Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bencede Damlayı bırakacağın kimse yokmuş gibi düşün onuda götür _AYNURA_ m...

"Doğrusu biz Kur'an'ı Kadir gecesinde indirmişizdir. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Cebrail o gecede Rablerinin izniyle her türlü iş için inerler de inerler. O gece tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir." (Kadir Sûresi 1-5. Ayetler)

Ay çok sevindim ablam, Allah ahirette de beraber etsin evlatlarımızla bizi. Çocukların yaşlarına uygun sürelerde oruç tutmaları çok faydalıymış. Benim kızım 4.5 yaşında 3 saat kadar tutuyor bazen :) sahura kalmadığı için tabi uzun süremiyor. Zaten önemli olan ramazanı, orucu bilmesi. Salona ipin üzerine renk renk balonlar astık, içlerinde çikolata, sürpriz kutular falan var. orucunu açınca bi tane patlatıyordu. Balonlar bitti, oruç da bitti :)

Ne güzel fikirmiş...evet orucu bilsin istiyorum bende...dayanamaz diye düşünmüştüm Üzümcüm iştahlıdır benim kuzum ama Allah yardım etti Akşama kadar dayandı yarında tutacağım diyor :)

Ne güzel fikirmiş...evet orucu bilsin istiyorum bende...dayanamaz diye düşünmüştüm Üzümcüm iştahlıdır benim kuzum ama Allah yardım etti Akşama kadar dayandı yarında tutacağım diyor :)
kontesim istahlıda olsak dirençli ve inatçıyızdır unutma kuzumu öpüyorum ve kutluyorum.

üzümcüm harika fikirmiş valla bayıldım .

afiyet olsun canım, oruçlarınız kabul olsun, Allah hepimize evlatlarımızla, ailemizle oruç açmayı nasip etsin,

bende dün fazla yemediğim halde artı çıktım
bu gün cıs yaptım iş yerinde iftar vardı, ama fazla yapmadım yinede :)

sahur
peynir
domates
salatalık

iftar
et sote
patates kızartması
çorba
salata
2 dilim cıs

Merhaba arkadaslar...bende menumi vereyim...
sabah sahura ayildimki 10dakika kalib,cabuk...
sahur:cay,1kek,1baklava
iftar:etli yemek,patlican yemeyi ve yogurt,salata,2siyah ekmek,..
2misir,meyvede yiyicem...cayi dusunuruz
simdilik bu kadar....
Çayı ne ara demledinde içtin aydanım

Sahura kalkarsa tutar Allahın izniyle,maşallah ona
Allah kolaylık versin. Çocukken alışınca daha kolay herşey
üzümcüm harika fikirmiş valla bayıldım .
sağol ablam almanyadan bi arkadaş yapmıştı, bende uyguladım hemen

Amin Saraycam. Ben de bugün çok cıs yaptım. Haddi hesabı yok sadece salata günü yapmayı düşünüyorum yarın
Çayı ne ara demledinde içtin aydanım
Aynen bende onu düşündüm okurken

menü süper
Oğluşun kaç yaşındaydı Allah kabul etsin oruçlarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…