardak ayran (salata Yaptım ama yiyemedim)

Bugün en güzel iftarımı Yaptım,kuzum Oruç tuttu maşallah çok güzel dayandı...beraber yaptık iftarımızı...eşimde oruçtu bugün ama şehirdışında iftara gitti...

Kilom Artı çıktı bugün kaçamak yapmadığım halde.. @_SARAYCA_ m..

Başım çatlıyo yaa. Evdekilere sinirlendim iftar yapmadım daha...takım da pek sakin...hepimiz dışarılarda,ya da benim gibi herşeye küskün...
aynuram neden hep sinirleniyorsun sakin relax bugün kandil güzel dualar et lütfen. sen sinirlendikçe karşı taraf daha çok seviniyor sen sakin ve duyarsız ol onlar sinirlensin tatil içinde damlayı götüremeyeceğin bir tatil planlama onuda götür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…