Bencede Damlayı bırakacağın kimse yokmuş gibi düşün onuda götüraynuram neden hep sinirleniyorsun sakin relax bugün kandil güzel dualar et lütfen. sen sinirlendikçe karşı taraf daha çok seviniyor sen sakin ve duyarsız ol onlar sinirlensin tatil içinde damlayı götüremeyeceğin bir tatil planlama onuda götür.
demi kontesim ... yıllarca hep öyle yaptım aklım çoçuğumda kalacağına yanımda olsun.Bencede Damlayı bırakacağın kimse yokmuş gibi düşün onuda götür_AYNURA_ m...
Bende bırakmadım hiç Yasom..hem çocuğunda tatile ihtiyacı var...Anılar biriktirir...demi kontesim ... yıllarca hep öyle yaptım aklım çoçuğumda kalacağına yanımda olsun.
Ay çok sevindim ablam, Allah ahirette de beraber etsin evlatlarımızla bizi. Çocukların yaşlarına uygun sürelerde oruç tutmaları çok faydalıymış. Benim kızım 4.5 yaşında 3 saat kadar tutuyor bazen :) sahura kalmadığı için tabi uzun süremiyor. Zaten önemli olan ramazanı, orucu bilmesi. Salona ipin üzerine renk renk balonlar astık, içlerinde çikolata, sürpriz kutular falan var. orucunu açınca bi tane patlatıyordu. Balonlar bitti, oruç da bitti :)Selam kızlar :)
Sahur:yumurta,3 Çatal Menemen,4 zeytin,avuçiçi pide
Iftar :1lahmacun,1 bardak ayran (salata Yaptım ama yiyemedim)
Bugün en güzel iftarımı Yaptım,kuzum Oruç tuttu maşallah çok güzel dayandı...beraber yaptık iftarımızı...eşimde oruçtu bugün ama şehirdışında iftara gitti...
Kilom Artı çıktı bugün kaçamak yapmadığım halde..Sarayca m..
Ne güzel fikirmiş...evet orucu bilsin istiyorum bende...dayanamaz diye düşünmüştüm Üzümcüm iştahlıdır benim kuzum ama Allah yardım etti Akşama kadar dayandı yarında tutacağım diyor :)Ay çok sevindim ablam, Allah ahirette de beraber etsin evlatlarımızla bizi. Çocukların yaşlarına uygun sürelerde oruç tutmaları çok faydalıymış. Benim kızım 4.5 yaşında 3 saat kadar tutuyor bazen :) sahura kalmadığı için tabi uzun süremiyor. Zaten önemli olan ramazanı, orucu bilmesi. Salona ipin üzerine renk renk balonlar astık, içlerinde çikolata, sürpriz kutular falan var. orucunu açınca bi tane patlatıyordu. Balonlar bitti, oruç da bitti :)
kontesim istahlıda olsak dirençli ve inatçıyızdır unutmaNe güzel fikirmiş...evet orucu bilsin istiyorum bende...dayanamaz diye düşünmüştüm Üzümcüm iştahlıdır benim kuzum ama Allah yardım etti Akşama kadar dayandı yarında tutacağım diyor :)
üzümcüm harika fikirmiş valla bayıldım .Ay çok sevindim ablam, Allah ahirette de beraber etsin evlatlarımızla bizi. Çocukların yaşlarına uygun sürelerde oruç tutmaları çok faydalıymış. Benim kızım 4.5 yaşında 3 saat kadar tutuyor bazen :) sahura kalmadığı için tabi uzun süremiyor. Zaten önemli olan ramazanı, orucu bilmesi. Salona ipin üzerine renk renk balonlar astık, içlerinde çikolata, sürpriz kutular falan var. orucunu açınca bi tane patlatıyordu. Balonlar bitti, oruç da bitti :)
Evet arkadaş o yönünüze hayranım...çok dirayetlisiniz...Dediğin gibi inadınız delirtiyoooooorrrr :)kontesim istahlıda olsak dirençli ve inatçıyızdır unutmakuzumu öpüyorum ve kutluyorum.
afiyet olsun canım, oruçlarınız kabul olsun, Allah hepimize evlatlarımızla, ailemizle oruç açmayı nasip etsin,Selam kızlar :)
Bugün en güzel iftarımı Yaptım,kuzum Oruç tuttu maşallah çok güzel dayandı...beraber yaptık iftarımızı...eşimde oruçtu bugün ama şehirdışında iftara gitti...
Çayı ne ara demledinde içtin aydanımMerhaba arkadaslar...bende menumi vereyim...
sabah sahura ayildimki 10dakika kalib,cabuk...
sahur:cay,1kek,1baklava
iftar:etli yemek,patlican yemeyi ve yogurt,salata,2siyah ekmek,..
2misir,meyvede yiyicem...cayi dusunuruz
simdilik bu kadar....
Sahura kalkarsa tutar Allahın izniyle,maşallah onaNe güzel fikirmiş...evet orucu bilsin istiyorum bende...dayanamaz diye düşünmüştüm Üzümcüm iştahlıdır benim kuzum ama Allah yardım etti Akşama kadar dayandı yarında tutacağım diyor :)
sağol ablamüzümcüm harika fikirmiş valla bayıldım .
Amin Saraycam. Ben de bugün çok cıs yaptım. Haddi hesabı yokafiyet olsun canım, oruçlarınız kabul olsun, Allah hepimize evlatlarımızla, ailemizle oruç açmayı nasip etsin,
bende dün fazla yemediğim halde artı çıktım
bu gün cıs yaptım iş yerinde iftar vardı, ama fazla yapmadım yinede :)
sahur
peynir
domates
salatalık
iftar
et sote
patates kızartması
çorba
salata
2 dilim cıs
Aynen bende onu düşündüm okurkenÇayı ne ara demledinde içtin aydanım
Amin Saraycam. Ben de bugün çok cıs yaptım. Haddi hesabı yoksadece salata günü yapmayı düşünüyorum yarın
Aynen bende onu düşündüm okurken
menü süperSelam kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?